Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Balon strzelający na wesele |
Często spotykam się z tym, że ktoś chcąc mieć taki balon na weselu, kupuje go w sieci i próbuje zamontować samodzielnie. Na jednej z sal skończyło się to nawet urwaniem żyrandola. Do napompowania takiego balonu potrzeba przede wszystkim balonów dobrej jakości (które nie pękną podczas pompowania) i wprawy. Dlatego polecam swoje usługi w zakresie przygotowania takiego balonu. Jego koszt waha się w granicach 50-60 zł w zależności od tego jakiego rodzaju balony chcielibyśmy mieć oraz czy w balonie ma się znajdować jeszcze konfetti, serpentyny lub płatki róż. Do tego trzeba doliczyć ewentualny koszt dojazdu. Wszelkie informacje i dane kontaktowe znajdują się na www.sklepprezencik.yoyo.pl.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Balon strzelający na wesele |
A jaką mam pewność ,że nie zrobisz mnie w balona:)
|
|
No właśnie, a zamiast konfetti nie wylecą sadze i ubrudzą gości a ja za to wpierd....ol dostanę.
|
|
prezencik zgadzam sie z toba co do tego zyrandola ktory ci spadl. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Na nogę???
|
|
najlepiej jest zamowic na allegro albo kupic w sklepie
|