Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
place z allegro |
prosze madrego czlowieka o napisnie mi jak zaplacic za towar tym sposobem ?;)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: place z allegro |
1.Przycisk Power w komputerze 2.Oczekać aż zaladuje sie windows 3.Uruchomić przeglądarkę 4.Wpisać url allegro.pl 5.Zalogowac się na swoję konto lub kradzione 6. Wejsc w zakladke kupione 7.Kliknąc 2 razy w płace za zakupy 8.Wybrać bank. 9.Zalogowac sie na konto bankowe po automatycznym przekierowaniu do niego 10.Anulowac zapłate gdy dostaniesz wiadomosc od sprzedawcy ze towar został wysłany
|
|
Właśnie tylko mądrzy ludzie mogą zapłacić tym sposobem więc odraz usuń konto na allegro albo konto Junior załóż żeby było wiadomo z kim do-czynienia ... dziwne że kontrola rodzicielska nie zablokowała ci tej strony
|
|
to proste http://allegro.pl/country_pages/1/0/pza.php po zakupie przejdz do zakładki zapłać przez... ~cienona
|
|
jaki bank ?heeeheee
|
|
bank taki jak ty masz swój wybierasz i tyle
|
|
ooo jaaa... co za tempak z tego jasia :D
|
|
a jak nie mam banku?hehe
|
|
Jak nie masz konta bankowego to nie jesteś w stanie zapłacić za przedmiot po przez płacę z Allegro. U wielu sprzedających ten sposób wydłuża czas dostawy przedmiotu. Wysyłają towar gdy pieniadze znajdą się faktycznie na ich rachunku bankowym ,a nie rachunku Allegro. Ja nie polecam tej metody lepiej wybrać pobranie jest szybkie, bezpieczne ,choć troszkę droższe.
|
|
dzieki wlasnie tak myslalem ze trzeba miec konto a jest napisane ze nei trzeba he he
|
|
Do L90A Ty może idź już spać.
|
|
czemu spać,on nie zna naszego Jasia;)
|