Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Policjantom ukradli BMW-u. |
Już wiadomo, ile warta jest nasza policja. Może powinni poprosić o ochronę firmę ochroniarską, zatrudnić ciecia albo po prostu zmienić szybko komendanta. Do diabła, płacę przecież na tych nieudaczników podatki!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Policjantom ukradli BMW-u. |
Pamietam jak była kiedyś fala kradzieży Polonezów i Fiatów 125p (rok 1998), akurat w mojej rodzinie sie zdazylo i w chwili gdy odjezdzal nasz samochod z pod bloku z nieznanym sprawcom, zadzwonilismy na policje, to dyzurny kazal zglosic sie na postrunek zlozyc doniesienie i zeznanie, z sasiadami ruszylismy sami w pogon, ale niestety sprawcy uciekli w strone Zawad i tyle ich widzielismy. Policja pojawila sie po 40 minutach i to jeden patrol !!! Oczywiscie sprawe umorzono.
|
|
Pamiętacie "Ekstradycję"? Tam zniknęły zarekwirowane narkotyki...
|
|
Niedługo nie będą w ogóle wychodzić na ulicę bo im buty pokradną biedaczkom ...chociaz lekarze tez chorują jak ich pacjenci, wśród nauczycieli też głupcy się trafiają - jak i wśród uczniów, żołnierze sami się postrzelą z własnej broni- choć nie ma n-pla, a pewien myśliwy odstrzelił sobie własny palec u nogi...i został politykiem :-) Ech, życie.... Zbych
|
|
tak tak tylko ochrona
|
|
Wy, jesteście wszyscy święci, bez zarzutu. Macie znów okazję dołożyć policji.
|
|
Nie żartuj, Kolego. Toż to kompromitacja.
|
|
Hahahahaha :P O Bąciu ale wstyd :P
|
|
Brawo, brawo... To kolejny przyklad glupoty lomzynskiej policji. Panowie policjanci nadal zajmujcie sie rowerzystami na chodnikach i przechodniami bogu ducha winnymi to daleko zajdziecie... Przestepcy nadal na wolnosci a Wy najlepiej zakopcie sie pod ziemie. Swoja droga co jakis czas powinny byc wyslane delegacje z innej Komendy Policji, z innych duzych miast by tych pseudo policjantow nauczyc zycia. Uklady jednak robia swoje i Panom policjantom odpowiedzialnym za wystepek wlos z glowy nie spadnie. Kto za to odpowie? A moze ktos umorzy? :)
|
|
*eVe*: uważaj żeby Ci suszarki nie ukradli ;-) (do włosów ... ) Pozdrawiam
|
|
Dziwne to jest troche policja dała się wyrolować ? Co jest z naszą Policją ?
|
|
no i jak mozemy sie czuc bezpiczne ja nawet policje okradna
|
|
buhahaha powaga normalnie trzeba pilnować policjantów :D bo rady sobie nie dają i nie wiedzą co robić :\ przykre .... -CHwdP- Chwała wam dzielni "Policjanci"
|
|
Oni tylko ścigają niebezpiecznych gangsterów jeżdżących chodnikami miasta i terroryzujących mieszkańców, a wlepianie mandatów też nie jest ich mocną stroną, bo walą takie orty że aż głowa mała :D, ja chcę do średniowiecza :D
|
|
Kiedyś im ukradli pałki i kajdanki z komendy, mundurki też.
|
|
Hehe tak się składa ,że okno mojego pokoju wychodzi na ich parking:P:P:P Hehe mnie tam nic w nocy nie obudziło a nawet jeśli to jeszcze bym im pomógł w ucieczce,skoro psy nie potrafia upilnować takiego cacka to może i ja sie na ten parking którejs nocki przejde:D:D:D bigi2004
|
|
Macie racje Policja nadaje sie do d*** :p , ta nasza polska ;q hehe ;D
|
|
13 posterunek
|
|
Monitoring maja i ochrone też to gdzie to wszystko było w miejscu kradzieży?
|
|
MrS wszystko możliwe :) Strach się bac teraz :)
|
|
Policja tylko daje rade z 11-13 latkami ... reszta nieobowiązuje.
|
|
Sciągną posiłki z C.B.Ś. z W-wy i będą szukać , aż znajdą , bo to duży dyshonor jak się cała Polska śmieje z łomżyńskiej policji. Wygodniej jest łapać klientów chodzących z pieskami , rowerzystów itp.
|
|
ukradli nie pierwszy raz i nie ostatni!!!!!!! bagrmosen
|
|
BMW znalazło sie ale rozwalone.
|
|
w BMW podobno były narkotyki, z tego co słyszałem. Policjanci mieli nastepnego dnia przeszukać samochód. Wykorzystali to złodzieje... Widocznie ktoś im dał namiary na auto i informacje. Możliwe jest że mże byc jeden brudny policjant....
|
|
Nie mogli przeszukać, bo bezduszni złodzieje nie dostarczyli kluczyków do samochodu, a dealer BMW nie chciał go otworzyć. Złodzieje nie zważając na profesjonalne zabezpieczenie samochodu przed kradzieżą (wzmocniony garaż, ochrona fizyczna, monitoring wizyjny) postanowili zabrać z komendy swój samochodzik. I zabrali, licząc na bezkarność. I tu się mocno zawiedli. Dzielny pan komendant (z Białegostoku oczywiście), używając wszystkich dostępnych sił i środków łącznie z helikopterem, autko odzyskał. Teraz pewnie dostanie „dyplom” od Komendanta Głównego Policji. Przecież dzielnie się spisał, nieprawdaż?
|
|
zuch chłop
|
|
pewnie teraz dadzą mu medal
|
|
Virutii Militari :)
|
|
Wola pałować kibiców niż zająć sie prawdziwymi przestepcami
|
|
kibicow? to stado 30 pijanych baranow ktorzy szli srodkiem jezdni darli geby i gwizdali ? Nie moglem nawet spokojnie przejechac samochodem bo balem sie ze mi cos sie stanie jak bede przejezdzac obok tej choloty ktora podaje sie rzekomo za kibicow!! Bez przesady. Na status kibica trzeba tez zasluzyc. Brawo stroze prawa. Chce Wypic Dobre Piwo!
|
|
brzeczyszczykiewicz, z twojej wypowiedzi wynika ze cie wcale tam nie było!! nie ściemniaj tutaj że któryś z kibiców zachowywał sie agresywnie!!! po prostu jesteś kimś związanym z policyjnym ścierwem i na ręke ci jest taka wypowiedź ZA wami JEST PRAWO, ZA NAMI PRAWDA!!! Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Bylem na meczu, siedzialem z kumplami blisko murawy i mam jak najlepsze zdanie o tym co pokazali nasi chlopcy z LKSu! Jestem kibicem od kilkunastu ladnych lat, i chodzilem na mecze kiedy nasi przegrywali, co niestety niektorym "kibicom" sie nie zdarzalo. Wiem jak zachowuja sie porzadni szalikowcy bo na stadionie bylo ich wiecej niz ta trzydziestka ktora maszerowala tak jak maszerowala. Inni, wrocili spokojnie do domu. Ja sam wiozlem w samochodzie czterech znajomych z szalikami tez cieszylismy sie ze zwyciestwa naszych graczy a wieczorkiem poszlismy na porzadne piwko. Ale to zupelnie inne zachowanie sie, ja tak uwazam.
|
|
WSZYSCY MÓWMY SZCZERZE I GŁOŚNO HWDP Dla Ścierwa !
|
|
Brzeczyszczykiewicz:chyba ci sie ulice pomylily, moze ty jechales w jakims innym miescie?? Bo ja tedy szłem z reszta kibicow,pijany nie byłem tak jak wiekszośc z idacych,nie widziałem,żeby ktoś szedł ulicą, dopóki nie zaczeła sie prowokacja policji,bo później to zrobiło sie zamieszanie i niektorzy wybiegli na ulice,ale w pelni to rozumiem,kulturalne śpiewy nazywasz darciem sie??dopoki nie przyjechala policja wszystko bylo ok,Jak sie boisz to wiecej nie przychodz na mecze, bo jak pewnie zauwazyles caly stadion zaczyna spiewac,wiec nie bedziesz mial gdzie usiasc zeby tego nie slyszec.AAA i jeszcze jedno: sam jesteś BARAN!!!!!!hwdp i brzęczyszczykiewiczowi!!
|
|
Jakos inni kibice szli oraz jechali tak samo spokojnie. Poza tym spiewalem z calym stadionem bo jak juz pewnie zapomniales napisalem ze jestem wiernym sympatykiem naszego klubu od wielu lat. Kibicem a nie kibolem. Poza tym pamietajcie ze to wszystko zalezy od tego jak nas kibicow beda postrzegac w okolicy Nie chcemy przeciez takiego rozglosu jakiego na meczu narobil sobie Olsztyn, wiec nie dajmy sie ani prowokowac - jesli juz a i zachowujmy sie godnie naszego miasta skoro tak bardzo zalezy nam na tym aby barwy lksu byly znane szerszemu gronu. Pora burd na meczach juz sie konczy, a to ze ktos idzie na mecz sobie popic a potem szukac zaczepki to jednostki ktore trzeba eliminowac z szeregow sympatykow i wielbicieli LKSu - chociazby dla samych zawodnikow i dobrego imienia tego klubu!!!!.
|
|
Zaczepki to szukała policja a nie kibice,podejrzewam ze nie widziales calej akcji od poczatku.
|
|
To policja odzyskała te BMW? Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
mam teorie: koledzy z lodzi przyjechali do lomzy po samochod, by wywiezc ze swojego magazynu te 25 kg narkotykow, ktore zniknely, a wszystko okrywa mgla za wschodnia granica ;))))))))
|
|
myśle, że milicja przeszła na ciemno strone mocy
|
|
Jestem ciekawy kto zbezpieczal auto, jak nie znalezli ty 120kg kokainy!!!! i tego nie zabezpieczyli, zdaje sie ze ktos poleci ze stolka :p A taka byla radosc jakodzyskano porozbijane BMW ;) Buhahahahha
|
|
hihi wczoraj to byla moja teoria a dzis juz gazety pisza ;) jestem jasnowidz czy co :DDD
|
|
a jak oni na to wpadli ze tam bylo 120kg jak nikt nie otwierał auta??? a może je wazyli coo:P, bezsens gazety pisza głupoty wyssane z palca.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |