Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pierwszy raz |
Dzień dobry wszystkim. Jestem pierwszy raz na forum i czy ktoś mógł by mnie wprowadzić na parkiet forum bo nie znam tu żadnych zasad. Dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pierwszy raz |
najlepiej sie nie odzywaj B)
|
|
Dzień dobry. Mądrze prawić trzeba. Bez przekleństw, tyle wystarczy.
|
|
no chyba że coś cię naprawdę wku.rwi
|
|
Pierwsza zasada.... tutaj nie ma zadnych zasad wiec robta co chceta.. Pozdrawiam :)
|
|
tu obowiązuje Prawo Jungli !!
|
|
ja tu rzondze ![]()
|
|
jawny człowiek - przede wszystkim na pierwszy raz to trzeba swoją fotkę tu wstawić - oto jedna z zasad :)
|
|
Czytam i nie wiem co mam robić. Niejaki jasiu_śmietana napisał że to on jest najważniejszy, no to jak ja mam dalej postępować ?
|
|
Drogi green fotkę swoją wstawię ale nie umiem tego robić. Pozdrawiam.
|
|
avatara wklej nie fejka tylko własną fotę.
|
|
Przepraszam ale ja nic nie rozumiem o co Wam chodzi ?
|
|
nieeee no nie wkrecajcie czlowieka hehe pierwsza zasada nie sluchaj nikogo sluchaj tylko i wylacznie siebie
|
|
|
Nie wklejaj fotki,oni sobie robią jaja;-)
|
|
jawny człowiek ja żartowałam ;)
|
|
HAhaha ja podam Ci numer konta a Ty przelejesz mi grubszą sumkę, to pierwsza zasada korzystania z forum :)
|
|
Zenit no i Ciebie trzymają się żarty?!
|
|
Omania przepraszam :P Ale nie mogłem się powstrzymać ;)
|
|
Żarty żartami ale są granice. Nie wiem regulaminu nie ma przy rejestracji danych osobowych nie trzeba podawać. jawny człowiek to chyba dziecko albo wkręca sadząc po wypowiedzi "Niejaki jasiu_śmietana napisał że to on jest najważniejszy, no to jak ja mam dalej postępować ?"
|
|
A moze też robi żarty?
|
|
Albo to naiwne dziecko albo marna prowokacja ot co :)
|
|
No właśnie,a ja tu głupia daję rady!ehhh
|
|
A może koleś podkłada świnkę komuś żeby móc pochwalić się w gimnazjum przed kolegami ..
|
|
Wszystko możliwe,w takim razie opuszczam to miejsce;-)
|
|
Najważniejszą zasadą tego forum jest : 1. Posiadanie co najmniej 4 nicków:) 2. Pisanie wszystkiego co ślina na język przyniesie :) 3. Wnerwianie innych forumowiczów:) 4. Słuchanie jasia-śmietany , on tu jest prorokiem :) 5. Udzielanie ,,bezcennych" rad potrzebującym użytkownikom :) Jak spełnisz te wymogi to będziesz nasz:):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Omania a dlaczego tak zareagowałaś na moją propozycję wpłaty na moje konto?;)
|
|
Bo ja też mogę podac swoje;-)hihiih
|
|
Jak tu admin jest kompletnym zerem i nie ma tu zasad. ...
|
|
ALe musicie przyznać, że to jedno z najciekawszych for :) Tu zawsze coś się dzieje nie ma rutyny ;)
|
|
Jedno z ciekawszych??????????Przecież tutaj nic sie nie dzieje!Nuuuddddaaa!!!
|
|
Omania tak z ciekawosci, jak masz na imie? Twoj nick ma cos wspolnego z imieniem?
|
|
Mój nick nie ma nic wspólnego z imieniem;-)Ale imienia wolę tutaj nie podawać;-)
|
|
A powiedz skąd ta ciekawość?
|
|
Ciekawosc wrodzona ;)
|
|
wklejanie zdjęć na forum link do zdjęcia całość bez odstępów wstawianie linków youtube itp itd. link skopiowany ze strony
|
|
Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła;-)
|
|
nie wiem czemu znikły znaki które wcześniej wpisałem ,ale niestety nie da rady ich wstawić,muszę chyba to zrobić z odstępami i będzie ok
|
|
wklejanie zdjęć na forum [ img ] link do zdjęcia całość bez odstępów [ / img ] wstawianie linków youtube itp itd. [ url ] link skopiowany ze strony [ / url ] wszytko powyżej do wstawiania zdjęć i linków do filmików,muzyki itp. jest bez odstępów inaczej nie mogłem podać przykładu
|
|
Podobno nie taki diabel straszny...;)
|
|
;-)ale do miłych też nie należy!
|
|
Ale Ty za to wydajesz sie nalezec do milych ;)
|
|
Ja Zenicie staram się być miła;-)Zwłaszcza dla ludzi którzy odpłacają tym samym;-)
|
|
Podoba mi sie to,rzadkosc dzis ;) DObranoc :)
|
|
Dobranoc.....;-)
|
|
Tak czytam i czytam i nie wiem co mam powiedzieć, ileż tu że tak się wyrażę "głupio-mądrych" wypowiedzi a ja chcę nawiązać kontakty z dobrymi ludźmi podyskutować mądrze na różne tematy. Uczę się wklejania zdjęć i w najbliższym czasie pokażę je na forum. Czekam na mądre wypowiedzi. Pozdrawiam.
|
|
Jawny człowieku!Nie wklejaj tutaj swoich zdjęć,nie podawaj adresów.To jest najgłupsze co może być!Zresztą jak jakiś mądry sie znajdzie to sam znajdzie jakiś Twój link i wklei;-)
|
|
Dobry wieczór :)
|
|
;-)
|
|
Hehe miłe powitanie usmiechem :)
|
|
No wiesz,ale uśmiech posłany tylko do Ciebie;-)
|
|
Uuuu tym bardziej mi miło :P Myslałem nad tym, jak możesz mieć na imię, Ania? :)
|
|
Nie;-)Nie jestem Anią;-)A co pasowne imię dla mnie?
|
|
Autor: Omania (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 22-03-11 22:23 No wiesz,ale uśmiech posłany tylko do Ciebie;-) Odpowiedz na tę wiadomość Re: Pierwszy raz Autor: Zenit (---.multimo.pl) Data: 22-03-11 22:25 Uuuu tym bardziej mi miło :P Myslałem nad tym, jak możesz mieć na imię, Ania? :) jamais
|
|
Sugerowałem się nickiem a właściwie jego końcówką ale widać poszedłem złym tropem :)
|
|
tak tez myślałam,dlatego wczoraj pytałeś;-)Ale moje imię zaczyna się na M;-)Więcej tutaj nic nie zdradzę;-)
|
|
23984405 może pod tym nr GG zdradzisz mi jak masz na imię ;)
|
|
grzesiu i marysiu, wymiencie sie swoimi mailami, komorkami czy numerami gg i nie flirtujcie publicznie bo forumowicze nie sa az tak ciekawi waszego PIERWSZEGO RAZU.......... ______________________________- ... & vice versa!
|
|
Dziekuję pozdrawiam ;)
|
|
Autor: torro (---.elomza.pl) Data: 21-03-11 21:59 Jak tu admin jest kompletnym zerem i nie ma tu zasad
|
|
Dobra,nie przesadzajcie!Nic tu się nie dzieje;-)
|
|
Zenit A żona to teraz w pracy jest??? A dziecko z kim zostawiłeś ?? Czy bez opieki samopas biega po osiedlu??? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Dziecko chowa ulica ;)
|
|
Czyli będzie z niego/niej ulicznik lub ulicznica:):) Też ciekawa profesja nie powiem :):) Dużo nowych znajomych jakiś z tego pożytek na pewno jest:):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wiesz z doświadczenia? :)
|
|
Ależ skąd :) To twoje dziecko ulica wychowuje sam to przed chwilą napisałeś :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Kiedyś przyjdzie czas i na dziecko, jeszcze nie teraz ale możesz mieć pewność, że będzie wychowane w sposób prawidłowy :)
|
|
nonie jestem pewien czy przyszły ulicznik to prawidłowe wychowanie :) ale skoro według twoich słów prawidłowe to niech tak i będzie :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wyżyj się chłopcze, możesz przynajmniej na forum sobie pozwolić :)
|
|
Myślisz że tylko na forum ?? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Nie wiem, może na młodszej siostrze w domu też :) Cwaniak w necie ***** w świecie tak to mówią?
|
|
dokładnie tak mówią :):) Ale o tych co liczą na łatwe panienki z neta :):) a ty mi na takiego wyglądasz:) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
To mylisz się kolego, dla mnie najważniejsze są wartości, nie łatwe panienki bo takich mam pod dostatkiem na codzień i wierz lub nie ale nie tknę takiej, mam szacunek do samego siebie jak i do ludzi, do Ciebie też mimo, że Cię nie znam. Jednak kurestwa nie tolerowałem i nie będę.
|
|
Uuu to nie dobrze :)) Jako mężczyzna jesteś po prostu zapuszczony :):) A to tym gorzej świadczy o tobie :):) Bo albo się boisz albo nie lubisz się zabawiać z dziewczynami :):) Szkoda bo miałem Cię za normalnego raczej faceta:) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Myśl co chcesz mnie mało to obchodzi, to że mam szacunek do ludzi i że nie lecę do każdej, która machnie mi tyłkiem przed oczami to źle o mnie świadczy? Jeśli tak to trudno, a kobiety lubię jak każdy facet, kobiety, nie ku*wy.
|
|
No i za to cię Zenitku szanuję :) A puki co to dobranoc bo rano trzeba wstać i na papu zarabiać :) Dzięki za miłą pogawędkę :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Proszę bardzo, miłej pracy ;)
|
|
jaja sobie robisz chyba
|
|
Witam serdecznie wszystkich ale nie rozumiem dlaczego inni w moim liście piszą do siebie prywatnie i nic to nie ma wspólnego z moimi myślami. Nie życzę sobie tego !!! Mam prośbę aby ktoś napisał mi jak tworzy się link do zdjęcia, które mam na komputerze, chodzi mi o to abym mógł wklejać swoje zdjęcia na forum. Mam zdjęcia i chcę niektórym z was je pokazać. Ktoś napisał żebym nie pokazywał prywatnych zdjęć ale nie rozumiem dlaczego ? Serdecznie wszystkich pozdrawiam. Krzysztof.
|
|
Dzień dobry. Już wiem co robić ze zdjęciami aby można było je wklejać, jutro pokażę pierwsze zdjęcia i podam swój numer telefonu może ktoś będzie chciał ze mną porozmawiać.
|
|
Miło mi przywitać wszystkich na forum. To jestem na zdjęciu. ![]()
|
|
jawny człowiek Pokaż wacka haha
|
|
hahaha dobre
|
|
jawny człowiek tam umieść swoje fotki. Mógł byś być bardziej oryginalny. Ale wacka nie pokazuj dzieci też tu zaglądają. Tu możesz fajfusa pokazywać. pokazcialo.pl przelecmnie.pl
|
|
Uczę się wklejać zdjęcia, to większe będzie ciekawsze ![]()
|
|
Wyszło tak samo ale to nic, wacka nie będę pokazywać bo nie wolno
|
|
7angelfree nie wysilaj się z głupimi radami i sam idź na te swoje strony i pokazuj swego fiuta.
|
|
ooo jawny czlowiek zaczyna poznawac zasady naszego forum , on takze pokazuje swoje emocje:P
|
|
jawny człowiek wiesz nie mam co pokazać ale widzę u Ciebie ciągotki do ekshibicjonizmu.
|
|
jawny człowieku, po co to robisz?
|
|
Witam. To prawda że co niektórzy wyprowadzają mnie z równowagi, jeśli coś za ostro napisałem to przepraszam. demeter pytasz mnie po co to robię ? ale ja nie wiem o co ci chodzi, ca ja niby takiego robię.
|
|
Ja w stosunku do innych na tym forum nie wstydzę się pokazać swojej osoby a i bardzo proszę to jestem właśnie ja, Krzysztof. Mówią że osoby mieszkający dłuższy czas w Stanach Zjednoczonych są bardziej otwarci, być może tak jest,właśnie wróciłem z rodzicami z USA. ![]()
|
|
No no ;-)
|
|
http://tinypic.com/ nie ma takiego profilu jawny człowiek Krzysztof Norman. CZYLI FAKE-M JESTEŚ :)
|
|
Forumowiczu 7angelfree jesteś bardzo złym człowiekiem i jak widzę nie tylko czepiasz się mnie ale i innych na tym forum, nawet ktoś pyta się w swoim liście co z tobą zrobić. Jeśli chodzi o ''tinypic'' to ja nie jestem na tym portalu zarejestrowany a jedynie korzystam z usługi zakładania URL a do tgo nie trzeba ani logowania ani rejestracji. W USA za przekleństwo, którego użyłeś moi koledzy już by ci nie przepuścili.Więcej do ciebie się już nie odezwę i możesz pisać co chcesz ale zastanów się do czego dążysz , już jesteś nie lubiany na forum. Zastanów się nad sobą. Do widzenia i zacznij byc dobrym człowiekiem.
|
|
jawny człowiek Hameryce powiadasz Hamerykanki polskiego pocchodzenia znam. CYTAT Ciociu ja tylko przebywam tylko Hamerykanami broń Boże z Hamerykanami Polskiego pochodzenia :) A moi polscy koledzy się ciebie śmieją ubaw maja głowa mała. Pamiętaj Polski kraj nie jest tak tolerancyjny jak ta twoja Hameryka. Twoich frendsów się nie boje a slipki MADE IN CHINA kolegom pokazuj. A ja nie muszę w sieci być lubiany i być dobry człowiek. Taki HI-TECH w tej Hameryce taki Big Country taka kultura inteligencja a upload nie mogą bezpośrednio z PC zrobić.
|
|
jawny człowieku, wydaje mi się, że jesteś internetowym trollem. robisz tylko zamieszanie wokół swojej osoby. a pytałam się, po co to robisz, mając na myśli Twoje umieszczone na tym forum zdjęcie bokserek :)
|
|
..wydaje mi się ze to nie jest Twoje zdjęcie...
|
|
jawny człowiek czyżby admin zdjął twojego posta z adresem domowym? Twoje zdjęcie przypomina mi zdjęcia młodzieży polskiej z początku lat 90. Myślę ze jesteś marnym botem:) Nie chce się mi grzebać w necie ale pewnie bym pana znalazł pod innym photo. Przyłączam się do akcji STOP FAKE .
|
|
Dziś nie przywitam się z nikim ponieważ jesteście bardzo źli i bardzo dziwnie się odzywacie i myślę że prawdopodobnie zrezygnuję z forum bo i tak nad spodziewanie mam wielu nowych przyjaciół a tu na forum jest jedno wielkie bagno zła. A jeśli chodzi o te zdjęcia w slipkach to nie jestem ja a w tym czasie chciałem zobaczyć jak na tym forum działa wrzucanie zdjęć i to zdjęcie jest przypadkowe.A o to moje prawdziwe zdjęcie i być może ostatnie.Swoje dane skasowałem bo tak mi poradzili znajomi. ![]()
|
|
Jawny człowiek!A czy ja tez jestem zła;-(?
|
|
Różnią się te twoje zdjęcia :):) Źle dobrałeś :)
|
|
Omania, nie podlizuj się ;)
|
|
hihiih nie podlizuję się ...ale no wiesz,zapytałam tak z ciekawości;-)
|
|
jawny_człowiek wyglądasz jak Bieber hehe . . . i zapanowało tu zło . . . ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |