Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kamery w czerwoniakach!!!!!!! |
Kamery czyżby nowa forma działania MPK przeciwko huliganom,kierowca za fajery widzi wszystko co się dzieje wewnątrz busa.Ciekawe co?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kamery w czerwoniakach!!!!!!! |
Gdzie ty chłopie widziałeś kamerę w autobusie? Jeśli nawet są to kaptur na łeb i psujemy dalej, hehe ;-P Pozdrawiam
|
|
volvo nr 186,złap go i sam zobacz,dzisiaj kursuje linią nr 8
|
|
Mr S ale ty ***** pojeb. Czytam twoje posty na forum i mały juz mi od niech nie staje Apis
|
|
Co Ci ma stawać jak Ty nic nie masz? PS: Twój stary robi w Tesco :D , buehehehehhehe Pozdrawiam
|
|
Kamery w czerwoniakach są potrzebne, ale to przecież nic nie da. Jak wiemy kamery są juz na osiedlach i na ulicach, i co z nich mamy = nici, bo w tamtym roku pokazywali nawet bujkę przed kamerą i myślisz że przyjechała policja. W życiu oni mają wszystko w dupie tzn. te kamery nic nie dają bo nikt ich nie kontroluje to bardzo proste. Chcesz żyć = Broń się sam ( najleiej gaz pieprzowy, albo mała śrutówka). MARCIN
|
|
Dobra nie kłóćcie się. Redds i Kolubm idziemy stąd. a dobra zrsztą to ja, tylko w różnych nickach. Dobra Narka :)
|
|
Mariusz tzn. Ja ( Bo Mariusz to ja heheh ) masz racje idziemy stąd. MARCIN
|
|
a teraz w 2011 są kamery ?
|
|
Wszystkie autobusy volvo mają już kamery. Kierowca nie musi pilnować, bo obraz jest nagrywany. Szkoda, że się nie wypowiadają ci, co mieli już sprawy w sądzie za pocięte siedzenia, czy porysowane szyby. Zapłacili za swą radosną twórczość i kaptury nie pomogły. Osobiście uważam, że jak jakiś typek chce się wyżyć to powinien na siłowni pokazać na co go stać. A tak jak pisze MrS "psucie" zaczyna się od głowy i kaptur braków nie zakryje.
|
|
Obraz i dzwięk jest nagrywany KMKM Łomża
|
|
Każdy autobus ma 8 kamer. Dźwięk jest nagrywany słychać nawet ciche rozmowy. Oglądałem obraz nagrany w jednym z autobusów to naprawdę robi wrażenie. Obraz nagrany w autobusie stojącym na Grabówce to po przybliżeniu widać kościół na południu jak na dłoni. Ale przecież najważniejsze jest bezpieczeństwo podróżowania.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |