Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GWIEZDNE WOJNY!!! JAŁ ! |
DYSKUSJA O GWIEZDNYCH WOJNACH !! KTO LUBI GWIEZDNE WOJNY ?? ja to lubie ! ;) jał ! "...za*ebisty transfer , jak świeże bułki z masłem..." ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GWIEZDNE WOJNY!!! JAŁ ! |
gdzie oglądałeś może w MILLENIUM
|
|
Ja wole takie bardziej rzeczywiste wojny np takie filmy z I lub II wojny światowej i gry też tej samej tematyce z**bista gra wojena jest :battlefield1942 lub Call of duty w jedno i drugo grałem fajowe gry.a co do kin to nie przepadam chodzić :/ wiecie jak jest ...
|
|
Tak. A wszystkich to interesuje Redzie. Gwiezdne wojny ep. III obejrzalem w sobote w kinotece i szczerze powiem ze wyszedlem usatysfakcjonowany. W niektorych momentach nawet mi sie lezka w oku krecila. Swietne sceny walki, przemyslane polaczenie New Hope oraz Attack of the clones. Dialogi Anakin-Padme byly slabe :). Ach te walki, jak Yoda macha mieczem, oh, ah. wiecej nie powiem bo bede spojlowal. ----------------------------------- Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.
|
|
Witam!!!! Widziałem Gwiezdne Wojny III w Ostrołęce. Swoją drogą mają tam zajebiste kino. Duży ekran tylko trochę za mały kąt nachylenia widowni.Ogólnie super. Epizod 3 jest ekstra. W końcu Lucas zdecydował sięna pokazanie mięcha w przeciwueństwie do jedynki. Widzimy jak Anakinowi odcinają nogi jak płonie żywcem i wrzeszczy i się męczy, jak cierpi podczas operacji i jak zabija młodych Dżedaj SUPER!!! W jedynce Lucas nawet nie pokazał masakry jaką Anakin urządził na Tatooine. Czy ktoświe może czy Lucas zamierza nakręciń epizody IV-VI jeszcze raz??. Przydałoby się, bo jak je obejrzałem to zasnąłem na każdym.
|
|
Ja lubię "Gwiezdne wojny" od czasu, gdy dzieckiem będąc obejrzałam epizod VI. III jeszcze nie widziałam i po tym co przeczytałam powyżej nie spieszy mi się. Monotonny hałas wprowadza mnie w stan letargu i też jestem w stanie usnąć. W zasadzie teraz powstające części "Gwiezdnych wojen" oglądam z przyzwyczjenia i przede wszystkim sympatii. Allinka
|
|
Pilot Pirx: Czy ktoświe może czy Lucas zamierza nakręciń epizody IV-VI jeszcze raz??. Przydałoby się, bo jak je obejrzałem to zasnąłem na każdym. Bo widzisz. Ty oczekujesz taniej rozrywki pod postacia tego co serwowane jest obecnie w kinie. Ja natomiast dalej uwazam New Hope za najlepsza czesc gwiezdnych wojen, mimo ze efekty specjalne nie sa tak wysrubowane jak w III. Trojeczka mi sie podobala, a to ze lucas musial pojsc w strone bzium, fru itd. rozumiem dlatego nie rozpatruje np. New Hope i Revanhe of the sith na jednym poziomie. Pierwotna trylogie ogladalem dobre pare(?)nascie(?) razy i nie zasnalem. ----------------------------------- Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.
|
|
moc ma silny wpływ na słąbe umysły
|
|
I tak "Nowa Nadzieja" wymiata.Proste.Epizodu III jeszcze okazji obejrzeć nie miałem,ale jak tylko w Łomży w kinie będzie,to idę. Moim zdaniem nic nie przebije starej trylogii (takie niezapomniane momenty jak walka Luke'a z Vaderem z "Powrotu Jedi" , wyjście Luke'a patrzącego na 2 słońca Tatooine w "Nowej Nadziei" oraz rozpaczliwa obrona twierdzy na Hoth w "Imperium Kontratakuje").Nigdy nie zapomnę tych chwil,jak tata wypożyczył mi TRYLOGIĘ , gdy byłem jeszcze dzieckiem (5 lat?)."Mroczne Widmo" bardzo,bardzo średnie,"Atak Klonów" dość dobry , zobaczymy jaka będzie "Zemsta Sithów".Co do dalszych części STAR WARS,to Lucas podjął pracę nad serialem telewizyjnym GWIEZDNE WOJNY , a w niedalekiej przyszłości zamierza nakręcić kolejną część STAR WARS,ale nie,jak to wcześniej zapowiadał - VII,VIII i IX część,a film opisujący wydarzenia jeszcze sprzed "Mrocznego Widma" i z powieści "Maska Kłamstw".Opisana tam będzie walka z Sithami,a głównym bohaterem będzie Yoda.Pozdrawiam i niech Moc będzie z Wami. "...za*ebisty transfer , jak świeże bułki z masłem..." ;)
|
|
if you only know the power of the dark side
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |