czwartek, 03 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łowicz - Łomża

Witam drodzy forumowicze. W sobotę tj. 22.01.2011 muszę się dostać do waszego miasta na godzinę 9.00 (najpóźniej). Czy moglibyście powiedzieć mi jakie połączenia istnieją w obrębie waszego miasta?? Z tego co udało mi się wyczytać to nie ma połączenia kolejowego z waszym miastem. Czytałem że jest możliwość dojazdu z Warszawy. Proszę o szybką pomoc!! :cry: Oraz przybliżony czas trwania podróży. Pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łowicz - Łomża

Masz autobus relacji Wrocław - Suwałki jeżdżący codziennie.
Godziny odjazdów z poszczególnych miejscowości:
01:05 - Łódź
02:05 - Rawa Mazowiecka
03:40 - Warszawa Dworzec Zachodni
06:40 - ŁOMŻA AL.LEGION. 5

Wybór należy do Ciebie gdzie do niego wsiądziesz.

Więcej szczegółów:
http://www.pkssuwalki.pl

Ok 3.5 godziny autobusem z dworca Stadion w Wawie.
Busy są chyba co godzinę, więc jak się na jeden nie załapiesz to będzie następny.

Polaczenie Pks z Warszawy - dworzec stadion badz dworzec zachodni Pks..Czas to okolo 2h 30 minut.Polaczen z Warszawy jest w dzien cale mnostwo od rana do wieczora wiec spokjonie dojedziesz.Pierwszy masz kolo 6.30 ze stadionu wiec gdzies na 9.00 powinienes byc w Łomży.

Wielkie dzięki za bardzo szybka odpowiedź. Jeszcze jedno małe pytanie czy wiecie może jaki jest koszt biletu?

23 zl jak sie nie myle z Warszawy do Łomży.Zalezy jaki Pks ale roznica miedzy nimi to okolo 1 zł

http://www.e-podroznik.pl/

Tutaj masz aktualne ceny biletów na tej trasie. Istnieje nawet możliwość zakupu biletu już teraz, jeżeli tylko przewoźnik udostępnia taką możliwość.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org