Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Proszę o informacje!!! |
słuchajcie mam problem polegający na tym , że opiekuję się osobą niepełnosprawną i potrzebuję namiaru na firmy które zajmują się dowożeniem obiadów do domu. Proszę o informacje jak to sie odbywa o wskazania firmy która to dobrze robi i gotuje. Bardzo prosze o pomoc. Tupik
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Proszę o informacje!!! |
yam cafee polecam na legionów nr tel nie znam niestety
|
|
PKPS na ul. Sikorskiego 222 lub zgłoś się do MOPSu, tam udzielą ci najdokładniejszych informacji, jest też możliwość dofinansowania z MOPS takich posłików
|
|
Na Sikorskiego w Domu Pomocy Społecznej. W zeszłym roku obiad kosztował 10 zł. Dowożą. Podobno smaczne :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
No pewnie tylko w DPS. jak podano wyżęj.
|
|
nie mam na myśli MOPS tylko restauracje czy kuchnie które świadczą usługi obiadu z dowozem Tupik
|
|
To dowiedz się na Sikorskiego. Mój wujek korzystał z ich kuchni. I nie ma to nic wspólnego z MOPSem. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
PKPS na pewno świadczy. I potrafią naprawdę dobrze gotować. Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |