Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
linia MPK nr. 5 |
linia nr. 5 łomżyńskiego MPK kursuje tylko w jedną strone (od gazowni w strone wojska polskiego ) kiedy doczekamy się jazdy w drugą stronę (od wojska polskiego do gazowni) to ułatwiło by funkcjonowanie maista i ułatwiło szybszy dostęp do miejsc pracy lub zamieszkania ul.spokojna jest już po remonie nie widzę problemu puszczenia tam autobusu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: linia MPK nr. 5 |
W tych autobusach niema wstecznego,w tych nowych co kupili mają mieć ,może wtedy coś się zmieni.
|
|
Napisz Wniosek Do Dyrektora MPK Bogusława Szczecha w sprawie lini 5 w drugą strone KMKM Łomża
|
|
To ty powinieneś napisać wniosek po to ten wasz klub istnieje żeby właśnie w takich sprawach pomagać ludziom ,a ostatnio zauważyłem że na nowej ulicy która się produkuje za gaspolem (przedłużenie Przykoszarowej lub spokojnej są zatoki dla autobusów jakaś linia ma tamtędyk lecieć ?
|
|
Z w/w p. "Dyrektorem" ciężko się rozmawia, miałem już z nim do czynienia więc nie wiem czy wam się to uda :] P
|
|
Już niebawem będzie kontynuacja remontu Piłsudskiego ( przejazd kolejowy) i będzie obowiązywał ruch jednostronny. Po otwarciu wyremontowanej drogi zostanie wydłużona linia nr 3 zastępująca wcześniejszą linię nr 5 jeżdżącą w odwrotnym kierunku
|
|
Empek jest bardziej obeznany w tym KMKM Łomża
|
|
Kiedy będą podawali kawę w porannych autobusach?
|
|
A kiedy ty zmadrzejesz ??? KMKM Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |