czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
internet ist

mam z ist internet szybkość 512 płace 35 zł koszmar chyba takiej prędkości nieoferuje żadna firma i w takiej cenie nawet tepsa zrezygnowała z takiej usługi jak to jest w multimedia może ktoś podpowie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: internet ist

zapłać 59 zł i będziesz miał do 20mega

szpenio - człenio!!!!

Zapłać więcej a dostaniesz więcej.

zadna podpowieć 35 to i tak dużo

ist to dziady dziadostwo jak nic tez mialem smiech na sali 35 za 512 w introlan za 35 jest ponad 1mega a ja w koncu podlaczylem w wectrze i place 59 mam cyfrowa tel i neta ponad 2mega a w nocy 8mega i jest git

ell pablo

ja tez mam 512 za 35zl wczesniej mialam tez 512 za 34zl u Introlanie i co? Ist to totalne dnooooooooo co mnie podkusilo zeby zmienic, wlasnie takie chwalenie ist a to **** totalna ile ja sie musze nawkur*** ac zanim strona mi sie odpali, a nie wspomne juz o skonczony ogladaniu filmow online z tym hujostwem. A za 59zl w ist to ja bede miala taka sama predkosc jaka oferuje Itl za 34zl

Masakra ...

Ja korzystam z ist za 59zl - czyli ten pakiet do 10mb

Ogolnie za bardzo nie mozna narzekac. Internet smiga szybko.

Jednak musze sie podpisac pod opinia ze ist spada na dno.

Otoz firma ta od lat nie zmienila cenniak ani oferty!
Bardzo cwanie oferuje calkiem przyzwoity internet za 59 zl - mowie calkiem przyzwoity bo juz w tej chwili mozna miec lepszy w tej cenie.

Natomiast jezeli 59 zl to dla ciebie zbyt drogo?! To owszem ist ma dla ciebie inna oferte ktora jest PREHISTORYCZNA i nadzwyczaj DROGA za smiesznie NISKIE PREDKOSCI!!!

Czas zmienic ta firme!!! Bo ja nei potrzebuje szybszego internetu - dzis kiedy internet jest naprawde powszechny chce placic 30 zl za predkosc rzedu 2mb - i tak powinno byc!!!

A ja płacę 50 zł za 10 mb. :):):):):):):)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org