Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dobry fryzjer.... |
Odświerzam wszytskie wątki o fryzjerach. A nóż coś sie zmieniło.... Dajcie namiar na fryzjera/fryzjerkę która robi ładne blondy i nie bierze za to fortuny. Chce jasny ciepły perłowy blond. Żadnych popieli. Mam włosy krótkie więc chce mieć tez modną fryzurę. Poradzcie. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dobry fryzjer.... |
tak zmienilo sie te co robily dobrze teraz odwalaja chale, a te co partolily robote wygrywaja konkursy fryzjerskie.
|
|
Jeżeli chodzi o farbowanie to mogę polecić p. Anię, ma zakład na ulicy Krótkiej obok szewca. Zawsze ślicznie dobierała mi kolor i brała w sumie nie dużo : za 3 kolory 140zł a mam długie, gęste włosy.
|
|
Studio fryzjerskie Ula przy ul.Pieknej,ale nie wiem,jaka cena
|
|
Fryzjerka na Niemcewicza (jak chcesz numer to pisz na maila) ;) Najlepsza jaka może być - tanio i zero reklamacji. Jedyna od której nie wyjdziesz z nieogarnięciem na głowie. Polecam.
|
|
Taak było wspomniane o p. Ani :) Jest spoko
|
|
Macie jakiś nr tel. do tej Pani Ani? Bo w google wyrzyca mi dwa zakłady fryzjerskie. Z tego co już zdążyłam sie zorientować to barzdo ciężko z terminami. Wszystkie Panny malują włosy na święta. Jak pisanki.... SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
familia na kazanskiej polecam wczesniej od kazdego fryzjera wychodzilam niezadowolona a tam juz chodze 2lata i jest ok
|
|
w każdym bądź razie nie chodzcie do "laury" na bema...
|
|
Meg czemu nie polecasz "Laury" z Bema?
|
|
A ja polecam p.Mariusza ze Studia Fryzur ESTETICA na ul. Hipokratesa. Można zrobić tam fajne strzyżenia koloryzacje za przystępną cenę. Upięcia i modelowania także trzymają się super. Moje koleżanki, które poleciłam też tam chodzą i są zadowolone, atmosfera ekstra, a więc wniosek nic dodać i nic ująć. POLECAM
|
|
A ja polecam tą fryzjerkę z Polowej całe miasto o niej mówi to chyba jest ok http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=31790
|
|
No klienci podobno zadowoleni
|
|
do Domi11 bo idąc do fryzjera mimo wszytko wierzę w jego "profesjonalizm" w tym zakresie. a jedna Pani stamtąd nie posiada go w najmniejszym wymiarze... chciałam tylko obciąć grzywkę - żeby była prosta i już na brwi. co zaznaczę na wstępie, ta Pani sama kilka razy dopytywała się o tą rzekomą długość, i myślałam że wszystko jasne. pierwszy raz fryzjer odwrócił mnie tyłem do lustra, gdzie nie widziałam co się dzieje z moją czupryną ! a po kilku minutach efekt - półkole na środku czoła...
|
|
meg- fajnie to opisałaś :D Śmiesznie, ale Tobie pewnie wtedy do śmiechu nie było.... A jak się zakonczyła ta historia? Powiedziałaś że nie jesteś zadowolona itp ?
|
|
noo mi do śmiechu nie było, a wręcz - odwrotnie.. tylko teraz chodzę cały czas w spiętej grzywce (tona żelu i lakieru, żeby te małe kosmyki się jakoś trzymały pod wsuwkami) i czekam, aż mi włosy odrosną ;P hehe no fakt, nic nie powiedziałam - zamurowało mnie ! zapytałam się tylko ile płacę i szybko uciekłam. miałam jeszcze głupią nadzieję, że w domu sama umyję głowę i jakoś ułożę i nie będzie tak źle... taaa... lipa jak ch* :P
|
|
Meg współczuję :( ale podobno ceny w Laurze są przystępne baaardzo
|
|
podcinałam końcówki i tą nieszczęsną grzywkę i zapłaciłam 15 zł. czyli niedużo, pomijając ogólnie moje wrażenie ehh
|
|
ale jak ta fryzjerka mogła zrobić półkole zamiast prostej grzywki..?? nie rozumie prostych poleceń?;D az strach tam iść..
|
|
a tam, juz nie będę wnikać co to za Pani. w każdym bądź razie NIGDY WIĘCEJ! no i mam uraz :P teraz grzywkę będę sobie podcinać sama - wolę mieć krzywo podciętą przez siebie, niż spie*oloną przez fryzjera ;)
|
|
a ile mniej więcej fryzjerka bierze za podcięcie koncówek? jakiś czas temu byłam na Ks.Anny ( tu przy Avonie ) i wzięła 30 zł, myślę że to trochę za dużo bo żadnej rewelacji mi nie zrobiła tylko skróciła włosy o 1-2 cm i raz chciałam iść do tej na Prusa co ma zakład z boku sklepu Społem ( taka przy sobie fryzjerka, wredna z twarzy ) .. Chciałam żeby mi na sucho podcieła, bez zmaczania i bez mycia to się nie zgodziła mówiąć że to "świństwo" ( czyli włosy ) włazi jej w nożyczki i tępi ... Nie podobało mi się jej podejście i wystrój zakładu/kanciapy - nie zbyt higieniczny... na szczęście jest wybór, to nie kiedyś... :)
|
|
ja zawsze jak podcinałam włosy to fryzjerka brała 20-25 zł a też kiedyś, kiedyś chodziłam tam ks. anny przy avonie ;P ehh ci fryzjerzy bez tej "iskry Bożej"...
|
|
ja do tej przy Avonie wpadłam przy okazji bo akurat nigdzie nie było już miejsca a ja chciałam tego samego dnia, za podcięcie końcówek zawsze płaciłam 15-20 zł u innej fryzjerki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |