Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wośp |
Jak wrażenia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wośp |
mało ludzi i lipa z ta Irminą ze jej coś nie wypaliło z tym występem za I razem. a pokaz ogni super!pewnie Łomża z 50 tys. uzbiera/
|
|
bardzo dobre:) ~cienona
|
|
WOŚP jest wielki !!! A łomża w takim dniu -żal patrzeć !!!
|
|
Jezu ... Czy zawsze musi się znaleźć ktoś, kto będzie biadolił i narzekał, a nie przyłoży ręki do dzieła ? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Tylko jakoś wolontariusze mnie skutecznie unikali :( Nie spotkałam nikogo z puszką, a chciałam się dorzucić. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
lipa z sosną....
|
|
ciekaw jestem ile by orkiestra zebrala gdby zaden z wolontariuszy nie wyciagnal ani zlotowki !! ale nie ma co, napewno kiedys to do nich wroci.... to karma ! [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
na pal z tymi co wyciagali pieniadze! ja mam czyste sumienie : ) mam nadzieje ze w kolejnych latach wosp bedzie mial bardziej rockowy charakter a nie disko, techno itp : ) nie mam nic do tej muzyki ale jednak no niezbyt pasuja do tej imprezy ;)
|
|
otako, pierwszy zespół rockowy chłopaków dał dupy, wogóle muzyka nie przemawiała do mnie i wielu ludzi , moze z dwie góra trzy osoby bawiły sie pod sceną, ktoś tam pisał że Irminie nie wyszedł występ, raczej dźwiękowcy pod kotarą dali dupy bo nie umieli odpalić płyty, a występ jej ok. Po drugie sekundo petardy jakieś z manhatanu, wogóle do dupy już lepiej żeby puszczali diabełki pod sceną na ziemie niż te zasrane race
|
|
Ktos wie ile w Lomzy mniej wiecej zebrali? _____________________________________________________ ![]()
|
|
ciekawe ile wyciągnęli ? a kiedy teraz łudstok ?
|
|
A co was to kur... obchodzi ile wyciągnęli?! ,pilnować swoich pustych portfeli.
|
|
no bo chcemy wiedzieć czy im się opłaca tyle stać na mrozie :D
|
|
Jak byłem jeszcze w LO wszyscy się zapisywali do WOŚP na wolontariuszy w związku z wiecznymi problemami finansowymi. A te puszki były tak zabezpieczone że pożal się Boże, z resztą co sprytniejszy miał długą pensete. A styczeń stawał się bardzo radosnym miesiącem bo 50 - 100 zł gratis to jest coś dla młodziaka:) Dlatego nie daje na WOŚP bo nie ufam tym gnojom wolontariuszom czającym się pod kościołem. Nie można bezwzględnie wierzyć w uczciwość ludzką.
|
|
Kiedy dzieci chodzą do Kościoła ? -Jak zbierają tace dla jąkatego Joska hahahahahhahhhahahahahahaha!!!
|
|
"Ktoś wie ile wyciągnęli?" a ktoś z WAS zastanowił się dlaczego muszą "wyciągać" czytaj żebrać ? Dlatego że NAS UKOCHANY RZĄD ma "potrzebujących"gdzieś ,zdziera podatki a nic w zamian!!!Służba zdrowia do du....i żeby nie między innymi WOŚP i CARITAS to ciekawy czy by nawet "łóżka były"w szpitalach? PANIE PREZYDENCIE I PANIE PREMIERZE NIE WSTYD WAM? a największa porażką było wystąpienie niejakiej minister "zdrowia" to pani jest od tego nie Owsiak itp...żeby "wyposażać szpitale ,my już płacimy składki zresztą "nie bagatelne"dla niektórych ! WSTYD I HAŃBA RZĄDU (POLSKIEGO?) Dodam tylko dla idiotów z jasnogrodu że nie jestem sympatykiem żadnej partii politycznej !
|
|
słyszałam w radiu, że wynik łomży to ok. 45 tys. co do wystepow - nie podobala mi sie 'gwiazda wieczoru' ale najgorsza była ta jeb**ęta prowadząca.. wrrr gotowało sie we mnie jak ona zaczynała mówić
|
|
A jak z występu TENIX?
|
|
***** mać
|
|
Moim zdaniem najciekawszy by pokaz AT na wośpie w Łomży
|
|
Moim zdaniem duze uznanie dla Pana Pyczota. Niech kazdy wezmie sie do roboty to wtedy cos z teo bedzie a nie czekac na inicjatywe innych i od razu obsmarowac czyjes starania.
|
|
Popieram wypowiedź Łomżyniak 123456 ! Najłatwiej nie robiąc nic samemu obsmarowywać innych. Pan Krzysiek odwalił kawał dobrej roboty, a małe niedociągnięcia zdarzają się każdemu. Do roboty się brać i za rok będzie w Łomży WOŚP, że ... hej! Każdy z narzekających podrzuci dobry pomysł, zaangażuje się i będzie przepięknie. A co do wybierania z puszek, to ta wypowiedź osoby o nicku Stop tylko i wyłącznie świadczy o nim samym. Każdy sądzi według siebie, czyli skoro sam kradł, uważa, że robią tak wszyscy, a tak nie jest - wierzę w to! Wszystko jest na tym świecie oddane i ważne, że na tym, bo nie wiadomo czy jest jakiś inny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |