piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Inny kierunek....

.....taka sonda.....

...akurat jest chyba w miarę spokojnie w tym temacie...

...nie ma żadnych gło¶nych spraw w mediach...

Polecam sondę: http://spojrzenie.prv.pl/sonda.htm .

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re:

Kefas spoko !.
- dyżurny temat - bo jest w miarę spokojnie ?
- nie ma żadnych gło¶nych spraw w mediach ?
Popatrz co się dzieje skrobanek nie ma, a rodzi się coraz mniej dzieci.
Przepraszam, że zapytam jeste¶ koleg± partyjnym Pana A.J. Jeżeli tak to ... szkoda słów.
I głosowało aż 7 osób.
Temat jest. Na dzień dzisiejszy przecież Pan Lepper zapowiedział blokowanie kraju.
Pozdrawiam.

Hmmmm.....

> Kefas spoko !.
> - dyżurny temat - bo jest w miarę spokojnie ?
> - nie ma żadnych gło¶nych spraw w mediach ?
> Popatrz co się dzieje skrobanek nie ma, a rodzi się coraz mniej dzieci.

Nie rozumiem.

Może Ľle sformułowałem swoj± wypowiedĽ. Może za mało ogl±dam telewizji, za rzadko słucham radia.

Ostatnio nie słyszałem (Ja) za wiele w tym temacie. nie mam dostępu do statystyk urodzeń i skrobanek (tych legalnych i nielegalnych).

> Przepraszam, że zapytam jeste¶ koleg± partyjnym Pana A.J.
> Jeżeli tak to ... szkoda słów.

A ja mam pytanie na jakiej podstawie tak s±dzisz? Od razu dodam, żeby nie było w±tpliwo¶ci, że nie jestem niczyim koleg± partyjnym!
Jeżeli czego¶ nie wiesz, albo masz w±tpliwo¶ci - najpierw zapytaj, a dopiero potem wydawaj s±dy.

> I głosowało aż 7 osób.

I Ty od razu pomy¶lałe¶, że ja chcę kogo¶ do czego¶ przekonywać...??? Pokazałem tę sondę, wła¶nie po to żeby pojawiło się więcej głosów!

> Temat jest. Na dzień dzisiejszy przecież Pan Lepper zapowiedział
> blokowanie kraju.

A jaki to ma zwi±zek z t± sond±? Że niby jakby aborcja była legalna ładnych kilka lat temu, to nie byłoby dzi¶ Leppera? :)

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć

Re:

Kefas,
>Może za mało ogl±dam telewizji - zgadza się temat był niedawno poruszany wła¶nie w Tivi,
>...nie ma żadnych gło¶nych spraw w mediach... - na razie nie , a jeżeli Pan A. Lepper zablokuje kraj to będ±,
>że nie jestem niczyim koleg± partyjnym!, to przepraszam, ale temat podchodzi pod Pana A. J
Kończ±c, jeżeli naruszyłem w jakikolwiek sposób Twoje ego to bardzo przepraszam.
Wydaje mi się, że aborcja dla kobiety to duże do¶wiadczenie życiowe i moim zdaniem o skrobankach powinny wypowiadać się kobiety i tylko kobiety (nawet kobiety uprawiaj±ce politykę) i nikt więcej.
Pozdrawiam i kończę dyskusję.

No wła¶nie....

> Wydaje mi się, że aborcja dla kobiety to duże do¶wiadczenie życiowe
> i moim zdaniem o skrobankach powinny wypowiadać się kobiety i tylko
> kobiety (nawet kobiety uprawiaj±ce politykę) i nikt więcej.

O wła¶nie. Chciałem sprowokować wyrażenie opinii, a nie dysputę polityczn±. I zanim się dyskusja skończy pozwolę sobie wyrazić swoj± opinię.

Wydaje mi się, że aborcja dla kobiety to na tyle duże do¶wiadczenie życiowe, że nie powinno jej się zostawiać samej przy podejmowaniu decyzji. Tym bardziej, że dziecko ma także ojca, a kobieta męża, czy partnera. Chcesz zwalać podejmowanie decyzji na kobietę i na jej sumienie?

...jak to było....? umywam ręce...?

Pozdrawiam!

...i je¶li taka wasza wola, dyskusja może się zakończyć!

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć

Re:

AMEN

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org