Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziku "RAP" |
Siemka z tej strony Dziku,chcialbym wszystkich zainteresowanych poinformowac ze wlasnie ruszyla moja pierwsza oficjalna strona pod adresem www.dzikudpmarka.com na ktorej znajdziecie promix 4 solowej plyty,galerie zdjec,najswiezsze newsy,video,wywiady i duzo RAP-u!!! PO PO PROSTO Z MIASTA EMINEMA!!!! DZIKUDPMARKA DLA WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH SIEMAAAAAAAAA!!!!!! siea
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziku "RAP" |
a co dla nie prawdziwych ????...:)
|
|
Cala reszta hehehehe....przyslowiowy qutas w zyc!!!!!!! siea
|
|
zamknij pizde dzikusie zajebany ;))) jak juz piszesz qutas to "qtas" analfabeto :))) Jasiu_śmietana DLA WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH SIEMAAAAAAAAA!!!!!!
|
|
Krótko z takim ścierwem jak jasiu_śmietana stara ma do samej się żal że cie w porę nie wyskrobała.Za takich jak ty wstydzi się polska,a tym bardziej Łomża. JASIU_ŚMIETANA TO ZBUNTOWANE DZIECKO ATOMOWEJ REWOLUCJI. JEGO KRÓLESTWEM JEST ANONIMOWE WYPOWIADANIE SIĘ W SIECI. Pomysłowo.
|
|
Sorry jesli kogos urazilem,ale skoro w temacie pisze RAP wiec nie rozumien dlaczego osoby nie zainteresowane tematem udzielaja sie. A co do bledow skoro jasio internetowy zjeb pisze jak chce dlaczego iini nie moga ? Sorki za napinke,ale jak czytam wypowiedzi takich frajerow jak jasio to przychodzi mi na mysl slynne ostatnio w Polsce zdanie: WIECIE CO Z NIM ZROBIC NIE!!!!!!WIECIE CO Z NIM ZROBIC NIE!!! ...............WYJEB..... W CHU....... POZRAWIAM!!! PS.Wszystko na moj koszt hehehehehhe PO PO siea
|
|
Udowodniłeś jakim jesteś ynteligentem. RAP to nie tylko "reprezentuje biedę"(umysłową), "hwdp" i "jarajcie się ziomy ziołem elo elo", choć podejrzewam, że dla większości "słuchaczy" tak się sprawa ma. Strasznie się lansujesz, a przecież ludzie, jeżeli znają, to znają cię z supportów przed różnymi tam eventami dla Polonii w US. Przypominam ten ciekawy wywiad, a konkretniej przytaczam jedną twą wypowiedź, może się ustosunkujesz ? :) "W Łomży moje utwory usłyszeć można na klatkach schodowych, na ławce, w szkolnych radiowęzłach, a dzieciaki mają je w telefonach komórkowych..."
|
|
w dupie maja ja o rzadny dźikó pedrylu nie slyszalem cham i prostak
|
|
......zal......tyle w temacie!!! A tak na marginesie to powinienes byc zaszczycony ze poswiecilem tobie moj cenny czas i odpisalem ci na zaczepki,ale tak jak mowilem ....zycie cie dojedzie....a rodzice oplacza...bywaj puchu marny.... siea
|
|
o jak ładnie, jaka elokwencja, jaka błyskotliwość, cóż za kunszt pisarski, w sam raz by stać się gwiazdą :D ... A przepraszam Ty przecież już jesteś gwiazdą, a może panie Buszmen jesteś tylko kolejnym malutkim pozerkiem jak większość tych polskich chłopaczków próbujących zaistnieć w rajskim pseudo-biznesie jakim jest hip-hop ? ;> Wiesz co to jest Nibiru.. , podobno taka nieodkryta planeta, podobno jest, podobno ktoś ją widział, podobno w 2012 przeleci w pobliżu, ale i tak zapewne większość z nas nawet nie zauważy tego ... DzikuMarkaDP no no, nawet już swoją markę wyrabiasz, dla "prafdziwyh" twierdzisz, wnioskując po Twoich wypowiedziach to ta marka w obecnej formie może tylko konkurować z podobnymi ( Adidos , Nikee , Rebok ) :D I wogule siem zdecydój czy hceż by gfiazdą interetu , czy na scenie , bo hyba tego raczej niedasiem połonczyc :( . Fogule to czemó na stronie ( fachofa z htmlu :D, sto lat za murzynami ) niedziała sklepik, tysionce fanuw jest zafiedzionych :(( Czy gfiazda Dzik planóje wprofadzic do oferty jakies dresiki, adisaski, blósy z kaptórami, pałki z wlasnym logo pomocne w wieczornyh napadah na "frajeróf" ? A wiesz dlaczego o tym cytacie zrobiło się tak głośno, zawdzięcza to głupocie i tępocie oratora, który go wypowiedział ... Skutki tego już kozak odczuł :D Może sobie reklamę wykup na wp albo interii ... albo zgłoś się do Kuby Wojewódzkiego .. Tempiem głópote na foróm
|
|
Jasio pseudo-biznesie tak powinieneś napisać: pseudo - biznesie... Poczuj różnice
|
|
Jasiu a mam takie pytanko... po wiele dzisiaj śmietana ? Nie Pozdrawiam
|
|
po wiele . :D
|
|
no to po wiele ta snietana? :)) bo mnie do zupy przybrakło a z chenciom bym kupił ze dwie kaneczki :)))))))))) Nie Pozdrawiam
|
|
muwie rze poi wiele :)))
|
|
ooo szkoda że tak drogo Nie Pozdrawiam
|
|
nooom
|
|
dobry towar sam sie reklamuje hee taka puenta na dzisiaj
|
|
dobre promo, płytka za free bedzie do ściągnięcia ? Przesluchiwałem twoje wcześniejsze płyty ale z rok temu , są na dysku. Fajnie że wytrwałeś w rapie już tak długo, propsy z łomży powodzenia i czekam na płytkę. Ps: Aż mi po głowie chodzi nutka "Spełniaj marzenia..." albo ten diss na 20latka co siedział 10lat w rapie... Pozdro
|
|
twoje nagrania tyle sa warte, co reklamowka w Biedronce. niepozdrawiam
|
|
czek dis szit men ent dont kraj http://www.strefarapu.pun.pl/viewtopic.php?pid=36 Tempiem głópote na foróm
|
|
Dziku piszesz jak dziecko :) sieeemaaa __________________________________________________________ http://www.interost.pl sklep z wannami, kranami, kotłami itp.
|
|
wez dziku wyjeba les stad a nam sie karzesz pier dolic w tym gown ie. h*j z tym pozdrawiaj nas dalej z miasta eminema
|
|
rap dziki rap pupe drap yjo yjo negery ziuoooooooooom
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |