Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
warkoczyki rasta..gdzie.. |
moze ktos mi polecic salon fryzjerski badz osobe prywatna znajaca sie na warkoczykach rasta? najlepiej jak by to bylo sprawdzone,bo najlepszy fryzjer od koloryzacji czy cięcia może spieprzyc warkoczyki=) z góry dziekuje za pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: warkoczyki rasta..gdzie.. |
ja się znam i mogę gratis wysmarować Cię pastą do butów :D
|
|
oki..poprosze=)
|
|
Adek z jantara ... ten człowiek zrobi Ci wszystko na głowie :D polecam
|
|
a masz moze jakies namiary na niego? bo w łomzy mieszkam od niedawna i jeszcze nie ogarnima co gdzie i jak=)
|
|
Adek do tego się nie nadaje :) Co wogóle rozumiesz poprzez warkoczyki rasta? Bo ja pierwszy raz w życiu o tym słyszę... Jeżeli mówisz o francuzach to mogę Ci dać namiary na bardzo dobrego fachowca i niedrogo... Co do dredów też się znajdzie paru ludzi w Łomży, ale Ci najlepsi powyjeżdżali i wpadają tylko czasami.
|
|
tak,dokladnie chodzi mi o francuzy oczywiscie z doczepianiem wlosow bo Bóg mi pożałował =)
|
|
P.A. pochwal się może do czego ty się nadajesz. Pomysłowo.
|
|
ja robię takie rzeczy więc jeśli jesteś zainteresowana to odezwij się na maila ;)
|
|
Dobromil jaki masz problem? Mi sie robota Adka odnosnie fryzury nie podoba, tyle i to moje zdanie. Chyba, ze osoba ktora pokazywala mi "jego" dzielo nie mowila prawdy co do wykonawcy. Wiec zamiast sie spinac, odpusc, bo nic nie osiagniesz a tylko szukasz problemow na sile.
|
|
musisz robic dzien w dzien do placzu jak sciagniesz w losy , a wtedy bedzie spoko fryzura
|
|
morda bambusy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |