Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgubiłem obrączke |
Zgubiłem obrączkę.Uczciwego znalazce proszę o kontakt na meila komzakomza@o2.pl lub na gg. 33176854
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgubiłem obrączke |
gdzie ją zgubiłeś? jest nagroda?
|
|
od razu nagroda.... a jak przypadkiem znajdziesz to bez nagrody nie możesz oddać?? zrobić dobry uczynek? materializm rządzi tym światem....
|
|
miejsc jest kilka w okolicach Dmowskiego , Bernatowicza ciezko mi to jest określić dokładnie
|
|
odwdzięczył bym się na pewno
|
|
Klika dni temu w Rzymiance widziałem jak gość nawalony jak stodoła płacił dziewczynie za coś tam coś obrączką. Myślę ,że to nie byłeś Ty?
|
|
to nie ja,
|
|
moim zdaniem to znak z niebios. leć do adwokata!
|
|
dzięki za rade,ale żeby była obrączka to bym sprzedał i było by na adwokata
|
|
A z jakiego złota była?? I co w środku było wygrawerowane ??
|
|
JA SWOJĄ ZGUBIŁAM I NIKT NIE ODDAŁ WIĘC MAM NAUCZKĘ NOSIĆ NA PALCU NIE W KIESZENI NINKA88
|
|
Ja ostatnio jakąś znalazłam :)
|
|
Nina bo obrączka właśnie jest do noszenia na palcu a nie jak na imprezę czy gdzieś to do kieszeni hehe wydało się :P
|
|
jeśli ktoś naprawdę znalazł obrączkę ,proszę o kontakt komzakomza@o2.pl gg. 33176854
|
|
mam ciagle na palcu, co prawda zlota i juz przstarzala ale jest, nie wstydz sie ze jestes mezatka lub zonaty
|
|
Mój mąż też zgubił obrączkę, 24.01.2011 przy ul.Piłsudskiego. Więc jak by ktoś znalazł w tamtej okolicy obrączkę to bardzo proszę o kontakt e-mail: kmodzel26@tlen.pl
|
|
Mój mąż zgubił obrączkę, 24.01.2011 przy ul.Piłsudskiego, albo w autobusie nr 8. Więc jak by ktoś znalazł w tamtej okolicy obrączkę to bardzo proszę o kontakt zemagda@tlen.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |