Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brak cieplej wody |
tez macie problem z ciepla woda z rana? juz drugi dzien o 7:30 rano niema cieplej wody na ks. janusza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brak cieplej wody |
ja nie :)) mieszkam na slowackiego nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
a ja na moniuszki:)
|
|
a ja na Prusa 8
|
|
ja nie pytam skad wy tylko czy tez macie problemy z ciepla woda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie inetresuje mnie z jakiej ul. jestes !!!! dlamnie mozesz byc szczebiotka i z CHOROSZCZY !!!!!!!! (wogole myslalem ze z tamtad jestes)
|
|
A ja pod mostem i wody mam pod dostatkiem :)
|
|
chyba lodu..... nie idzie sie nic dowiedziec na tym forum tylko same glupoty....
|
|
W nocy cyrkulacje cieplej wody zakrecaja... Po jaka ch... nie wiem, ale jezeli ktos pracuje na nocnej zmianie to niestety musi czesciej posciel zmieniac bo po zmianie sie nie umyje. Dzwonilem kiedys dlaczgeo to robia to Pani mi laskawie odpowiedziala ze - za duze straty ciepla maja w rurach i jezeli chce miec w nocy i samego rana ciepla to musze zaplacic za pompe i straty ciepla.. Ale ja przeciez place - mowie.. - No tak ale to juz nie za ta sama wode.... Ile wod jest w ŁSM-ie? Tego juz nawet oni nie wiedza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |