Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Microsoft office 2010 |
Czy jest możliwość instalacji MC 2010 bez sp1?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Microsoft office 2010 |
Tu masz artykuły a jaki masz system w kompie http://www.komputerswiat.pl/nowosci/programy/2010/43/microsoft-zaprasza-do-testow-service-packa-1-dla-office-2010.aspx http://www.centrumxp.pl/Aktualnosci/5375,Zaproszenia_do_testów_bety_Office.aspx
|
|
to chyba bede skazany na czasochlonna instalacje service pack 1 na viscie a mialem nadzieje ze obedzie sie bez tego
|
|
Chyba sie obedzie, z reszta co ci szkodzi sprobowac ? Sprobuj zainstalowac na lyso, ja na siodemce mam i mi dobrze dziala. Mowie sproboj tak zainstalowac, jak nie wejdzie to dopiero kombinuj :]
|
|
sp1 instaluje na viscie co najmniej godzine bez tego smiecia nie ma mozliwosci zainstalowania mc2010 te wszystkie aktualizacje i dodatki sp1 sp2 to spowalniaja i zajmuja zbyt wiele miejsca na dysku twardym bez tych ulepszaczy vista dziala znakomicie u kolegi 7 ma to juz zapewne w standarcie
|
|
Jak masz Windows Xp to żeby go zainstalować musisz mieć Sp3 Damian3107
|
|
Mam na ten problem rozwiazanie. Zrezygnuj z "pirackiej" (kradzionej) wersji systemu operacyjnego. Zainstaluj sobie Linux-a i nie bedziesz mial problemu z service packiem.
|
|
Akurat SP1 do visty dość nieźle poprawia wydajność, także nie ma co się srać i warto poświęcić tą godzinkę.
|
|
nie mialem wyboru i zainstalowalem sp1 system nie przyspieszyl ani nie spowolnil tylko dluzej laduje i zamyka
|
|
posiadam oryginalny system vista ultimate ale warto pomyslec nad linuxem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |