Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Całokształt rządów PO poczytajcie a włosy wam dęba wstaną:) |
Poniżej przedstawiam wszystkim oszustwa i krętactwa rządów POpaprańców. A ciemny niemyty naród zagłosował na nich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://prawdaxlxpl.wordpress.com/2010/12/16/przekrety-i-walki-rzadu-po-o-ktorych-milcza-media/ Rychu:)))))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Całokształt rządów PO poczytajcie a włosy wam dęba wstaną:) |
Nie warto podawać na tym dennym forum wartościowych linków bo czytający je plebs i chołota nie zrozumieją tego. Słowa PO, rząd i w ogóle poruszanie tematu polityki sprawia, że ni czytają tego co im podeślesz tylko od razu wyzywają Cię od spiskowców, PiSiorów, itd. Nasi łomżyniacy tkwią wciąż w średniowieczu i lubią być waleni w dupsko przez władze, więc po co im czytać jakieś bezpodstawne oszczerstwa wobec ich panów. Albo inne niedocenione w życiu szczebiotki, jasie i Bóg wie kto jeszcze się odezwą szukając w internecie spełnienia, docenienia i uwagi.
|
|
Przeczytałem i przyznam, że o większej części przekrętów nie wiedziałem :] Gdyby tak mieć parę miliardów i własną stację telewizyjną to by się rząd doprowadziło do pionu :] Każde ich słowo by się publikowało :]
|
|
Zgadzam się z Tobą T-line , ale trzeba uświadomić naród na kogo głosowali i jakie są tego skutki ,nie mówiąc o chaosie na PKP. Rychu:)))))))
|
|
T-line ty jesteś pospolitym chamem obrażając mnie jako łomżyniaka.
|
|
Pogadali obydwa między sobą ??? To won do książek bo matura za pasem, PiS-dowate kundelki :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Jak trafnie zauważył kolega T-line lepiej nie czytajcie bo- w przeciwnym razie zostaniecie jak to określa ktoś-coś"PiS-dowate kundelki "oczywiście wypowiedz na poziomie! Jak zawsze gdy ktokolwiek odważy się "skrytykować "działania rządu Tuska automatycznie staje się spiskowcem ,pisowcem ,moherem,oszołomem itd -czyli po prostu nie myślcie wtedy będziecie na TOPIE młodzi wykształceni z PO,którzy zamiast odnieść się do tematu zaprzeczyć ,przedstawić kontr argumenty-robią to co robią czyli ośmieszają z prostej przyczyny:Dobrze wiedzą że kontr argumentów nie ma!ŻENADA!!! Panie ktośiu-cosiu zapomina pan że poza fanami jara lub donka są jeszcze ludzie którzy potrafią samodzielnie myśleć i sami potrafią zweryfikować ten temat/
|
|
A wy K....a spiskowcy jedne, mocherowych beretów wam się zachciewa? Pisałam cały czas głosować na komuchów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |