Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czego potrzeba Łomży? |
Witajcie! Mam pomysł na nowy biznes w Łomży. Wiąże się to również z nowymi miejscami pracy!!! Musicie mi tylko powiedzieć czego brakuje Wam w Łomży, gdyż chcę aby to było naprawdę spektakularne! Czekam na wasze pomysły.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czego potrzeba Łomży? |
TGV
|
|
morza, szumu fal.... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
|
Porządny klub.
|
|
Wszystko jest niczego nam nie trzeba..;D ..no może żeby dni były dłuższe bo na nic nie ma czasu
|
|
Brakuje: Aquaparku z prawdziwego zdarzenia, nie niecka do umycia nóg kolei zajebiistego starego rynku, lodowiska zajebisstego a nie malutkiej ślizgawki porządnych sklepów odzieżowych, a nie z rzeczami z rynku 5x droższymi... porządnego portalu informacyjnego ze wszystkim wszystkeigo brakuje :D ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
brakuje jeszcze: - dopalaczy - kościołów - komisu ze sprzętem muzycznym - pizzerii z miłą obsługą - fotoradarów - pieszych *********ów na pasach
|
|
wieie czego brakuje kamer na osiedlach
|
|
burdlów mało
|
|
KFC ! ;)
|
|
HIPERMARKETU I ZAKŁADU KTÓRY BY ZATRUDNIŁ KILKA TYSIĘCY LUDZI NA PRZYZWOITYCH WARUNKACH ZA PRZYZWOITE WYNAGRODZENIE.
|
|
sklepów i tych innych pierdół już u nas pod dostatkiem ale jak chcesz to zrób taki sklep na podstawie allegro czyli dużo pierdół za nisko cenne ;) przynajmniej za przesyłki nie bezie trzeba płacic .
|
|
sposobu na aktywne spedzenie czasu
|
|
pieknej architekturey
|
|
normalnej dyskoteki, nie mówię o jamie czy amnesi bo tego typu kluby możemy zaliczyć do barów kręgielni - lepszej niż w labiryncie tzn. więcej torów sklepu nocnego na południu, żeby nie trzeba było na stacje zapier... i najważniejsze coffee shopu :) yny
|
|
hamburgerow hotdogow zapiekanek
|
|
a ja myślę że najbardziej brakuje kultury pracodawcom!! pracownika mają za nic i rotacja w chyba każdym większym zakładzie pracy ;/ um. na okres próbny i nara i tak w kółko ;/
|
|
nowik ma racje. z np bawełny na któryś orlik trzeba przez pół miasta szorować a i tak jest takie oblężenie heh jak biegam po chodnikach to ludzie się gapia jak na ufo...bo na "5" chyba już nawet bieżni nie ma a jak była to tylko po brzegach boiska gówniarze z browarami i prostackie zaczepki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |