Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Magnesy neodymowe |
Szlag mnie trafia, jak sobie pomyslę, że ktoś z moim bloku może takiego uzywać. Moim zdaniem to najwieksze chamstwo, jakie może być, bo okrada się swoich sąsiadów, a nie instytucję, jaką jest np. ŁSM. Najwazniejsze jednak, że Spóldzielnia stosując wskażniki "wyrównawcze" może wcale nie mieć interesu w tym, żeby odszukac i ukarać "sprawcę". I co my, sąsiedzi takiego osobnika mamy robić? 1. Zacisnąć zęby i płacić za i tak już nie tanią wodę? 2. Robić "nalot" na łazienki sąsiadów? Mam propozycję dla Spółdzielni: niezapowiedziane wizyty kontrolne w mieszkaniach w takim bloku. Wówczas okaże się nie tylko, kto KRADNIE wodę ale i KTO kradnie ciepło (słyszałam o sposobach "oszukiwania" podzielników ciepła). Skończmy złodziejom słodkie zycie naszym kosztem !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Magnesy neodymowe |
Spopko spoko, myślę że Spółdzielnia sobie z tym poradzi...:) Znajdą antidotum , potem ludziska znowu coś wymyślą, żeby nie płacić itd itd, jak w to życiu...
|
|
|
trzeba było się troche zastanowić i nie zakładać drugiego takiego samego tematu ! ludzie ! bo juz i tak jest śmietnik z tego forum !
|
|
Ale masz problem. Kup sobie taki magnes jak tak zazdroscisz i nie płacz. Hahahahahahahhaha
|
|
maartus najwyraźniej nigdy sama nie placiłaś rachunków, skoro ci wszystko jedno za kogo płacisz... A Misiek możesz sobie pogadać...
|
|
Wlasnie ze placilam i place, ale mnie stac na to wiec nie bulwersuje mnie ze ktos uzywa takiego magnesiku. Niektorzy ludzie maja ciezko w zyciu i radza sobie jak moga. Ja mam to szczescie ze nie musze liczyc sie z kazdym groszem i dlatego nie przeszkadzaja mi te magnesy. Pozdrawiam :)
|
|
maartus, skoro nie przeszkadza ci za kogo płacisz.... to mialabym taka propozycję: mam nieopłacony rachunek za telefon... wiec może mogłabyś? No chyba znasz mnie nieco lepiej, niz anonimowego sąsiada z twojego bloku :))))))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |