Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prima Aprilis, czyli Wasze pomysły na udany żart |
Zastanawia mnie, jakie Wy robicie żarty w tym dnium jakich metod używacie i tym podobne (przecież wiecie, o co mi chodz :P:P ). Piszcie swoje propozycje. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prima Aprilis, czyli Wasze pomysły na udany żart |
Kupujesz jajko niespodzianke, wyjmujesz ze sreberka, topisz czekolde, bierzesz zwykle jajko, oblewasz czekolada, zawijasz w sreberko i zart gotowy :] To tylko jeden z wielu....
|
|
Pamiętam jeden żart jaki zrobiłem z kolegą rok temu. Cały dzień zastanawialiśmy się w szkole nad zrobieniem jakiegoś żartu. Ale nic ciekawego nam nie wyszło i gdy wracaliśmy ze szkoły przed sklepem komputerowym stał nowiutki wypolerowany Ford Mondeo :d. Weszliśmy do sklepy i delikatnie bez żadnych uśmiechów zapytaliśmy sprzedawcy czy jest właścicielem tego samochodu bo przed chwilko jakiś kierowca starym Fiatem uderzył w niego uciekł. Myślałem że padnę ze śmiechu jak ten sprzedawca i dwóch jego kolegów przeskoczyła ładę i wybiegło na zewnątrz (śmiali z siebie chyba z 10 min przy tym samochodzie)
|
|
o samolot
|
|
A propos, radio ESKA puszcza ściemę że Bąk przechodzi z Amici do ŁKSu... wiecje info na: lks.4lomza.pl :D
|
|
Ptysiu śmieszny żart :| ale sie usmialaaaaam :/ niektorzy widzieli samoloty, no a widac Ty nie i dla Ciebie to zart :)
|
|
ptysiu jestes rozbrajajacy :// ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
no to.... ustawiasz w komorce budzik na ktoros i jak dzwoni odbierasz i rozmawiasz jakbys naprawde z kims gadal pozniej podchodzisz do jakiegos rodzica i mowisz ze dzwonil facet ze wybuduje dom ale jak zobaczy kogos w oknie to rozstrzela i powiedzcie ze on powiedzial ze szklarnie wybuduje:d jak ktos nei zrozumial trudno Ale dowcip mi sie udal:D
|
|
ze policja od dzis bedzie jezdzila na strusiach:)
|
|
można zawsze powiedzieć, że jest się w ciąży z jakimś nieznajomym...pamietajcje by miesiące zgadzały się czasowo z jakąs ostrą imprezką po której dochodziliście do siebie jakies dwa dni. Dla wzmożenia efektu możecie powiedziec.....że ojca dziecka nie znacie, nie pamiętacie i nie wiecie ki za ***.... mamusia się ucieszy..... Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...
|
|
Ja używam do tego strony z której można wysyłać smsy z dowolnym nadawcą. Zakładasz konto na http://sms-fake.com (koszt zakupu kredytow ok 27 zł albo najmniejszy pakiet za ok 6zł tyle że opłaca się ten większy bo więcej mozna wysłać). Wchodzisz na bramkę, wpisujesz numer Twojego znajomego jako nadawcy, wymyślasz zabawną historię i wysyłasz do jego znajomego lub znajomej a na drugi dzień trzeba się tylko podpytać czy kawał się udał :) Ja wkręciłam w ubiegłym roku moich przyjaciół że jeden ma po drugiego gdzieś podjechać i był niezły ubaw he he :)
|
|
kupę sąsiadowi na wycieraczkę
|
|
Iść do kościoła na mszę, w momencie gdy podejdzie facet z tacą, zacząć grzebać w kieszeniach, a po dłuższej chwili wyjąć zeń chusteczkę , którą przyłożyć do nosa i smarknąć.... Gdy znajomy tak zrobił facetowi taca zaczęła się trząść, aż drobniaki z brzękiem na posadzkę spadały.... rudy błazen z druhem
|
|
hahahah dobre ja tak myslalm zeby wpasc na porodowke, ze rodze (jestem w 8 miesiacu) ale boje sie, ze jak naprawde zaczne rodzic to mnie potem oleja ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |