poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szpital

Mam takie pytanie i prośbe o wasze opinie na temat szpitala w łomży . Co sądzicie o obsłudze na izbach przyjęć i podejściu do pacjęta > pisze z tego względu że ostatnio miałem zaszczyt tam się znaleść i nawet lekarza nie zobaczyłem .

opti

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szpital

Łomżyńskie izba przyjęć w szpitalu to jest jedna wielka porażka .Ludzie którzy tam pracują są tam chyba za kare.

opti33 popełniłeś podstawowy błąd idąc do lekarza bądż do szpitala,mianowicie uznałeś iż ludzie tam pracujący robią tobie łaskę cie badając.Uznałeś iż marnujesz ich cenny czas,który mogliby spożytkować na pici kawki bądż zbieranie plotek.Czym w głównej mierze się zajmują.Dla nich taki osobnik jak ty jest problemem,ciebie traktują jak towar (nie jak klienta,tak traktowaliby cię w prywatnej służbie zdrowia),traktują cię jak balast i chca się tego balastu jak najszybciej pozbyć.Z reguły uznają iż tobie nic nie jest,ewentualnie przesadzasz.
Moja rada dla ludzi idących do lekarza bądż szpitala.Oni nie robią wam łaski.Lekarz ma obowiazek do ciebie zejść,choćby była to 3 30,a on by sobie smacznie spał(co z reguły robi).I jeśli lekarz do ciebie nie zejdzie,grzecznie pytasz się przesympatycznej pielęgniarki-Gdzie jest kur.... lekarz?Jeśli nie zejdzie za 5 minut to IDĘ PO NIEGO? Także dzwoń kochana po niego ale migiem,chocby bolał mnie paluszek!!!!
Zrozumcie ważną rzecz płacimy za ochronę zdrowia!!!!Płacimy aby lekarze pielegniarki i inny personel mieli pensję.Lekarz na kontrakcie zarabia na godzinę ok 50 zł,wiekszość w naszym szpitalu jest prawdopodobnie na kontrakcie.TAKŻE NIE MA ŁASKI!!!!!!!!!!!!
W Państwowych placówkach czy sie robi(rzadko),czy się leży(z reguły) wypłata się należy.W prywatnych trzeba na to zapracować,dlatego nie bójmy się prywatyzacji,to może uzdrowić ten chory system.

sadze ze szpital w łomży jest w porownaniu do innych placowek jak najbardziej ok.mam porownanie z gigantem w bialym. jezeli trafiles tam z nastawieniem ze jestes jedynym pacjentem a twoj problem jest najwaznieszy to pewnie zderzyles sie z rzeczywistoscia i stad twoje odczucia.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Przez ostanie 6 misiecy troje osób mi znanych znamrło w przciągu 24h od momentu "udzielenia pomocy" przez naszą izbę przyjęć - porażka

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org