Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pytanie odnośnie allegro |
Może mi ktoś wytłumaczyć po jaką cholerę licytować przedmioty na allegro jak ktoś pisze że zastrzega sobie prawo do zakończenia licytacji przed czasem z powodu niezadowalającej sumy? Dziękuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pytanie odnośnie allegro |
też mnie to zastanawia...i czy wogóle można sobie "zastrzec" takie prawo...czasem wystawiają przedmioty od 1zł i nie wiele osób bierze udział w licytacji więc kończą ją przed czasem bo cena ich nie zadowala..
|
|
to niech ustawią cenę minimalną
|
|
możesz zgłosić ten temat do allegro i zawieszą mu aukcję
|
|
Bo to sa debile! Po co wogole cos takiego pisac? Jak bedzie chcial to i tak odwola wszystkich na 15 sek przed koncem i nikt mu nic nie zrobi bo to jego licytacja. Mnie to natomiast wkur... jak taki debil wlasnie odwola aukcje. Bo pierd... palant zamiast wystawic odraz telefon za 400zl bo za tyle by sprzedal to wystawia go od zlotowki bo zaoszczedzi zlotowke na koszcie wystawienia - palant!!!
|
|
Heh, kiedyś była taka akcja z maluchem... Gościu wylicytował za 1 zeta malucha, lecz ten nie chciał sprzedać za taką kwotę... Sprawa trafiła do sądu i kupujący podobno wygrał, ale dokładnie nie pamiętam bo to kilka lat temu było...
|
|
Byla tez z jeepem za 16 tys.. Auto bylo warte duzo wiecej... Zostalo oczywiscie sprzedane.. Takie jest prawo. Bez ceny minimalnej zakonczona aukcja jest wiazaca. Nie wolno odwolywac przed koncem bez zaznaczenia tego w opisie, bo moze byc wystawiony przedmiot jeszcze gdzies indziej.. Tego nikt juz nie moze zabronic.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |