Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy ktos coś wie co dalej z programem budowy internetu szerokopasmowego |
jak to bedzie wyglądać w nasyzm powiecie i w jaki sposób będzie można z niego skorzystać. Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy ktos coś wie co dalej z programem budowy internetu szerokopasmowego |
Trudno nazwać ten już zbudowany - szerokopasmowym. Mierzyłem na strzelnicy i wyszło 300 kilo w obie strony. Dobrze, że jest i taki ale chyba określenie cokolwiek przesadzone. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
nie mam na myśłi tego tylko budowę sieci szkieletowej internetu szerokopasmowego w ramach programu wspierania rozwoju infrastruktury wojewódxztw ściany wschodniej. Unie eurpojeska na ten cel przeznaczyła 500 milionów euro. Taka sieć ma tez powstac w podlaskiem i w tym na naszym powiecie. Schemat tej sieci szkieletowej był juz publikowany na 4lomza.pl ale mi chodzi jak praktycznie bedzie można z tego skorzystac. Riposta
|
|
ze szkieletu operatorzy potem ty , byc moze za mniej $ bedziesz mial wiekszy transfer ;) w lomzy max dl pewnie jest z 2,5Mb/s ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |