piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusk nie chce imigrantów .

Polska nie będzie przyjmować dodatkowych uchodźców.
Donald Tusk: Nie przyjmiemy żadnych migrantów z tytułu relokacji.
Tusk: Nie będziemy przyjmować narzuconych migrantów.
Polska nie będzie implementowała żadnego Paktu migracyjnego, ani żadnego zapisu tego typu projektów, które miałyby doprowadzić do przymusowego przyjmowania przez Polskę migrantów zidentyfikowanych w innych krajach europejskich

... Za 50lat zaleje Europę żółto-czarna nacja. Mają kasę z surowców naturalnych a chcą na siłę do europejskiej cywilizacji. Złoża im się kończą, ba może i przejdziemy na wodór ? Susza, klimat się zmienia, na wielu terytoriach zabraknie wody. Ale do tego czasu zainwestują w globalną gospodarkę. Wtedy wszystko wykupią, ziemię itp... w Europie . PROJEKT : wprowadzić restrykcyjne ograniczenia , jak np, Australia w sprawie napływu nowych emigrantów. Utrzymać status już wielopokoleniowych rodzin muzułmańskich, nie zgadzać się USTAWOWO
na powstawanie NOWYCH meczetów itp...na ziemiach tradycyjnie nie zamieszkałych przez ludność muzułmańską w Polsce. Azyl i schronienie dla uchodźców TYLKO pod rygorem asymilacji . Warunek : podjęcie nauki języka polskiego, chęć asymilacji ze społeczeństwem , gotowość i chęć do podjęcia pracy np . skierowanie z PUP, itp... Ewentualna pomoc samorządów max, na 6m-cy w podjęciu pracy i lokum. POMOC tylko ofiarom wojny i prześladowań. Zdrowe \"byki\" niech same walczą o swoje prawa w ojczyźnie. \"Ekonomicznym \" imigrantom NIE! Tu nie istotne, Ukrainiec, Białorusin czy \"ciapaty\" . PS: w wielu krajach muzułmańskich są obiekty kultu chrześcijańskiego, ale Europejki muszą zakrywać oblicze - nie demonstrować symboli chrześcijańskich itp... TO DLACZEGO NIM A MY NIE, A MY IM MAMY CHOŁDOWAĆ ? Na co nasz rząd czeka - KIEDY ZAKAZ ZAKRYWANIA TWARZY I NOSZENIA BURKI ?

obiektywny realista

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusk nie chce imigrantów .

idioto szabes goju nie reklamuj przedstawienia dla tobie podobnych , jak to mawia radzio do apellbaumowej - obietnice w które wierzą idioci są tylko ich problemem ...

Tusk jest tak prawdomówny że aż co innego mówi a coś zupełnie odwrotnego robi.

haha i to pisze alkoholik, któremu przez ostatnie lata tylko amstaff zapijaczoną mordę lizał :) no ta bene : stary komuch , trep na emeryturze, niby przeciw PO-PISowi , ruska onuca, ale oficjalnie i Konfederacji nie poprze.

obiektywny realista

Zalanie wschodem nastąpiłoby już w 1683 . Dzięki odwadze naszego potężnego Króla Sobieskiego który pogonił ich z Europy, aż im dym spod kopyt się dymił nie ostał się ani jeden.. Dzisiaj trzeba nam następcy Króla , który by zrobił to samo . .Trzeba być idiotą , żeby lokalizować ich w Łomży i w Polsce., a w szczególności przy Parku Jana Pawła II. Debil jakiś usytuował tzw. Centrum Uchodźców/ jak to ładnie nazwali/ przy szkole, basenie , kościele.. Nie lepiej nazwać Kupą uchodźców , którym nie chce się pracować. Im znany model to trzymanie na ramieniu dużego radia i z wielkim krzykiem z podskokami określają swój wygląd . Napatrzyłem się w Niemczech na ich zachowanie. Jestem w Berlinie , a pod wiaduktem stoi kanapa do spania , a przy niej czuć szczochami . Na kanapie siedzi kolorowy i słucha muzyki. . Bydło inaczej nazwać ich nie można. Jestem łomżyniakiem z krwi kości . Tutaj pracował mój ojciec i cała moja rodzina. To my budowaliśmy naszą Łomże wraz z innym. Jest w tej chwili w Łomży porządek , czysto i spokojnie. Ale oczywiście to komuś przeszkadza. Uchodźcy jak się zagnieżdżą to ich się już nie wyrzuci. Komu przeszkadza , że kobieta Polka , dzieci i wszyscy dorośli mogą wieczorem i w nocy przejść spokojnie przez Park . Tak nie może może być , bo przecież w Polsce musi być tak samo ja w Niemczech . Smród , brud, strach i niechęć do życia miejscowych. Niech nie opowiadają co niektórzy , że powstał jakiś mit na temat uchodźców. To nie jest mit , a prawda .Niemcy ich sprowadzili do siebie ,to niech sobie sami rozwiązują problemy z uchodźcami. Rozumiem , jak gdyby przyjechała matka z dzieckiem , która uciekła od wojny. Ale młody jurny chłop ,który zamiast bronić swojego kraju przyjeżdża do Europy , żeby leżeć bykiem , gwałcić i brudzić . Nasi młodzi chłopcy w Postaniu Warszawskim ginęli za naszą wolność , a my w czasie pokoju nie potrafimy jej obronić. Gdzie ten inżynier pójdzie do pracy .? Kto ich będzie utrzymywał. ? Podsumowanie : prawdę powiedział w Sejmie Jarosław Kaczyński , że Donald Tusk jest niemieckim agentem. Ojciec domu dba najpierw o Swoją rodzinę , a później o innych. W przypadku Premiera to widać , że w pierwszej kolejności raczej dba o interesy Niemców niż o Nasze. Tym bardziej ,że obiecał ,że nie będzie żadnej relokacji uchodźców. Kłamał. Następnym razem nie wygra wyborów. I jeszcze jedno pytanie ? Gdzie są pieniądze , które otrzymaliśmy z Unii Europejskiej . Co skorzystał na tym przeciętny Polak ?Ja osobiście nic nie odczułem .

no to ujęła mnie twoja historia, jak tobie jest ciężko żyć w Berlinie wśród tych uchodźców, wracaj do kraju

obiektywny realista

3D printanje https://diva.ba/kako-3d-printanje-revolucionira-biomedicinsko-inzenjerstvo-i-transplantaciju-organa/ , koje je nekada bilo futuristički koncept, danas postaje ključna tehnologija u mnogim industrijama, a posebno u biomedicinskom inženjerstvu. Ova inovativna tehnologija omogućuje izradu složenih struktura, uključujući dijelove ljudskog tijela, što otvara vrata za revolucionarne promjene u medicinskim tretmanima, poput transplantacije organa. Dok se digitalna tehnologija širi u razne sfere, poput PSK uplata SMS u industriji klađenja, 3D printanje stvara nove mogućnosti u zdravstvu, gdje preciznost i prilagodba mogu biti ključni za spas života.

Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę https://www.fitpark.pl/oferta-silowni-zewnetrznych/seria-usb , na której znajdziecie ofertę firmy FitPark, czyli renomowanego polskiego producenta siłowni zewnętrznych, placów zabaw, małej architektury miejskiej i rozwiązań rekreacyjnych. FitPark to idealny wybór, jeśli szukasz trwałych, bezpiecznych i nowoczesnych rozwiązań do przestrzeni publicznej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Jagody, Grzyby Kupuję. Łomża, ul. Łąkowa 13.
tel.
auto-moto
Serwis klimatyzacji samochodowych. Napełnianie, odgrzybianie, sprawdzanie szczelności, naprawa.
tel. 509065500
auto-moto
Do wynajęcia tylko 24 miejsca parkingowe niedaleko jednostki wojskowej. Liczy się kolejność zgłoszeń. Blisko, niedrogo, bezpiecznie i na wyłączność. Nie chcesz codziennie szukać parkingu to zadzwoń.
tel. 509094086
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org