niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Coraz więcej głupoty i głuchoty.

Brak szacunku dla innych i dla samego siebie. Imprezy organizowane przez małolatów z otwartymi balkonami i oknami by wszyscy sąsiedzi słuchali dudnienia.
Po to wymyślono lokale ogólnodostępne by tam organizować imprezy.
A po 22 zaczyna się wydzieranie i mododarcie.

Poreg

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Coraz więcej głupoty i głuchoty.

997 - to jest numer pod który możesz anonimowo zadzwonić... interwencja gwarantowana :D Wiem - bo już raz korzystałem z tej możliwości pomocy - doprowadzony do pasji przez małolatów, którzy swoimi gromkimi okrzykami wywołanymi wypiciem niewielkiej ilości alkoholu budzili (w tamtym roku) moje nowonarodzone dziecię o 3 nad ranem :D

Pozdrawiam

Krzysztof

Najciekawsze jest to, że mieszkam w bloku naprzeciwko. Pomijam muzykę jak jest puszczana na takich imprezach im dłużej trwa tym gorsza ale, że nie przeszkadza to mieszkającym obok.
Jeżeli koś inny organizuje imprezę - znacznie cichszą - to odzywają się nagle obrońcy moralności i ciszy nocnej.
Gdzie rodzice ???
Pełno pijanych siks.
Głuchota i tępota kwitnie – nie wspominając szacunku dla innych !!!!!!!!

Poreg

To może wczoraj słuchaliśmy tej samej imprezy...?
Masz rację - ale ja już przestałem interesować się tym gdzie są rodzice ... a szacunek dla innych wynosi się z domu rodzinnego (kwestia wychowania)... Na to ani ja ani Ty nie mamy wpływu...
Moja rada - bezpłatny i anonimowy telefon 997

Krzysztof

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org