Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Inny kierunek.... |
.....taka sonda..... ...akurat jest chyba w miarę spokojnie w tym temacie... ...nie ma żadnych gło¶nych spraw w mediach... Polecam sondę: http://spojrzenie.prv.pl/sonda.htm . _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: |
Kefas spoko !. - dyżurny temat - bo jest w miarę spokojnie ? - nie ma żadnych gło¶nych spraw w mediach ? Popatrz co się dzieje skrobanek nie ma, a rodzi się coraz mniej dzieci. Przepraszam, że zapytam jeste¶ koleg± partyjnym Pana A.J. Jeżeli tak to ... szkoda słów. I głosowało aż 7 osób. Temat jest. Na dzień dzisiejszy przecież Pan Lepper zapowiedział blokowanie kraju. Pozdrawiam.
|
|
Hmmmm..... |
> Kefas spoko !. > - dyżurny temat - bo jest w miarę spokojnie ? > - nie ma żadnych gło¶nych spraw w mediach ? > Popatrz co się dzieje skrobanek nie ma, a rodzi się coraz mniej dzieci. Nie rozumiem. Może Ľle sformułowałem swoj± wypowiedĽ. Może za mało ogl±dam telewizji, za rzadko słucham radia. Ostatnio nie słyszałem (Ja) za wiele w tym temacie. nie mam dostępu do statystyk urodzeń i skrobanek (tych legalnych i nielegalnych). > Przepraszam, że zapytam jeste¶ koleg± partyjnym Pana A.J. > Jeżeli tak to ... szkoda słów. A ja mam pytanie na jakiej podstawie tak s±dzisz? Od razu dodam, żeby nie było w±tpliwo¶ci, że nie jestem niczyim koleg± partyjnym! Jeżeli czego¶ nie wiesz, albo masz w±tpliwo¶ci - najpierw zapytaj, a dopiero potem wydawaj s±dy. > I głosowało aż 7 osób. I Ty od razu pomy¶lałe¶, że ja chcę kogo¶ do czego¶ przekonywać...??? Pokazałem tę sondę, wła¶nie po to żeby pojawiło się więcej głosów! > Temat jest. Na dzień dzisiejszy przecież Pan Lepper zapowiedział > blokowanie kraju. A jaki to ma zwi±zek z t± sond±? Że niby jakby aborcja była legalna ładnych kilka lat temu, to nie byłoby dzi¶ Leppera? :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Kefas, >Może za mało ogl±dam telewizji - zgadza się temat był niedawno poruszany wła¶nie w Tivi, >...nie ma żadnych gło¶nych spraw w mediach... - na razie nie , a jeżeli Pan A. Lepper zablokuje kraj to będ±, >że nie jestem niczyim koleg± partyjnym!, to przepraszam, ale temat podchodzi pod Pana A. J Kończ±c, jeżeli naruszyłem w jakikolwiek sposób Twoje ego to bardzo przepraszam. Wydaje mi się, że aborcja dla kobiety to duże do¶wiadczenie życiowe i moim zdaniem o skrobankach powinny wypowiadać się kobiety i tylko kobiety (nawet kobiety uprawiaj±ce politykę) i nikt więcej. Pozdrawiam i kończę dyskusję.
|
|
No wła¶nie.... |
> Wydaje mi się, że aborcja dla kobiety to duże do¶wiadczenie życiowe > i moim zdaniem o skrobankach powinny wypowiadać się kobiety i tylko > kobiety (nawet kobiety uprawiaj±ce politykę) i nikt więcej. O wła¶nie. Chciałem sprowokować wyrażenie opinii, a nie dysputę polityczn±. I zanim się dyskusja skończy pozwolę sobie wyrazić swoj± opinię. Wydaje mi się, że aborcja dla kobiety to na tyle duże do¶wiadczenie życiowe, że nie powinno jej się zostawiać samej przy podejmowaniu decyzji. Tym bardziej, że dziecko ma także ojca, a kobieta męża, czy partnera. Chcesz zwalać podejmowanie decyzji na kobietę i na jej sumienie? ...jak to było....? umywam ręce...? Pozdrawiam! ...i je¶li taka wasza wola, dyskusja może się zakończyć! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
AMEN
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |