Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto zbił chłopców od Purzeczki? |
Niedawno miał miejsce wnaszym mieście akt wyjątkowego zdziczenia, bestialstwa i chamstwa, którego nie można w żadnym wypadku tolerować. Pobito ochroniarzy z firmy "Purzeczko". Jeśli chcemy żyć w normalnym, spokojnym mieście powinniśmy wyplenić chamstwo z korzeniami. Myślę, iż wśród Forumowiczów są osoby, które wiedzą dokładnie kto krył się pod kominiarkami - pomuszcie więc policji zidentyfikować tych degeneratów. edy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto zbił chłopców od Purzeczki? |
Przepraszam za ortografa. Godzina sprzyjająca tego rodzaju błędom. Oczywiście pisze się "pomóżcie". edy
|
|
Stawiam, że byli to ochroniarze innej firmy ochroniarskiej. edy: masz kogoś w tej firmie czy sam tam pracujesz? (pytanie z czysrej ciekawości). Pozdrawiam
|
|
A, może to odwet kibiców za ochronę meczów.
|
|
:) -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
TO byli koibole z ŁKS i wszystko jasne. Za mecz z olsztynem.
|
|
z kad wiesz "przemeksz"??..nie badz taki pewny -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
a co sie stalo takiego na meczu z olsztynem ze kibice ŁKS-u musieli wziac odwet na purzeczkowcach? Przeciez na tym meczu purzeczko spieprzelo gdzie popadnie. Gdy pod sektorem gosci doszlo do starcia lomzynskich i olsztynskich kibicow to purzeczkowcy stali obok i sie patrzyli. Dopiero jak weszla policja to sie uspokoilo... Takze co wy mowicie, jaki odwet, za co...? Grzegorz
|
|
a ja to wiem kto to był :) <spoko>
|
|
a co Purzeczko ochrania tylko mecze, moze tez inni ich nie lubią, ale ja bym stawiał podobnie jak MrS ze to byli ochroniarze z konkurencyjnej firmy:). edy nawet jeśli bym wiedział kto ich pobił to i tak bym nie poszedł na policję
|
|
Ja nie pracuję w tej firmie i nikt z moich znajomych. Pozdrawiam! edy
|
|
Najłatwiej wszystko zwalić na kibiców, tak to jest w tym naszym kraju! Pewnie chłopaki czepiali się do innych osób balujących w Jednaczewskim lub podgladali zabawiające się tam pary, no i dostali wpier... . Temat bardzo ciekawy ale wątpię, żeby policja znalazła winnych. A swoją drogą to czemu stawiacie na kibiców, ewentualnie konkurencyjną firmę ochroniarką (której w Łomży tak naprawdę nie ma), a nie postawicie np. na lokalną gangsterkę czy zwykłych tzw. "drechów". Być może akcja na tych ochroniarzy była celowa, a być może to zupełny przypadek, że dostali oni. Ciekawe, czy gdyby została tam pobita jakaś klasa świętująca maturę też co niektóży postawiliby, że to właśnie kibice? ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
A ja wam powiem ze policja ma numery jednego auta tych w maskach , i powoli powoli ich znajda wszystkich.
|
|
polcja lomzynska to nawet nie umie upilnowac glupiego bmw na swoim parkingu a ty chcesz zeby oni kogokolwiek znalezli... Nie badz smieszny... Grzegorz
|
|
popili sie chlopaki, byla klutnia i zaczeli sie tluc nawzajem. osoby tszecie nie braly w tym udzialu
|
|
w końcu to ZPCHr, w normalnym kraju niepełnosprawni ochroniarze już w końcu są , nic dodać nic ująć
|
|
A wy znowu z kibicami ludzie zrozumcie wkońcu że to żaden z kibiców, ludzie wy musicie sie leczyć z tej mani (tu w szczególności maciek i przemeksz), a tak pozatym to fakt że niektóży z nas lubia wrażenia ale czy to misi oznaczać ze to zaraz my. Pozdrówka kibic0, k.kibicŁKS, pan i władca. A policja to znając życie nie wykryje sprawców jak prawie zawsze hehe ŁKS ŁOMŻA - ZAWSZE DOBRA MARKA
|
|
Napisałem "może" a nie na pewno, a to jest różnica. Zasłyszałem to na na mieście od kolegi. Wy się dziwicie, że Was podejrzewają jeżeli w Waszych tematach i postach nie nazywacie ich i policji inaczej jak psy, sk......ny, q...y i jak Was mogą nie podejrzewać, jesteście pewnie pierwsi na liście podejrzanych. To tylko jest moje zdanie. Pozdrowienia.
|
|
ja tylko powiem że słyszałem pogróżki od pseudokibiców ŁKS-u pod adresem jednego z ochroniarzy z Purzeczko. i wszystko jasne. niech Ci antykibice nie zaprzeczają bo trudno nie usłyszeć, jak stoi się od tej chołoty i pijaków kilkanaście mtrów.
|
|
Marcin antykibicem to jestes ty bo my jak idziemy na mecz to kibicujemy a nie pestki jjemy a chołotą i pijakiem to chyba jestes ty pajacu bo ja i wielu ktorych znam nigdy nie byliśmy na meczu pijanii
|
|
k.kibicŁKS nie udawaj.przecież to widać, jak częśc szalikowców spożywa alkohol i nie wypieraj siętego, a później rzucacie mięsem do ochroniarzy, więc nie kryj tego.
|
|
Kto zbił? Niech policja sama to rozgryzie, jeśli potrafi. Ja mogę się tylko domyślać. No bo ile znacie grup kolesi, którzy są w stanie skrzyknąć się w 15-20 osób w celu pobicia innych? Wieśniaki z dyskotek? oni użyliby wideł lub grabi, nie pał. Swoją drogą, jednemu ochroniarzowi z firmy Purzeczko się należało (mówię o takim białym, szczupłym, w miarę wysokim, lat ok. 25, który na meczu z Pelikanem próbował się wczuć w stare dobre ZOMO), ale jak znam życie, to akurat jego tam pewnie nie było... ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Rozmawiałem z kolesiami z purzeczki i mówili że to kibice, ale każdy z nich mówi tak żeby nie robić afery, ale w rzeczywstości tłukli kolesie z innej firmy ochroniarskiej. LORD ON
|
|
Ci ochroniarze (jeżeli tych dziadków moge tak nazwać) już mają jakąś manie nie dość że na meczach kozacza a później palą wrotki przy dymie, a teraz gdy kibice nie są nieczemu winni sieją ze to my pajace
|
|
A mnie dziwi tylko jedno, co to za ochroniarze, co dali się pobić? Może w końcu sami zrozumieją, że jak kogoś zaczynają bić to niech, chociaż mu powiedzą, za co go biją a tak sami dostali wpie...... I też nikt im nie powiedział, za co ;) Pozdrawiam PS. Bujańców nie pozdrawiam
|
|
Jak to, kto zbił? To były tępe, bezmózgowe twory kwalifikujące się do bezwzględnej utylizacji lub dożywotniego odosobnienia. Niektórzy nazywają je zwierzątkami, ale to nie jest trafne, bo zwierzęta nie bywają tak okrutne i są znacznie inteligentniejsze. Podobno praprzodkami tych tworków są ludzie, tylko niezbyt udały im się te dzieci. Nazwiska niektórych są już znane, bo kolesie zaczynają sypać. Miejmy nadzieję, że w tym razem dochodzenie policji zakończy się pełnym sukcesem, czego policjantom szczerze życzę.
|
|
Dołączam sie do tych życzeń całym sercem, gdyż widziałem przypadkowo przemarsz grupki tych niby niewiniątek po meczu pod ratusz . Przypominało mi to znane z telewizji zjawisko z hiszpańskiego miasta gdzie wypuszczene są na ulice rozjuszone byki a wszyscy przed nimi uciekają. Byli w jakimś amoku nie wiem czym wywołanym. Wystarczyłby tylko jakiś maleńki pretekst a rozwalili by wszystko napotkane na swej drodze. Czy takie zadanie jest sportu? Czy ma to być rozrywka, rekreacja, humor, kultura czy jakiś obłęd wyzwalajacy w ludziach wprost jakies faszystowskie odruchy i zachowanie? Czy tak wygladały mecze w czasach naszych dziadków i ojców? Pewien jestem że nie, bo na takie orgie napewno nie chodziłby patrzeć nasz nieżyjący Ojciec Św.
|
|
Czas, by narastającą agesją zajęły się na poważnie władze miasta. Panie Prezydencie, do roboty!
|
|
Rozmawiają chomik i szczur. Szczur pyta: - Słuchaj chomik, jak to jest? Ty masz cztery łapki i ja mam cztery łapki. Ty masz wystające dwa ząbki i ja mam wystające dwa ząbki. Ty masz ogonek i miękkie futerko i ja też. Ale ciebie ludzie kochają i chcą mieć, a mnie nienawidzą, zastawiają pułapki, wysypują trutki. Czemu? - Wiesz, szczurek? Ty masz po prostu słabiutke public relations. Na miano kibica, jak juz kiedys wspominalem, trzeba poprostu zasluzyc. Byc moze tu na forum sa prawdziwi kibice. Nie zamierzam nikomu tego zaszczytnego dla Łomzy tytulu odbierac, ale zawsze znajdzie sie kilku pseudo, ktorzy beda probowac burzyc ten wizerunek. Wizerunek, ktory Wy kibice probujecie tworzyc. Piszecie ze nie pijecie na meczach. Zgadzam sie Wy nie, ale obok tamci tak - nie widzicie?. Piszecie, ze nie prowokujecie, dopingujecie ulubiona druzyne - zgadza sie, ale zobaczcie obok - tamci robia cos innego! Czarnych owcy, czarnego rozglosu i zlego wizerunku nam prawdziwym kibocom nie potrzeba.
|
|
k- - - - już chyba wielokrotnie powtarzałem (i to nie tylko ja) że to nie byli kibice!!! A policja i wy to sie najpierw zastanówcie kogo podejżewacie, bo może teraz sprawcy tego śpią spokojnie, bo wiedzą że i tak wszystko poszło na kibiców. Prosze spojrzeć na ostatnią zadyme na meczu ze Stomilem... ile było kominiarek? bo ja nie widziałem żadnej, a podobno sprawcy tamtego pobicia mieli kominiarki... a i może te kominiarki były w barwach ŁKS? ŚMIESZNI JESTEŚCIE!!! Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Kazdy widzi to co chce. Ty nawet nie zauważasz swoich byków ortograficznych. Oj, daleko było do szkoły...
|
|
To twoje "k- - - - " świadczy o drzemiącej w Tobie agresji. Na mój nos, na odległość wyczuwam osobowość uczestnika zadymy pod Jednaczewem. Może Policja powinna się zainteresować Tobą i kolesiami?
|
|
Autor: DamianE03 (---.elomza.pl) Data: 31-05-05 15:18 k- - - - już chyba wielokrotnie powtarzałem (i to nie tylko ja) że to nie byli kibice!!! A skad taki pewny jestes, ze reczysz za to swoja glowa?
|
|
MarCo a może tobą trzeba sie zinteresować i nie myśle tu o policji, odjazd od Damiana i innych kibiców. Andrzej ten przemarsz wynikał z radści po wygranym meczu i myśe ze był bardzo ciekawy i sam w nim uczestniczyłem. Brzęczyszczykiewicz możesz dać już spokuj to nie byli kibice ŁKSu i uświadom to sobie w twojej główce.
|
|
ale wy ''prawdziwi kibice'' jesteście smiesznii, najlepszy był MarCo:''Na mój nos, na odległość wyczuwam osobowość uczestnika zadymy pod Jednaczewem. Może Policja powinna się zainteresować Tobą i kolesiami?'' a tobą to powinien sie zainteresowac szpital psychiatryczny bo takie głupoty piszesz, myslicie ze my nie mamy co innego do roboty tylko bic jakis pijanych ochroniarzy, Andrzej1 masz racje myśmy wtedy chcieli rozwalić Stary Rynek i Ratusz, gdyby nie policja to byśmy niszczyli wszystko na swej drodze, bysmy powybijali szyby w sklepach a pozniej je okradli, a widziałeś tą agresję w naszych oczach? heheh ale ty człowieku jestes żałosny pozdr. dla fanatyków ŁKSu piszących na tym forum i skączcie juz ten temat bo ta dyskusja nie ma sensu, wy wiecie swoje a my swoje KONIEC TEMATU
|
|
ale wy ''prawdziwi kibice'' jesteście smiesznii, najlepszy był MarCo:''Na mój nos, na odległość wyczuwam osobowość uczestnika zadymy pod Jednaczewem. Może Policja powinna się zainteresować Tobą i kolesiami?'' a tobą to powinien sie zainteresowac szpital psychiatryczny bo takie głupoty piszesz, myslicie ze my nie mamy co innego do roboty tylko bic jakis pijanych ochroniarzy, Andrzej1 masz racje myśmy wtedy chcieli rozwalić Stary Rynek i Ratusz, gdyby nie policja to byśmy niszczyli wszystko na swej drodze, bysmy powybijali szyby w sklepach a pozniej je okradli, a widziałeś tą agresję w naszych oczach? heheh ale ty człowieku jestes żałosny pozdr. dla fanatyków ŁKSu piszących na tym forum i skączcie juz ten temat bo ta dyskusja nie ma sensu, wy wiecie swoje a my swoje KONIEC TEMATU
|
|
Nie wystarczy umieć czytać, trzeba jeszcze rozumieć to, co się czyta. W żadnym z moich postów nie napisałem, że ochroniarzy pobili kibice. Proszę więc nie przypisywać mi wypowiedzi, których nie są mojego autorstwa.
|
|
Pod Jednaczewem został pobity i wylądował w szpitalu mój kolega, który zresztą nigdy nie "obstawiał" stadionu. Uważam, że "kibice- bandyci" powinni siedzieć - i już. Jestem "piknikiem" ale obawiam się, że "żyleta" ma jednak odrobinę racji... Purzeczki przychodzą jakieś takie nabuzowane i walą pałą "kibiców - szalikowców" za jedno choćby niecenzuralne słowo (widziałem smarka lat 12 tak obitego). Policja ma ochotę wykazać się. I wykazują się - ale nie ochroną uczciwych (niekaralnych i nie przyłapanych na czynach karalnych) ludzi w tej liczbie także "kibiców - szalikowców" lecz robieniem jak zwykle z uczciwych ludzi przestępców - oni podejrzewają każdego bo tylko oni są uczciwi. Na marginesie: Policja nie jest służbą. Jest firmą zatrudniającą pracowników do realizacji pewnych celów. Jednym z najważniejszych celów policji jest OCHRONA ludzi przed agresją, napadami, rozbojami, kradzieżą. Czy "kibice - szalikowcy" kradli lub napadali ? Czy trzeba było uczciwych ludzi przed kibicami ochraniać ? Policja jest chyba najgorzej funkcjonującą firmą w Polsce. Nie wie jak zrealizować swoje zamierzenia. Każda inna firma, która nie wiedziała by jak działać splajtowałaby. Oni są święci. W każdej firmie odpowiedzialność za działanie firmy ponosi szef. W policji winni są wyłącznie pracownicy. Wniosek końcowy: "kibice - bandyci" do pierdla na długie lata, "kibice- szalikowcy" do sądu - skarżyć policję i ochronę !!!!!!!!!!!!!!!!! Przecież wszystko może odbywać się zgodnie z prawem. Nieprawdaż ?
|
|
Zapomniałem: A co robiła ochrona i policja jak Olsztyn palił nam stadion ? Kibice Olszyna musieli prezecież wnieść na stadiuon benzynę lub coś podobnego. Niszczenie mienia jest karalne ? Dlaczego Grajewo miało na stadionie noże ? Czy brak działania służb odpowiedzialnych za utrzymanie porządku jest działaniem karalnym ?
|
|
Nie musicie nas lubic - wystarczy, ze sie boicie! Idea warta krwi
|
|
Chuligan jak znam życie to Ty jesteś zapewne postury zbliżonej do szkieletu w sali anatomii a mózg i sposób egzystencji nie odbiegający od tego jaki był charakterystyczny dla Neandertalczyka. edy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |