Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MPK & Klub MPK |
Co sądzicie o MPK i o Klubie MPK ? KMKM Łomża
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MPK & Klub MPK |
smieszny jest ten caly klub z ciekawosci zajrzalem na wasza stronke i co patrze vice prezes jakze kazdemu dobrze znany ptysiu porazka na calej lini wchodze na mmlomza a tam a jakze vice prezes na pierwszym miejscu pod katem najwiekszej ilosci napisanych artykulow ale co tu sie dziwic jak pierwszy z brzega artykul w/w osoby to "a dzis mialem sen" gratuluje wyboru
|
|
Nie śmieszny ale dużo pomocny dla MPK KMKM Łomża
|
|
W czym pomocny? Lepiej powiedz, czemu głosowy system informacji pasażera jest ściszony w autobusach? W końcu jak zamontowali nowy sprzęt, to niech korzystają z niego, a nie tylko z wyświetlaczy multimedialnych. A i drugie pytanie: Dlaczego montowano nowe systemy informacji głosowej, skoro one były w autobusach Volvo? (na samym początku użytkowania działały bez zarzutu,ale po ok 2tyg zostały wyciszone nie wiadomo czemu). I dlaczego wymieniono mono wyświetlacze czerwone wewnętrzne na durnowaty,znacznie mniej czytelne zielone? Czy nie widzicie, że to wywalanie pieniędzy w błoto? 0.o ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
System informacji pasażerskiej jest jeszcze nie dopracowany Rozmawiałem z jednym z kierowców powiedział mi że po 8 godzinach pracy jak wróci do domu to on słyszy to w uszach te zapowiadanie. KMKM Łomża
|
|
Jak może słyszeć, jak jest to wyciszone prawie na maxa? Przyzwyczai się do tych zapowiadań, w innych miastach nie robią z tego problemów, a dla osób słabo widzących ten system jest bardzo potrzebny. A nie odpowiedziałeś na ostanie pytania? ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
2152... masz całkowitą rację, wyświetlacze wewnątrz autobusów naprawdę są słabo czytelne, a tablica na której podświetlane są kolejne przystanki na trasie nie są na bieżąco przełączane w trakcie jazdy, więc po co w ogóle są?? bo jeśli ktoś nie zna miasta to i tak nie wie jaki przystanek jest następny i kiedy powinien wysiąść. Tak samo z głosową zapowiedzią przystanków, w autobusach Volvo była i zniknęła, a teraz co, na nowo była montowana? A skoro tak to przeszkadza kierowcom to trzeba było się na samym początku zastanowić czy to w ogóle jest potrzebne. ...........................................
|
|
Zapowiadanie owszem tak bo ma to pomagać, ale po jaką cholerę ten gong przed każdą zapowiedzią jak dzwonek do mieszkania sąsiada.
|
|
unia dała kasa .Ja dobrze z daleka wszystko widze co na tych wyświetlaczach jest wyświetlane KMKM Łomża
|
|
dzwonek ten czyli - uwaga będzie komunikat KMKM Łomża
|
|
ja ani pozytywnego ani negatywnego zdania o tym nie mam - skoro jest, znaczy ze jest lub moze byc potrzebny :) Poprosze o waszą opinie - http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=363410&t=363410 :)
|
|
Pic na wodę z tymi wyświetlaczami dzwonkami klubami itd. jak by Łomża to była metropolią i 60 lini było autobusowych a tu zaledwie 9 czy 10 lini i w godzine całe miasto z buta można obejść :) a co do ''osub'' w klubie piszcie przynajmniej poprawnie bo ludzie wchodzą i śmieją się .
|
|
KMKM Łomża... no i co to za odpowiedź, że Unia dała kasę, czy to znaczy że trzeba ją bezmyślnie wydawać? A to, że Ty widzisz dokładnie co jest na "wyświetlaczach wyświetlane" nie oznacza, że widzą to wszyscy, nie jesteś jedynym pasażerem "empeków". ...........................................
|
|
Linii jest drogi kolego 17 liczba tych linii wzrośnie będzie więcej a obecne linie zostaną przedłużone Powiem Jedno siedzieć w domu i narzekać jest dobrze a coś zrobić w kierunku ulepszenia Łomży nie ma nikogo . Ci co narzekacie to może byście się wzięli za PKP Łomżyńskie. Bo to jest wstyd to wizytówka miasta .Dworzec PKS też jest w złym stanie poczekalni nie ma , już mniejsze miasta mają lepiej np. Zambrów. Byscie stworzyli jakieś kluby dla ulepszenia np. PKS czy też miasta. KMKM Łomża
|
|
A czemu nie odpowiesz na moje pytania tylko wykręcasz się odpowiedziami, jak jakiś małolat? ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Pisz na prywatny to pogadamy w szczeniackie pogawentki nie chodze kmkmlomza@interia.pl KMKM Łomża
|
|
Nie chcę nic mówić, ale przejrzyj wszystkie tematy, które założyłeś... Co jak co, ale nie wyglądają one by pisał je poważny człowiek, często są idiotyczne... Nawet ten. Zadałeś pytanie: Co sądzicie o klubie MPK? Co mamy sądzić jak nie widać żadnych efektów waszej działalności( no chyba, że ta działalność odnosi się do zakładania takich tematów... o.0 ) ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
ouuu, komuś się dostało :D
|
|
Autor: BRAK NICKA (---.elomza.pl) Data: 13-03-11 07:59 smieszny jest ten caly klub z ciekawosci zajrzalem na wasza stronke i co patrze vice prezes jakze kazdemu dobrze znany ptysiu porazka na calej lini wchodze na mmlomza a tam a jakze vice prezes na pierwszym miejscu pod katem najwiekszej ilosci napisanych artykulow ale co tu sie dziwic jak pierwszy z brzega artykul w/w osoby to "a dzis mialem sen" gratuluje wyboru
|
|
maly zarcik
|
|
Autor: BlackStar (---.elomza.pl) Data: 14-03-11 16:44 ja ani pozytywnego ani negatywnego zdania o tym nie mam - skoro jest, znaczy ze jest lub moze byc potrzebny :) Poprosze o waszą opinie - http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=363410&t=363410 :)
|
|
Szaanowny klubie MPK naucz Ty sie wkoncu pisac poprawnie. Twoje bledy sa straszne! Tak w ogole juz ktos wczesniej napisal ze ten wasz klub i wszystko co jest z wami zwiazane jest zalosne i na poziomie dziecka z gimnazjum. Daruj sobie aktywnosc na tym forum jezeli masz zamiar dalej pisac takie bzdety w stylu co sadzicie itp itd. Mowiac po staropolsku koncz wasc wstydu oszczedz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |