wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mikrolotowe Mistrzostwa Podlaskiego w Łomży

Wie ktoś może, o której dokładnie początek? Pogoda ma być super, więc widowisko się zapowiada nieźle. Fajnie, że impreza wróciła po przerwie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mikrolotowe Mistrzostwa Podlaskiego w Łomży

Nie radzę fruwać nad moją posesją bo zestrzelę.

jak zawody były na pulwach obok nowego mostu to miało to sens i miejsce fajne i przyjemnie. Teraz ktoś wpadł na pomysł i przeniósł je w tak obrzydliwe bagnisko przy grobli jednaczewskiej ze nie chce się tam chodzić.

lelumel

w sobote otwarcie o 12 stej i w tymroku wlasnie beda obok nowego mostu a nie jak roktemu w bagnach pozdrawiam

W sobotę od 13.00 i w niedzielę od 10.00, już się dowiedziałam. Dzisiaj po południu już będą zlatywać się piloci. "Kontakty" jakoś słabo nagłaśniają tę imprezę. :-(
Z bulwarów pewnie będzie nieźle widać, w sumie to prawie naprzeciwko, tylko bardziej w stronę mostu.

Na 4lomza.pl żadnej wzmianki.

Z portalu superlomza.pl :
"Motolotniowa Kadra Narodowa z Mistrzem Świata, piloci z całej Polski, Litwy i Czech oraz Mistrzowie świata z Francji, motolotnie, samoloty ultralekkie, wiatrakowce, paralotnie i modele latające – to tylko niektóre z atrakcji XIV Mikrolotowych Mistrzostw Podlaskiego „Kontakty” 2013. Impreza odbędzie się już w najbliższy weekend na łąkach piątnickich przy rzece Narew, naprzeciwko plaży miejskiej. Oficjalne otwarcie i prezentacja pilotów na scenie zaplanowane są na sobotę na godzinę 13. W programie pierwszego dnia także recital Pawła Jesionowskiego (twórcy przeboju „Żono moja”) oraz widowiskowe konkurencje paralotniowe. W niedzielę, 13 października, od 10 wystartują V Mistrzostwa Polski w Przelocie przez Bramkę i paralotniowy slalom z pylonami. Impreza zakończy się dekoracją zwycięzców o godzinie 14. "

mam pytanie dlaczego te mistrzostwa nie odbywają się na lądowisku na grobli jednaczewskiej ?

to po co budować coś co nie jest potrzebne ? chyba że to już temat zakończony to przepraszam

bo to miejsce na grobli Jednaczewskie to okropne bagnisko które odstrasza widzów. Dobitny przykład to ostatnie zawody gdzie pies z kulawą nogą nie miał ochoty łazic po tym bagnisku a co dopiero widzowie takich zawodów

lelumel

123,450 MHz można posłuchać

Przyjdzie czas ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
nieruchomości
Do wynajęcia garaże dla mechanika, zmieszczą się TIR-y.
tel. 517981200
usługi
Kominki, Rekuperacja montaż, sprzedaż okładziny z granitu i cegły klinkierowej schody, fasady.
tel. 605660801
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org