Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomnik |
Tak sobie myśle, że ku przestrodze i w celu ściągniecia turystów można by w Łomży postawić pomink mocherowego bereta- śmieszna atrakcja turystyczna, dobrze oddająca ducha miasta;) Co Wy na to? Pozdrawiam Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomnik |
W pierwszej kolejnosci jest mój pomnik ale ustąpie miejsca :)
|
|
Tak Ptysiu, tak. Wybierz może od razu napis na tymże "swoim pomniku" - "głupowate komentarze, uderz w stół a nożyce się odezwą, nie znam ortografii i gramatyki, zabieram głos na temat czegoś o czym nie mam pojęcia itp. A może sam sobie ufundujesz taki pomnik - na Łomżycy jest ich niedostatek.
|
|
Popieram w całej rozciągłości, tylko niech się nazywa "pomnik ludzi jeszcze normalnych"
|
|
Hehehe! Niezły pomysł!
|
|
felix super post... Ja tam chce swój pomnik albo nie lepiej swego samochodu Kocham golfiaczki szczególnie swój.. A jako wyjątkową miłośc Polaków do zachodnich aut to jest dobey pomysł.. Mrówki na prezydenta.. Bądż twardy po to aby zmienić siebie, zmieniając siebie nie niszcz tego co dore, podążaj ścieżką Pana aby osiągnąć doskonałość.. -=marCino=-
|
|
Bardzo dobry pomysł, ale wymogiem jest brak komentarza. Bez negatywów, bez pochwał, po prostu czysty moher.
|
|
... ale napis "ubogacający" tradycję musi być np taki: "Na pamiątkę ofiar Dywizji Mocherowych Beretów, która pod dowództwem generała Rydzyka poległa w walce o ciemnotę Naszą i Waszą Wdzięczne truchła". A może zaproponujecie inny napis. Dla takiej "rocznicy" to dałbym nawet składkę. :-) Zbych
|
|
NAPISY NA POMNIKU DLA PYTSIA: " BADZ PYSIOMISTĄ" "NAJWIEKSZY PYSIOMISTA SWIATA" "OTO POMNIK PTYSIA91 BESTIALSKO ZBALAMUCONEGO PRZEZ DWIE KURY I PSA NASLANYCH PRZEZ TAJNE STOWARZYSZENIE ZRZESZAJACE NIEZADOWOLONYCH FORMULOWICZOW JEDNEGO Z LOMZYSKICH PORTALI."
|
|
żałosne jest, że po tych wyborach, pierwszy raz od czasów komuny kabarety mają darmowe scenariusze. Określenie "oddałeś głos na XIX wiek" w wypadku Łomży stało się niezaprzeczalnym faktem.
|
|
a przepraszać za pomysł moherowych beretów będzie pod tym pomnikiem za lat 40 prezydent alek_jakubow czy prezydent tusk?
|
|
Największy P(t)ysiomista świata jak juz co :)
|
|
Przepraszam Ptysiu ,Pyziu , Fizu Miziu czy jak ci tam ale to byla moja wizja napisu na pomniku JAK JUZ CO:)
|
|
Żaden pomnik Ptysia w Łomży nie powstanie ! :) Prosiłbym o poważne traktowanie wszystkich Ptysiów. Natomiast jeżeli będzie koncepcja utworzenia pomnika ptysia to nie mam nic przeciwko. Nawet się dorzucę. ;)
|
|
Jak zwykle.... 2/3 o Ptysiu.... Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |