wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wośp

Jak wrażenia?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wośp

mało ludzi i lipa z ta Irminą ze jej coś nie wypaliło z tym występem za I razem. a pokaz ogni super!pewnie Łomża z 50 tys. uzbiera/

bardzo dobre:)

~cienona

WOŚP jest wielki !!! A łomża w takim dniu -żal patrzeć !!!

Jezu ...
Czy zawsze musi się znaleźć ktoś, kto będzie biadolił i narzekał, a nie przyłoży ręki do dzieła ?

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Tylko jakoś wolontariusze mnie skutecznie unikali :( Nie spotkałam nikogo z puszką, a chciałam się dorzucić.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

lipa z sosną....

ciekaw jestem ile by orkiestra zebrala gdby zaden z wolontariuszy nie wyciagnal ani zlotowki !!

ale nie ma co, napewno kiedys to do nich wroci.... to karma !

[gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]

na pal z tymi co wyciagali pieniadze! ja mam czyste sumienie : )

mam nadzieje ze w kolejnych latach wosp bedzie mial bardziej rockowy charakter a nie disko, techno itp : ) nie mam nic do tej muzyki ale jednak no niezbyt pasuja do tej imprezy ;)

otako, pierwszy zespół rockowy chłopaków dał dupy, wogóle muzyka nie przemawiała do mnie i wielu ludzi , moze z dwie góra trzy osoby bawiły sie pod sceną, ktoś tam pisał że Irminie nie wyszedł występ, raczej dźwiękowcy pod kotarą dali dupy bo nie umieli odpalić płyty, a występ jej ok. Po drugie sekundo petardy jakieś z manhatanu, wogóle do dupy już lepiej żeby puszczali diabełki pod sceną na ziemie niż te zasrane race

Ktos wie ile w Lomzy mniej wiecej zebrali?

ciekawe ile wyciągnęli ? a kiedy teraz łudstok ?

A co was to kur... obchodzi ile wyciągnęli?! ,pilnować swoich pustych portfeli.

no bo chcemy wiedzieć czy im się opłaca tyle stać na mrozie :D

Jak byłem jeszcze w LO wszyscy się zapisywali do WOŚP na wolontariuszy w związku z wiecznymi problemami finansowymi. A te puszki były tak zabezpieczone że pożal się Boże, z resztą co sprytniejszy miał długą pensete. A styczeń stawał się bardzo radosnym miesiącem bo 50 - 100 zł gratis to jest coś dla młodziaka:)

Dlatego nie daje na WOŚP bo nie ufam tym gnojom wolontariuszom czającym się pod kościołem. Nie można bezwzględnie wierzyć w uczciwość ludzką.

Kiedy dzieci chodzą do Kościoła ?
-Jak zbierają tace dla jąkatego Joska hahahahahhahhhahahahahahaha!!!

"Ktoś wie ile wyciągnęli?"

a ktoś z WAS zastanowił się dlaczego muszą "wyciągać" czytaj żebrać ?

Dlatego że NAS UKOCHANY RZĄD ma "potrzebujących"gdzieś ,zdziera podatki a nic w zamian!!!Służba zdrowia do du....i żeby nie między innymi WOŚP i CARITAS to ciekawy czy by nawet "łóżka były"w szpitalach?

PANIE PREZYDENCIE I PANIE PREMIERZE NIE WSTYD WAM?

a największa porażką było wystąpienie niejakiej minister "zdrowia"
to pani jest od tego nie Owsiak itp...żeby "wyposażać szpitale ,my już płacimy składki zresztą "nie bagatelne"dla niektórych !
WSTYD I HAŃBA RZĄDU (POLSKIEGO?)

Dodam tylko dla idiotów z jasnogrodu że nie jestem sympatykiem żadnej partii politycznej !

słyszałam w radiu, że wynik łomży to ok. 45 tys.

co do wystepow - nie podobala mi sie 'gwiazda wieczoru'

ale najgorsza była ta jeb**ęta prowadząca.. wrrr gotowało sie we mnie jak ona zaczynała mówić

A jak z występu TENIX?

***** mać

Moim zdaniem najciekawszy by pokaz AT na wośpie w Łomży

Moim zdaniem duze uznanie dla Pana Pyczota. Niech kazdy wezmie sie do roboty to wtedy cos z teo bedzie a nie czekac na inicjatywe innych i od razu obsmarowac czyjes starania.

Popieram wypowiedź Łomżyniak 123456 !
Najłatwiej nie robiąc nic samemu obsmarowywać innych. Pan Krzysiek odwalił kawał dobrej roboty, a małe niedociągnięcia zdarzają się każdemu.
Do roboty się brać i za rok będzie w Łomży WOŚP, że ... hej!
Każdy z narzekających podrzuci dobry pomysł, zaangażuje się i będzie przepięknie. A co do wybierania z puszek, to ta wypowiedź osoby o nicku Stop tylko i wyłącznie świadczy o nim samym. Każdy sądzi według siebie, czyli skoro sam kradł, uważa, że robią tak wszyscy, a tak nie jest - wierzę w to!
Wszystko jest na tym świecie oddane i ważne, że na tym, bo nie wiadomo czy jest jakiś inny.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org