wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nie chce mi sie pisac

Stracilem chec pisania i wypowiadania sie na forum. Czy jest jeszcze ktos komu to uczucie nie jest obce??
w grupie zawsze weselej ;))

pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nie chce mi sie pisac

Koniecznie musisz spotkać się z ptysiem, on ma nadmiar do tego zapału, więc podzieli się z tobą i będziecie obydwaj w porządku goście.

Co dwie głowy to nie jedna,jeden umie czytac drugi pisać :)Tematy się powtarzają i tyle...

no mi też specjalnie się nie chce! czegokolwiek! ale trzymaj się KolankO to powinno być przejściowe:)

Allinka

I Ryskago jakosik zamilkla...

Ale ja mysle, ze ta niechec to pewnie przez pogode. Jest piekna wiosna ( jeszcze ), to i milo wyjrzec z norek na lono natury. Sama wole wskoczyc na rowerek lub przynajmniej poszwendac sie po podwórku. Dzisiaj lazilam na bosaka po trawie, potem sobie siadlam po turecku, zaczytalam sie troszke, a wtedy poczulam, ze cosik piecze. Oblazly mnie male czerwone mrówki. Ssssss! Jak sobie przypomne, to jeszcze mam ciarki!

Nie chcem ale muszem!Lenistwo to moja specjalność!
Benia co dwie głowy to nie jedna i dlatego mam psa!

KolankO zniechęcony, Ptysio odłączony, Benia znudzona powtarzniem sie tematów, Frotka cierpiąca, ja chorująca i znużona, Vlad zapracowany, Kazik cytuje prazydenta (może sam będzie kandydował), a Ryskago na urlopie. Uwaga, bo wybiera się dziś do Łomży albo już tam jest:D
No i dlaczego nam się nie chce jak tak pięknie na zewnątrz!? Buziaki!

Allinka

Nie chce mi się pisac więc dopisze tylko tyle od siebie:

JA

To nie jest to ze nie chce się wam pisać po prostu zauważyłam, że od pewnego czasu (nie będę wymieniać autorów tych zjeb, które kierują do każdego, kto napisze coś nie tak hmm może raczej nie po ich myśli) wy najnormalniej się boicie pisać, bo i tak cokolwiek się nie napisze i o czym to i tak się przyczepio przecież tylko ich zdaniem oni są idealni tak czy owak jeszcze trochę a będzie wiało tu pustko, że hohoho. No może oni zostano tylko, o czym będą pisać?

Pozdrawiam normalnych mylących się czasem ludzi.

Buców nie pozdrawiam i zadufanych w sobie.

kazik a kota masz??:)niekoniecznie tylko w głowie =)

A tak szczerze to tematy wielokrotnie się powtarzają i nic z nich konkretnego nie wychodzi.Polacy byli zawsze znani z tego,że dużo gadali,a mało mówili:)A teraz to i jedno i drugie nam przypadło do gustu :)

Pozdrawiam wszystkich czujących wiosnę :)

Benia, przecie lato nadchodzi, o! już nadeszło...:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org