piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Moda, moda... czy jest wazna?

Hej ;)
Ogolnie od jakiegos czasu wciaz zastanawiam sie nad tym czy moda w zyciu kazdeg czlowieka ma jakikolwiek sens i znaczenie? Macie w nosie to jak wygladacie czy raczej zalezy wam na pozytywnym odbiorze przez innych?? Co sadzicie o ubiorze miejskim, takim jak pokazany jes tu http://www.uncaro.pl/2018/11/monday-streetwear.html. Warte uwagi, pieniedzy? :P

------------
Ciekawe akcesoria bezpośrednio od projektantki: blog Denimbase to markowe ciuchy i akcesoria, niezbędnik podróżnika małego i dużego.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Moda, moda... czy jest wazna?

Dziś kobiety nie ubierają się, a ubierane są przez globalne firmy.
Chodzą po ulicach kobiety ubrane wg trendów mody, ale bez gustu i często... brzydko.
Ubiór jest od tego żeby ukryć mankamenty i uwypuklić zalety ciała i urody. I nie musi być markowy albo wg trendu mody.

Ja się ubieram praktycznie wyłącznie w https://estylowi.pl

Track Day Lover

eStylowi

Track Day Lover

Polecam zajrzeć tutaj
Vossp Blog.

------------
Ciekawe akcesoria bezpośrednio od projektantki: blog Denimbase to markowe ciuchy i akcesoria, niezbędnik podróżnika małego i dużego.

Cześć wszystkim! Jeśli chcecie poczytać coś interesującego, to polecam Wam blog https://shestyle.pl/ . To miejsce dedykowane modzie, stylowi i urodzie, proponujące odbiorcom różne porady a także publikacje z tych dziedzin. Na witrynie znajdziesz praktyczne porady odnoszące się do mody zrównoważonej, takie jak kreatywne podejście do upcyklingu oraz DIY, jakie umożliwiają na indywidualną oraz ekologiczną filozofię ubioru. Ten blog to cenne źródło wiadomości dla wszystkich, którzy chcą być na bieżąco z trendami w modzie oraz urodzie, dbając jednocześnie o środowisko jak i również zrównoważony styl życia.

Ostatnio przez przypadek wyświetliła mi się strona https://jejsprawy.pl/ i myślę, że warto podzielić się z Wami własną refleksją na jej temat, bo może kogoś też zainteresuje. Masa tam wszelakich zagadnień – od codziennych spraw, przez styl życia czy modę, aż po tematy związane z związkami lub rodziną. Witryna ma całkiem wiele użytecznych rad, takich do użycia od razu, a jednocześnie jest stworzona na lekko, bez pouczeń. Można tam również znaleźć nieco natchnienia, jeżeli ktoś poszukuje idei na zmianę albo tak po ludzku ma ochotę poprzeglądać coś lekkiego, ale sensownego. Przyjemnie się przez to czyta, więc jak będziecie mieć wolny czas, to rzućcie okiem. Może też Wam się spodoba.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do wynajęcia ogrzewana hala 500 m2 z węzłem sanitarnym, rampą załadowczą pod produkcję, magazyn itp z dużym przydziałem mocy. Aleja Legionów niedaleko Farbexu. Konkurencyjna cena.
tel. 509094086
różne
Air K.S. Bacha i inne utwory muzyki klasycznej grane na flecie poprzecznym i gitarze klasycznej jako oprawa ślubów lub innych uroczystości.
tel. 503147209
auto-moto
Pilnie sprzedam! Audi A3 TDi 2l, poj. siln. 1968 cm3, typ siln. 170 KM, rok produkcji 2007, przebieg 300 tys. km, 6 biegowy.
tel. 608137703
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org