czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Balon strzelający na wesele

Często spotykam się z tym, że ktoś chcąc mieć taki balon na weselu, kupuje go w sieci i próbuje zamontować samodzielnie. Na jednej z sal skończyło się to nawet urwaniem żyrandola. Do napompowania takiego balonu potrzeba przede wszystkim balonów dobrej jakości (które nie pękną podczas pompowania) i wprawy. Dlatego polecam swoje usługi w zakresie przygotowania takiego balonu. Jego koszt waha się w granicach 50-60 zł w zależności od tego jakiego rodzaju balony chcielibyśmy mieć oraz czy w balonie ma się znajdować jeszcze konfetti, serpentyny lub płatki róż. Do tego trzeba doliczyć ewentualny koszt dojazdu. Wszelkie informacje i dane kontaktowe znajdują się na www.sklepprezencik.yoyo.pl.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Balon strzelający na wesele

A jaką mam pewność ,że nie zrobisz mnie w balona:)

No właśnie, a zamiast konfetti nie wylecą sadze i ubrudzą gości a ja za to wpierd....ol dostanę.

prezencik zgadzam sie z toba co do tego zyrandola ktory ci spadl.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Na nogę???

najlepiej jest zamowic na allegro albo kupic w sklepie

Żyrandol?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org