Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DOBRY UROLOG |
PROSZE O NAMIAR TELEFON ADRES ITD DO UROLOGA W LOMZY
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DOBRY UROLOG |
dobry jest p. doktor Saracyn , o ile wiem leczył w szpitalu nie wiem jak jest teraz , przyjmował też w Acerze prywatnie , ale słyszałem że miał jakieś kłopoty ze zdrowiem także nie wiem czy przyjmuje , korzystałem z jego pomocy jest świetnym specjalistą i człowiekiem wielu ludziom pomógł w Łomży przyjmuje również p. Andrzej Krajewski\ Urolog Andrzej C.Krajewski Andrzej C.Krajewski Prywatny Gabinet Urologiczny tel.503841444 Adresy gabinetów,rejestracja,dane kontaktowe. Skomentuj » Jestem urologiem , pracującym w Szpitalu Wojewódzkim w Łomży. Przyjmuję pacjentów w Poradni Urologicznej Szpitala Wojewódzkiego w Łomży w każdą środę w godzinach 08:00 – 15:00 rejestracja 0864733365 Przyjmuję też pacjentów w dwóch prywatnych gabinetach : w Łomży ul.Sybiraków 5 w poniedziałki od 16:00 rejestracja 0862183950 w Zambrowie ul.Puławskiego 2A we wtorki od godziny 15:00 rejestracja 0862713508 We wszystkich gabinetach wykonuję badania USG Telefon kontaktowy: 503841444 Słyszałem że to również dobry specjalista także możesz próbować. Wszystkiego dobrego i zdrówwka życzę :) Pozdrawiam ...Zaufanie to potega....
|
|
http://www.khanwars.pl/?recruit=6H82770
|
|
DZIEKI SLICZNE
|