Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Unikat |
wasze opinie na temat tego klubu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Unikat |
Byłem raz, wygląda bardzo przyzwoicie, obsługa też niczego sobie, niestety do godziny 23 nikogo nie było, poza naszą czwórką. Chcieliśmy się wybawić i niestety musieliśmy zmienić lokal. Aaa dodam, że było strasznie zimno. Ale zrobił na mnie dobre wrażenie.
|
|
Ponoć już po Unikacie......
|
|
Otwarty jest dziś Unikat?
|
|
Byłem tam parę razy nie robi jakiegoś tam piorunującego wrażenia klub jak klub towarzystwo nieciekawe dużo małolatów przychodzi a niby od 18 lat wpuszczają
|
|
ADMIN?!? Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane ile ***** jeszcze tematow co myslicie o Unikacie?!?!? im gorsze opinie tym wiecej tematow!!
|
|
ale teraz Unikat mają przenieść tam gdzie 7kier, tyle, że na górę.. 11.02 ma być jakaś impreza na otwarcie. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Ostatnio chcialem tam wejsc, ale byl zamkniety wiec nie pomoge Ci kolezko. Bajo Ja Ci w Dupę, Ty mi Loda...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |