Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
książeczka sanepidu |
mam prośbe może ktoś mi napisać ile kosztuje wyrobienie książeczki sanepidu i gdzie trzeba się udać? z góry dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: książeczka sanepidu |
wyrobienie badan kosztuje okolo stu zlotych a pojsc musisz na dworna ale niezanm dokladnie adresu w taka brame ub do sanepidu zaraz za orlenem
|
|
acha dzięki bardzo. a ten koszt napewno jest taki wysoki? dawno wyrabiałaś tą książeczke?
|
|
potrzeba badanie wymazu z kału- sanepid i rtg klaty - to w eskulapie. łączny koszt wynosi 132zł :)
|
|
W SANEPIDZIE na Dwornej kosztuje dokładnie 81zł,robią w ciągu tygodnia. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
a wiecie może gdzie sie podbija to książeczkę
|
|
Też w SANEPIDZIE ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
tam na dwornej a nie trzeba za to placic?
|
|
Na Dwornej.A czy trzeba płacić,to nie wiem. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
nom to dzieki wielkie jeszcze tylko moze wiesz od której do której jest tam otwarte
|
|
Wydaje mi się,że 7:30-15:00.Najlepiej pójść rano w poniedziałek,żeby w czwartek zanieść próbki z trzech dni. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
ok dzieki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |