Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najciekawszą z turystycznych atrakcji regionu są; |
Takie jest pytanie aktualnej ankiety na portalu. Zabrakło mi tu jednej opcji. Wybrałem bagna biebrzańskie z sentymentu, ale gdybym miał taką możliwość z pewnością oddałbym głos na Dolinę Narwi i rzeki jako płynące wody i ich suche otoczenie :) W sobotę byłem ze znajomymi na kajkach, startowaliśmy z Bronowa, a że wiał silny wiatr z zachodu, północnego-zachodu popłynęlismy w kierunku Wizny. Było świetnie (pod koniec trasy po raz pierwszy z tej strony widziałem wały grodziska wiskiego). Pozdrawiam wodniaków! Do zobaczenia na początku lipca na Mazurach! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najciekawszą z turystycznych atrakcji regionu są; |
Moim zdaniem najciekawszą atrakcją turystyczną miasta jest jego położenie. Niestety największy atut miasta czyli Narew jest jak do tej pory zupełnie nie wykorzystany. Miejmy nadzieję, że projekt bulwarów nie pozostanie jedynie projektem w archiwum UM, a w połączeniu z reaktywowanym amfiteatrem oraz nowym stadionem będzie początkiem Mazur, wizytówką miasta oraz chyba jedyną możliwością rozwoju- turystyką...... Pozdrawiam
|
|
Ach Narew! To piekna i dzika rzeka, takich już mało w Polsce. Nie od dziś wiadomo, że w naszym regionie pręży się niezły potencjał możliwości. Brakuje dobrych pomysłów, pewnie i pieniędzy. Osobiście jak tylko mam czas zapuszczam się w meandry rzeki i cieszę się, że są jeszcze miejsca w miarę niezmienione przez człowieka, troche mroczne i dzikie. Polecam, szczególnie dla ludzi, którzy cenią sobie spokój i ciszę. fara666
|
|
Fajnie, ale ta ankieta jest jakoś dziwnie przygotowana. A może tendencyjnie. Jak można porównywać Narew czy forty czy bagna z kilkudniowa imprezą? Muzyczne Dni można porównywac z Dniami Kultury Kurpiowskiej czy jakąś majówka a nie z obiektami!!! _________________________________________-- ... & vice versa!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |