Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaufland |
Szczebiotka koffam Cię !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaufland |
ja tez Cie lofciam:D heehhehe
|
|
:) jak chesz , moge
|
|
no to jak i kiedy?
|
|
Kaufland ?? niby tanio tanio ..... Uwazajcie na ceny..... Poszedlem przed swietami po male zakupy (asortyment X ) cena no. 2.40 na półce ... wziąłem 10 sztuk X a pani przy kasie mowi mi cos okolo 40zł :O mysle albo ja jestem tępy albo ona się pomyliła prawie dwa razy tyle mi tu liczy. na koniec wyszło tak że niemiła pani z kasy myslala ze bede uciekal (poniewaz niechcialem zapalacic) i malo policji nie wezwala ... hehe UWAZAJCIE MOWIE POWAZNIE NA POLCE CENY SA INNE A W KASIE INNE PRZY WIEKSZYCH ZAKUPACH BYM SIE PEWNIE NIE SKAPOWAL... PS. KIEROWNICZKA STWIERDZILA ZE NIE BYLO KOMU ZMIENIC CENY...ZE NIE MA LUDZI Z TEGO DZIALU... HAHA A JA W SMIECH I MOWIE "NAPRAWDE BARDZO MAŁO WAS TU PRACUJE = TO WIDAC " WSZEDZIE GDZIE NIE SPOJZYSZ TO CZERWONO.... POZDRO TEZ WAS KOFAM --- SaMi2009 ---
|
|
Kaufland Polska Markety Sp. z o.o. Sp.K. Adres: Al. Piłsudskiego 33, 18-402 Łomża Tel.: (86) 212-62-13 Godziny otwarcia: pn-sb: 07:00-22:00 nd: 09:00-20:00
|
|
wal idz idzito do sklepu prosze , nie zmuszaj mnie nie zmuszaj , nie zmuszaj bo ci nie powizem chukj z
|
|
Szczebiotka! masz cycki ?
|
|
masz jak balony a co??????????????????????????????????????????????????????????
|
|
szczebiotko jutro przy kauflandzie się spodkamy punkt 12 ok słodziaku mój ty kochany ??? :D
|
|
jak chesz sz zawsze na uslugi debilu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zawsze dzieki pedale zajebany !!!!!!!!!!!!!!!!! umre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
rozplyne sie , , jestes zboczencem i nif=gdy ci tego nie wybacze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
tylko by się ruch*li.... wrzuć na ręczny chłopie !
|
|
Evo132 napisał(a): > tylko by się ruch*li.... wrzuć na ręczny chłopie ! noooooooooooooooooooo
|
|
zrobiles miazge ubiles psa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |