wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
RYNEK,PKP,W.P. (wielke śmietnisko)

Kiedyś były pogłoski że zamiast tego rynku obok PKSów miał być SKLEP a PKSy miał się rozbudować o poczekalnie i wogóle miał ten teren na której znajduje się Targowisko miało być zrównane i coś sensownego zbudowane ale jak ostatnio otworzyli nowo wiate na targowisku to chyba nic się nie zmieni ani to że Rynek bedzie na Nowogrodzkiej tam gdzie kiedyś a nawet gdzieś w nowym miejscu. Wogóle oni powini te tereny po PKP i W.P. Jednostka Łomża zrównać i zrobić coś sensownego i żeby promowało miasto a nie taki burdel jak na tych torach nic nie jeździ a trawy asz po h** pociete szyny i złom a dalej torgówka jusz nie wspomne otym obok torów gdzie młodzi chodzo i pijo piwo . Centrum miasta a wyglada jak Centrum PGRów. Robio nowo droge drzewa wycieli i widać ten syf A BLEE Nikt by tutaj nie inwestował bo jak ? nic nie można sensownego kupić !! Czy nie można zmienić sytłacji ? żeby ktoś to kupił zrobił i było by ? czy miastu obojetnie takie widoki ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: RYNEK,PKP,W.P. (wielke śmietnisko)

Czy ty chlopie nie widzisz ze naszych dostojnikow interesuje tylko jak zrobic dym , i poklucic wszystkich wokolo,,,,,,,ich nie interesuje dobro mlodziezy, oni dbaja tylko o swoje stolki i premie z podwyzkami.....a reszta tak jak za Gierka - mydlenie oczu jeden drugiemu......OTO PRAWDZIWE OBLICZE NASZYCH WLADCOW ( ktorych sami wybralismy) - mam tylko nadzieje ze teraz otworzymy oczy , i bedziemy wiedzieli na kogo glosowac!!!!!!!!!!!!

mario

Jak kilka lat temu poszedłem do urn wyborczych brzeziński(z małej bo to paja c) vs Turkowski to każdy mi mówił ,że przyszłośc Łomży leży w rękach tego pierwszego !!No a teraz zastanawiam się czemu ja byłem taki naiwny i zagłosowałem na tego pajaca co tylko wie jak płacić kary pieniężne i pchać sie po unijną kasę:P Nie tędy droga panie prezyd.. tzn. pajacu!Zrób pan miasto ,które chociaż przyniesie jakieś sensowne zyski a nie miasto gdzie są równi i równiejśi(czyt. kolesie)!!!

bigi2004

lomzanin ! Gierkowi nasi rządzący, ci na samej "górze" i ci na "dole" to do pięt nie dorastają.

Pozdrowienia.

Witam.
Po drugiej sronie ulicy obok komisu "gepard" w samym centrum miasta powstał "nowoczesny punkt przedaży nagrobków" .:))
Czy widzieliście jak nowocześnie zaprojektowany( dookoła metalowa siata i kilka nagrobów) poprostu super, promocja i wizytówka miasta.
Brawo za pomysł.

No i ładny pomysł naszych mieszkańców ,kolejna zła opinia o Łomży =/ Chyba tylko Pg1 bedzie ładne w naszym mieście bo bedzie miało winde wiecej otym na www.lomza.pl =/

Dj.Pyku.Lomz@.poland

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org