Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca iqservis |
Helo:) jeżeli nie musicie na siłę pracować to nie składajcie tam swoich cv bo to strata czasu, pracodawca jest niewypłacalny żaden z obecnych ani byłych pracowników do dnia dzisiejszego nie otrzymał wynagrodzenia za miesiąc luty, w umowie termin płatności to 12 marca a jest 22 ODRADZAM IQ SERWIS
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca iqservis |
Już wiele osób sie na nich przejechało;-]
|
|
normalnie aż chce się założyć sprawę w sądzie:D
|
|
a pracowałem tam 2 dni hehehehehe :D ale ani umowy nie było widać , ani żadnych konkretów . Odwalałem robote jak normalny pracownik a nic nie miałem na papierze , zatem podziękowałem :) ...Zaufanie to potega....
|
|
napuścić inspekcje pracy i tyle :-]
|
|
Drogi Garfieldzie, te osoby, które nie dostały wypłaty zatrudnione są przez agencje pracy tymczasowej. Owa agencja nie wypłaciła pieniędzy swoim pracownikom. Tak więc nie wiem dlaczego iqserwis ma odpowiadać za tę agencję. Poza tym ja, mam umowę z iqserwis i wypłatę dostałam talk jak większość pracowników. P.S. Módl się żeby tego postu nie zobaczył Prezes tej firmy, bo nie ty sprawę zrobisz tylko on zrobi Tobie sprawę w sądzie. Trzymaj się ciepło. :P
|
|
Nie rozumiem Was ludzie!!!!!!!!!!W głowach się Wam poprzewracało.Piszecie jakieś bzdury nie mając pojęcia jak jest w tej firmie.Wypowiadają się osoby które nie spędziły tu nawet tygodnia,więc moim zdaniem nie powinny nawet zabierać głosu w tej sprawie.Dlaczego nikt nie oczernia tej firmy ze stałych pracowników?nie sądzę żeby zostali inaczej traktowani niż nowe osoby które zaczynają tu prace.Każdy jest w tej firmie traktowany równo,a pracodawca zawsze wywiązuję się ze swoich obowiązków.Sama już pracuje tu 3 rok i nie narzekam.Czy myślicie ,że jak bym nie miała pieniędzy na czas,albo jak by było coś nie tak to tyle bym tu pracowała?nie sądze.Nie rozumiem po co ktoś kto nie ma pojęcia o pewnych sprawach zakłada te forum i podnosi dyskusję.Ktoś wyciąga do Was dłoń,a Wy oczerniacie go w taki sposób.To tylko świadczy o Was i o Waszym tchórzostwie .Moim zdaniem jeśli ma się coś do kogoś to mówi się to w oczy a nie wypisuje nie słuszne oskarżenia na portalach!!!!!!!!Skoro pracowaliście u Nas w firmie widzieliście ile osób pracuję już dłuższy okres także nie mówcie,że ta firma jest nie rzetelna!!bo obrażacie w ten sposób nie tylko kierownictwo ale osoby które w niej pracują,a wielokrotnie są to Wasi koledzy i koleżanki. KONKLUDUJĄC;iIQSERWIS TO RZETELNA FIRMA W KTÓREJ ZAWSZE PIENIĄDZE BYŁY WYPŁACANE NA CZAS!!!!!!!!!!! stokrotka
|
|
edzia4085 nie zesraj sie nam tutaj z tych nerwów.
|
|
acidfunk błysnąłeś swoją inteligencją naprawde.Jeśli tacy ludzie dorównujący Ci inteligencją piszą na tych forach to ta dyskusja nie ma sensu!!!
|
|
hehe dzieci Neostrady... garfield pewnie byles zatrudniony przez agencje a miejsce wykonywania pracy to Iqserwis, idiota z ciebie bo sam nie wiesz kto cie zatrudnia..... Duzo trzeba było śniegu na ciebie zeby takiego bałwana ulepić......
|
|
Zgadzam się z Tyborem.Podpisujecie umowy i nie wiecie z jaką firmą a potem wychodzą jakieś kwiatki...Zorientujcie się wpierw gdzie i z jaką firmą podpisywaliście umowę a potem wydajcie swoje opinie.Głupota ludzka nie zna granic;-] ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
pracownice iqserwis;opinie sa różne tak jak charaktery.nie rozumiemy ludzi którzy wypowiadają się na tematy o których nie maja pojęcia.sami spróbujcie a potem oceniajcie.jak można tak mówic o czyjejś firmie i ciężkiej naszej pracy.nie macie pojęcia jak tu jest wiec nie wypowiadajcie się na temat naszej firmy i naszego zespołu.a jeśli chodzi o Naszego szefa jest naprawdę ok.wywiązuje sie z obowiązków,a jeśli chodzi o wypłaty mamy je zawsze na czas.MY JESTEŚMY ZADOWOLENI I NIECH TAK POZOSTANIE I ŻADNE NEGATYWNE OPINIE TEGO NIE ZMIENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Napiszcie coś więcej o tej pracy (do pracowników) na pewno znajdą się zainteresowani, czy oddział znajduje się w łomży,na czym ta praca polega, itp.(sama jestem ciekawa.)
|
|
'fanka bocianka' wie o co chodzi, Bocian wszystkich wystawił kto pracował przez agencje u niego ale fizycznie przebywał na terenie IQ, dodam ze jest to agencja z ostrołeki (smierdziuchy). Jezeli ktoś ma zastrzezenia ale również ma jaja!!! niech to powie bocianowi w twarz a nie kryją sie na forach.....cioty z was!!!
|
|
dokładnie bocian zrobił zamieszanie i odleciał do ciepłych krajów a uczciwej firmie sie obrywa. DO WIADOMOŚCI WSZYSTKICH; FIRMA IQSERWIS WZIĘŁA ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA TĄ AGENCJE I WYPŁACIŁA PRACOWNIKOM ZATRUDNIONYM PRZEZ BOCIANA WYNAGRODZENIE. stokrotka
|
|
edzia, ale po co od razu te krzyki... piszesz tak, jakby ten iq serwis to cudo bylo, szczyt marzen doslownie...
|
|
Ja tam pracuje juz jakis czas i zawsze wyplata jest na czas co prawda jestem zatrudniona przez IQ SERWIS a nie przez agencje ale dopiero pojawil sie problem jak agencja upadla tak wiec moim zdaniem prezes IQ jest wporzadku skoro chce jeszcze wyplacic nalezne wyplaty skoro sam przelal kase za tych ludzi i dodatkowo agencji zaplacil a teraz postanowil jeszcze raz zaplacic z wlasnej kieszeni zalegla wyplate osobom które pracowaly a nie otrzymaly wynagrodzenia tym samym firma tez jest w plecy bo dwa razy placila za jedna osobe.Firma IQ SERWIS JEST OK.Kto tam pracowal troszke dluzej to sam sie przekonal ze IQ jest firma w której warto pracowac. Takze "garfield" nie obsmarowuj na forum tylko jak masz tyle odwagi to sam idz i powiedz w czym tkwi problem w oczy.A tak dla sprostowania to mowa jest tutaj o znacznej mniejszosci osób dlatego ze osoby zatrudnione przez IQ otrzymaly wynagrodzenie za luty w terminie tylko problem wystapil u moze 5osób które juz te wynagrodzenie otrzymaly takze jest to juz nie aktualny problem.Ja tam polecam ta firme bo takiej atmosfery jaka tam panuje nie znajdziecie w zadnej innej firmie...U Nas kazdy dla kazdego jest przyjacielem a nie wrogiem który zeruje na czyjejs ciezkiej pracy...Takze nie sluchajcie kogos kto o tej firmie zle mówi tylko jak chcecie to sami sie przekonajcie a potem rozkminiajcie...
|
|
Witam co można powiedzieć o pracy w AQ SERWIS ?... Same superlatywy praca do wyboru na dwie zmiany miła atmosfera, super ludzie którzy tu pracują .Szef p. Janusz nie traktuje nas z góry tylko jak równych sobie.Pracuję już pół roku i mam umowę o dzieło na którą się zgodziłam przy rozmowie kwalifikacyjnej wszystkie warunki umowy spełnione pieniądze na koncie wpływają na czas maja być wypłacone do 12 a 10 zawsze już są . Niema problemu jak chce się wziąć dzień wolny . Pozdrawiam nasz zespół :) marysialomp
|
|
umowa o dzieło na którą sie zgodziłas? Śmieszne. Wiesz co będzie z tej umowy dla Ciebie w przyszłości?:) Marnujesz lata pracy na taką umowę:)
|
|
Póki co mi to odpowiada niestety nie zawsze można dostosować w innych zakładach czasu pracy dogodnego dla siebie a tu mogłam a za dobrą pracę w IQ serwis dostaje się awans i spora część osób ma już umowę o prace a wiec troszkę wysiłku drogie legaty to może i wam się uda marysialomp
|
|
o tak, zacny awans na umowę o pracę. Umowa o pracę powinna byc od początku. Najpierw na okres próbny, a potem na legalnych zasadach. Bawienie się w umowy o dzieło jest nieporozumieniem. Inaczej w wolnych zawodach typu media, tam mozna się pobawić "dorabiając" na umowę o dzieło, ale nie w stałej pracy......porażka.
|
|
Ps. Pracuje od 7 lat na umowie stałej i nie wyobrazam sobie innej formy zatrudnienia:)
|
|
a na czym polega praca w firmie iqservis? Jakoś wcześniej nie słyszałem o tej firmie.
|
|
Do szanelka: Po co te krzyki? Bo ktoś obsmarowuje firme w której pracujemy a która nie zasłużyła sobie na to i jeśli nasz pracodawca zasłużyłby sobie na to to uwierz że nikt by go tu nie bronił a jeszcze dodał pare słów od siebie Jednak jak widać pracownicy IQSerwis są zadowoleni ze swojej pracy jak i pracodawcy :) Do antonio123: jest to Call Center praca polega na telefonicznej sprzedaży usług telekomunikacyjnych różnych operatorów telekomunikacyjnych Do Brzeczyszczykiewicz: jeśli Twój pracodawca dał Ci umowe o prace to ciesz się z tego :) przy takim bezrobociu jak jest w Łomży praca na umowe zlecenie nie powinna być odbierana negatywnie, ciekawe czy wiesz ilu pracodawców jest gotowych zatrudnić studenta i do tego dać mu dni wolne na każdy zjazd jaki ma!? i nie mam tu na myśli 2 zjazdów w miesiącu po 2 dni tylko 4 po 3 dni ja znalazłam 1 a szukałam bardzo długo i chwała mu za to że daje szanse młodym ludziom na zarobienie kasy ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Brzeczyszczykiewicz 7 lat pracy miało cie zamienić w mężczyznę a zamieniło w pizdę!!! nie jest mozliwością zatrudnienia odrazu na umowe o prace 50 osób, dzieje sie to ale stopniowo!!! Pozdrawiam sale sprzedażowe nr.1 sale numer.2, panią z recepcji, zarząd IQ i pana z serwerowni. Master999
|
|
Master język masz bogaty, ale w głowie pstro. Jest możliwością. Ale jak się nie może od razu to nie zatrudnia się 50, a 30. Student ok, może być umowa o dzieło, ale osobie która pracuje na swoją emeryturę proponowac umowę o dzieło to hmmm......niepoważne. Pracodawca nie może wzbogacać się na pracowniku. To jego problem. Jak nie może uczciwie zatrudnić 10 osób to niech nie zatrudnia byle jak 50. I nie mówię tu o iq serwisie bo nie znam tej firmy, ale mówię ogólnie.
|
|
zaara rzadko zdarza się aby studia zaoczne były 4 razy w miesiącu:)
|
|
Jak widac zdarza się nie każda uczelnia zdaje sobie sprawę że zaoczni to nie dzienni i oprócz studiów mają prację ja niestety na taką uczelnię trafiłam i miałam 12 dni w miesiącu zajętych zjazdami (4tyg po 3 dni) dopiero na ostatnim roku odpuscili :) na szczescie mój pracodawca nie utrudnia mi zycia :) Oczywiście umowa zlecenie to nie szczyt marzeń jednak u nas większość to studenci i osoby uczące się a dla nas ważna jest kasa :) wolę umowe zlecenie niż bezrobocie :) osoby po 50 też maja problem ze znalezieniem pracy więc jeśli nie ma nic innego to chyba lepszy rydz niż nic :) ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Zaara w przypadku studentów ok., takie jest moje zdanie;)
|
|
No widzisz jak łatwo można dojść do porozumienia :) a co do wpisów garfielda czytając inne tematy łatwo można stwierdzić że osoba ta od jakiegoś czasu nie pracuje w naszej firmie, nie mając zielonego pojęci co w danej chwili dzieje się w firmie wypisuje jakieś głupoty Pozdrawiam wszystkich zadowolonych ze swojej pracy :) nie tylko pracowników IQSerwis :) a tak na marginesie jak można popełnić błąd w nazwie firmy w której sie pracowało? :P hehe widać jaka to nie ogarnięta osoba :D raz że nie wie kto ją zatrudnił a dwa robi błąd na nazwie firmy w której pracował sorki za moją uszczypliwość :P ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
ehh...
|
|
znajoma pracuje i narzeka
|
|
podobno walo w dupe ale to nie jest pewne info tylko telefoniczne
|
|
byłam na rozmowie w tej firmie. Tak jak w pierwszym poście... jeśli ktoś nie musi to niech tam nie pracuje. Nie dość, że umowy nie dają to płacą grosze. Praca zmianowa, tragedia. Z tego co się orientuję, to tylko pracownicy biurowi i Pan prezes ma umowę, natomiast reszta jak najtańszym kosztem. Nie ma godziwych warunków pracy i wynagrodzenia. A przecież to taka wielka firma! I nie mogą zatrudniać ludzi na umowy nawet za najniższą krajową? WYZYSK! PS. Od paru miesięcy szukam pracy, ale tam nie pójdę. Odradzam.
|
|
TEMAT ZAKAZANY-PONO
|
|
Przy bezrobociu tak dużym jak w Łomży, nie powinno się wybrzydzać z płacą za godzinę. No ale jak widać inni wolą siedzieć w domu i nic nie zarabiać niż przyjść do pracy dostać podstawę plus prowizję. Nie znam innej firmy, która za pracę w call center dawała by podstawową stawkę godzinową + prowizja od umowy. Pracując 6 godzin dziennie 5 dni w tyg i będąc dobrym w swojej pracy można wyciągnąć 2000 zł. Dodam, że w Łomży większość pracodawców oferuje najniższą średnią krajową. Za 8 godzin dziennie nawet 7 dni w tyg.
|
|
witam wszystkich, w poniedziałek mam się udać na rozmowę kwalifikacyjną w tej firmie. Czytając wasze posty nie jestem jednak pewien czy się tam wybiorę. Pracowałem już w firmie, która miała negatywne opinie byłych pracowników jednak mi wydawało się, że są one wyssane z palca jednak mówiąc kolokwialnie po przepracowaniu pewnego okresu stałem się ofiarą mojego byłego pracodawcy jak większość ludzi tam pracujących , więc teraz liczą się dla mnie opinie innych. Jeżeli są na forum osoby, które pracowały w tej firmie i mogłyby powiedzieć o niej coś więcej byłbym wdzięczny:) P.S Jak wygląda tam rozmowa kwalifikacyjna? bleeeeeeeeeeee
|
|
rozmowa wygląda mniej więcej tak, że podczas rozmowy z Tobą sprawdzają twoją dykcję, polszczyznę i czy orientujesz się choć trochę temacie. Jeżeli jesteś osobą kulturalną, wygadaną i z dobrą wymową to Cię przyjmą. Ta praca nie należy do najmilszych (chodzi tutaj o potencjalnych klientów), jednak współpracownicy są w porządku jak również sam prezes. Wypłaty są na czas, wypłacane co do złotówki. Jeżeli ktoś myśli, że przyjdzie popracuje parę dni, nie robiąc nic tylko się leniąc no to niestety ale ja takiego pracownika też bym wywaliła na zbity pysk.
|
|
Odnośnie pracy zmianowej. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej zdecydują czy przyjmą Cię na klientów indywidualnych czy biznesowych. Biznes na rano indywidualni na popołudnie. Oczywiście na sam początek umowa o dzieło. jednak będąc świetnym w swojej pracy możesz liczyć na umowę o pracę. Kaska2 nie tylko pracownicy biurowi mają umowę o pracę i nie wiem skąd ty wytrzasnęłaś takie informacje. Nie wiem jakie ty warunki pracy uważasz za godziwe. Uwierz pracowałam w kilku firmach i jakoś ta firma nie odstaje od nich poziomem. tylko atmosfera pracy jest znacznie lepsza. A to moim zdaniem liczy się najbardziej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |