niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dziku "RAP"

Siemka z tej strony Dziku,chcialbym wszystkich zainteresowanych poinformowac ze wlasnie ruszyla moja pierwsza oficjalna strona pod adresem www.dzikudpmarka.com na ktorej znajdziecie promix 4 solowej plyty,galerie zdjec,najswiezsze newsy,video,wywiady i duzo RAP-u!!!

PO PO PROSTO Z MIASTA EMINEMA!!!!
DZIKUDPMARKA DLA WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH SIEMAAAAAAAAA!!!!!!

siea

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dziku "RAP"

a co dla nie prawdziwych ????...:)

Cala reszta hehehehe....przyslowiowy qutas w zyc!!!!!!!

siea

zamknij pizde dzikusie zajebany ;)))

jak juz piszesz qutas to "qtas" analfabeto :)))

Jasiu_śmietana DLA WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH SIEMAAAAAAAAA!!!!!!

Krótko z takim ścierwem jak jasiu_śmietana stara ma do samej się żal że cie w porę nie wyskrobała.Za takich jak ty wstydzi się polska,a tym bardziej Łomża.
JASIU_ŚMIETANA TO ZBUNTOWANE DZIECKO ATOMOWEJ REWOLUCJI.
JEGO KRÓLESTWEM JEST ANONIMOWE WYPOWIADANIE SIĘ W SIECI.

Pomysłowo.

Sorry jesli kogos urazilem,ale skoro w temacie pisze RAP wiec nie rozumien dlaczego osoby nie zainteresowane tematem udzielaja sie.

A co do bledow skoro jasio internetowy zjeb pisze jak chce dlaczego iini nie moga ?

Sorki za napinke,ale jak czytam wypowiedzi takich frajerow jak jasio to przychodzi mi na mysl slynne ostatnio w Polsce zdanie:

WIECIE CO Z NIM ZROBIC NIE!!!!!!WIECIE CO Z NIM ZROBIC NIE!!!

...............WYJEB..... W CHU....... POZRAWIAM!!!

PS.Wszystko na moj koszt hehehehehhe PO PO

siea

Udowodniłeś jakim jesteś ynteligentem. RAP to nie tylko "reprezentuje biedę"(umysłową), "hwdp" i "jarajcie się ziomy ziołem elo elo", choć podejrzewam, że dla większości "słuchaczy" tak się sprawa ma.

Strasznie się lansujesz, a przecież ludzie, jeżeli znają, to znają cię z supportów przed różnymi tam eventami dla Polonii w US. Przypominam ten ciekawy wywiad, a konkretniej przytaczam jedną twą wypowiedź, może się ustosunkujesz ? :)

"W Łomży moje utwory usłyszeć można na klatkach schodowych, na ławce, w szkolnych radiowęzłach, a dzieciaki mają je w telefonach komórkowych..."

w dupie maja ja o rzadny dźikó pedrylu nie slyszalem

cham i prostak

......zal......tyle w temacie!!!

A tak na marginesie to powinienes byc zaszczycony ze poswiecilem tobie moj cenny czas i odpisalem ci na zaczepki,ale tak jak mowilem ....zycie cie dojedzie....a rodzice oplacza...bywaj puchu marny....

siea

o jak ładnie, jaka elokwencja, jaka błyskotliwość, cóż za kunszt pisarski, w sam raz by stać się gwiazdą :D ... A przepraszam Ty przecież już jesteś gwiazdą, a może panie Buszmen jesteś tylko kolejnym malutkim pozerkiem jak większość tych polskich chłopaczków próbujących zaistnieć w rajskim pseudo-biznesie jakim jest hip-hop ? ;> Wiesz co to jest Nibiru.. , podobno taka nieodkryta planeta, podobno jest, podobno ktoś ją widział, podobno w 2012 przeleci w pobliżu, ale i tak zapewne większość z nas nawet nie zauważy tego ...

DzikuMarkaDP no no, nawet już swoją markę wyrabiasz, dla "prafdziwyh" twierdzisz, wnioskując po Twoich wypowiedziach to ta marka w obecnej formie może tylko konkurować z podobnymi ( Adidos , Nikee , Rebok ) :D

I wogule siem zdecydój czy hceż by gfiazdą interetu , czy na scenie , bo hyba tego raczej niedasiem połonczyc :( . Fogule to czemó na stronie ( fachofa z htmlu :D, sto lat za murzynami ) niedziała sklepik, tysionce fanuw jest zafiedzionych :(( Czy gfiazda Dzik planóje wprofadzic do oferty jakies dresiki, adisaski, blósy z kaptórami, pałki z wlasnym logo pomocne w wieczornyh napadah na "frajeróf" ?

A wiesz dlaczego o tym cytacie zrobiło się tak głośno, zawdzięcza to głupocie i tępocie oratora, który go wypowiedział ... Skutki tego już kozak odczuł :D

Może sobie reklamę wykup na wp albo interii ... albo zgłoś się do Kuby Wojewódzkiego ..

Tempiem głópote na foróm

Jasio pseudo-biznesie tak powinieneś napisać:

pseudo - biznesie... Poczuj różnice

Jasiu a mam takie pytanko...
po wiele dzisiaj śmietana ?

Nie Pozdrawiam

po wiele . :D

no to po wiele ta snietana? :))
bo mnie do zupy przybrakło
a z chenciom bym kupił ze dwie kaneczki :))))))))))

Nie Pozdrawiam

muwie rze poi wiele :)))

ooo szkoda że tak drogo

Nie Pozdrawiam

nooom

dobry towar sam sie reklamuje hee taka puenta na dzisiaj

dobre promo, płytka za free bedzie do ściągnięcia ? Przesluchiwałem twoje wcześniejsze płyty ale z rok temu , są na dysku. Fajnie że wytrwałeś w rapie już tak długo, propsy z łomży powodzenia i czekam na płytkę.
Ps: Aż mi po głowie chodzi nutka "Spełniaj marzenia..." albo ten diss na 20latka co siedział 10lat w rapie... Pozdro

twoje nagrania tyle sa warte, co reklamowka w Biedronce.
niepozdrawiam

czek dis szit men ent dont kraj

http://www.strefarapu.pun.pl/viewtopic.php?pid=36

Tempiem głópote na foróm

Dziku piszesz jak dziecko :) sieeemaaa

http://www.interost.pl sklep z wannami, kranami, kotłami itp.

wez dziku wyjeba les stad a nam sie karzesz pier dolic w tym gown ie. h*j z tym pozdrawiaj nas dalej z miasta eminema

rap dziki rap pupe drap yjo yjo negery ziuoooooooooom

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org