Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bukmacherka w Łomzy |
Cos nowego powstaje na Dmowskiego...wiecie co to za firma Tipsport ? M.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bukmacherka w Łomzy |
|
Coś podobnego do stsów, ale grunt, że coś się dzieje. To chyba ta, gdzie jest wypożyczalnia płyt DVD, jeśli się nie mylę. Miejscówka w sumie dobra, sporo ludzi się tamtędy przewija, mam nadzieję, że wypali
|
|
Wychodząc naprzeciw graczom chcąc wprowadzić nową, nowoczesną formę przyjmowania zakładów postanowiliśmy połączyć się z największą naziemną firmą bukmacherską na świecie TIPSPORT a.s. Praga Republika Czeska. http://home.tipsport.pl/o-firmie-tipsport/ Okazuje sie ze to najwieksza naziemna firma bukmacherska na swiecie....moga byc dobre kursy i spora konkurencja dla STS-ow. Kiedy otwieraja ? Ktos wie ? M.
|
|
ale reklama, gościu ogłośc się w tv, radiu a nie na forum udajesz zdzwinionego cxzymś co powstaje, udajesz, że nie wiesz co, a temat tytuujesz Bukmacherka w Łomży. Wstyd!
|
|
No niestety ,nie których nie stać na reklamę ,a otwierają lokale.Widać ,że z tej osoby już **** będzie ,a nie biznesmen. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Oj ludzie, ludzie........ Marniutki ten punkt i miejsce byle jakie, ale powodzenia życzę i prawdziwej reklamy a nie robienia sobie antyrozgłosu:)
|
|
jest jakiś limit w kwocie do obstawienia w sts,? obstawił bym pojedynek Silwia-Pudzianowski, łatwa kasa do zarobienia, moim skromnym zdaniem.
|
|
Witam, Poraz pierwszy zagrałem w nowo otwartym punkcie bukmachertki na Dmowskiego rewwlacja o wiele lepsze sts. Bardzo POLECAM !!!!!!!!!!! archon
|
|
Jest jeszcze MILENIUM na Starym Rynku obok STSów mają tam całkiem wysokie kursy
|
|
Donald, ile straciłeś na walce Pudziana?:))))
|
|
I juz otwarty. Na plus....tabele kursow za darmo , karty stalego klienta i mozliwosc wygenerowania kuponow w necie ale rejestracja konieczna jest juz w punkcie. Mnie sie podoba. M.
|
|
Brzeczyszczykiewicz, tak się składa że zarobiłem, nie było problemem przewidzieć wynik tej bijatyki...
|
|
Odgrzewam temat, bo byłem właśnie wczoraj w Tipsport czy jak to się tam zwie i postanowiłem zagrać, może nie jest jeszcze tak rozwinięte jak stsy, ale na pewno będzie dobrze sądząc po tym, ilu ludzi tam wczoraj było. A kursy mają naprawdę niezłe, oby tylko przeszło :) P.S. Rozmawiałem z właścicielem lokalu i powiedziałem o tym temacie na 4lomza, to był w szoku hehe, że ktoś o tym pisał, także żadna to reklama, chociaż wcale się Wam nie dziwię, bo tutaj na forum co trzeci temat to własna reklama.
|
|
Ja mecze obstawiam dosyć często i jeśli chodzi o to gdzie sprawdzam wyniki wydarzeń, które obstawiam to najcześciej jest to ta strona https://typuje.pl/wynikilive.html . Polecam wam na nią zajrzeć ponieważ na prawdę warto. Jest tu także sporo ciekawej i przydatnej wiedzy na temat tego jak i gdzie najlepiej obstawiać mecze
|
|
Ja mecze obstawiam dosyć często i jeśli chodzi o to gdzie sprawdzam wyniki wydarzeń, które obstawiam to najcześciej jest to ta strona http://typuje.pl/wynikilive.html. Polecam wam na nią zajrzeć ponieważ na prawdę warto. Jest tu także sporo ciekawej i przydatnej wiedzy na temat tego jak i gdzie najlepiej obstawiać mecze
|
|
Odradzam powyższą bieda-firemkę
|
|
Może lepiej po prostu uprawiać sport?
|