sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
salon fryzjerski perfect

hej co sądzicie o tym salonie fryzjerskim na 3 maja, bo zastanawiam sie nad fryzurą ślubną ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: salon fryzjerski perfect

nie polecam. polecam akademie fryzur grzeska i bozenke oraz makijaż u pani Marty

Nataliaa16 polecam, ale p. Kasię, bo p. Dorota mało spinek daje i fryzura się rozpada... Akademia Fryzur nigdy!! Kosmetyczka mi fryzurę ślubną musiała poprawiać! A świadkowała to popwrocie do domu umyła włosy i o niebo lepsza sobie zrobiła :) A i cena w Akademii Fryzur - hahaha :)

Masakra ...

wiesz moze tobie nie pasowało coś a ja robiłam fryzurę u p. bożenki a p. Marta mnie malowała. i było lux. każdy na weselu pytał sie. także jednym pasuje to innym to. dla mnie usługi w akademi fryzur sa super. i tyle.mają piękne ozdoby za które dodatkowa sie płaci, i to taniej niż bys kupiła w salonie ślubnym.

Aka2009 ja tam swoje wiem, pozatym mialam mozliwosc sie przekonac co i jak... Pozatym jak chcialam z czarnego wrocic na blond tez nie widzieli problemu, (jako jedyny salon) stwierdzili, ze zdejma mi ten kolor (nie wiem jaka metoda) i rozjasnia dwa razy i bede miala sliczne blond wloski (tylko ciekawe jakim kosztem wlosow i ceny) :)

A co do makijazu to ja nie wiem, nie malowalam sie tam, wiec sie nie wypowiadam :)

u rogowskich tak samo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org