Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FORUM OGÓLNE |
czy zdążyliście już zauważyć czemu służy to FORUM :) zdarzy mi się czytać posty jednak większość piszą ludzie którzy nie mają zajęcia, Ci którzy chcą kogoś oczernić, komuś dokuczyć, tu są anonimowi,mogą się popisać albo utrzeć nosa konkurencji,to jest ŻENUJĄCE, że posługują się postami chcąc np.poruszyć temat swojej branży, później rzucają sobie pochlebne opinie a innym najczęściej WYMYŚLONE, jak można przez FORUM OGÓLNE sugerować się opinią o innych ? niby "dobre dusze" dają ostrzeżenia na temat lekarzy,kosmetyczek,lokali,zespołów,fryzjerek itp. tylko KTO W TO WIERZY :) zawiść ludzka nie zna granic i to przykre, że na forum bezkarnie ktoś próbuje czyimś kosztem kształtować opinię innym
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FORUM OGÓLNE |
pewnie tak jest... a zmieniając temat wie ktoś czy złoty smok dowozi jedzenie?
|
|
dowozi
|
|
czadzik, niestety masz 100% racji. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
czadzik (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) ooo "dobra dusza" się znalazła hahaha.Po to jest forum,żeby pisać PRAWDĘ O DANYCH PARTACZACH I oczywiście ostrzegać innych,którzy tego chcą i którym zależy na dobrych usługach,a nie wyrzucenie w błoto pieniędzy (wsadzenie w dupe partaczowi/partaczce).czadzik wiadomo kim jesteś,skoro piszesz takie głupoty.Każdemu zależy na tym żeby iść do osoby która zna się na tym co robi,a nie do partaczki/partacza.A ci co się tu najbardziej rzucają na tych co poruszają takie tematy to są główni zainteresowani,czyli partacze o których jest mowa w danym temacie.
|
|
no
|
|
Milena_ z tego co czytałam to wygląda na to, że masz coś z ząbkami nie tak... wszyscy na forum pamiętają jak o dentystce Szostakowskiej pisałaś (na jaj miejscu pozwałabym Cię do sądu) kilka osób konkretnie - negatywnie skomentowało Twoje wypowiedzi, miałaś spore ubytki, pewnie bolało no i pamiętaj MYJ ZĄBKI PO KAŻDYM POSIŁKU i wszystko będzie dobrze ;) żarcik oczywiście, Milena_ "nie rzucam się" po prostu mój wątek jest o takich jak Ty... pozdrowionka
|
|
czadzik do sądu to ja powinnam partaczkę podać.
|
|
no to ja podaj i juz jak twoja racja to wygrasz ale z takim zachowaniem jakie pokazalas tutaj to czy sprawe zalozysz ty czy ona to ty z gory jestes przegrana, wez juz skoncz z tymi dziecinnymi wyzwiskmi, bo zaraz sama zadzwonie do Szostakowskiej i pokieruje ja na te forum, malo tego dam jej namiaty na bardzo dobra adwokatke to furum jest od tego, zeby sie wyzywac, czy kogos polecisz to cie zjebia bo jestes wlascicielem albo z rodziny, jak kogos odradzisz to jestes konkurencja o co tu kurna kaman? Moze forum powinnio byc jakos podzielone albo reaktywowane bo to co sie tu wyprawia to tragedia i wstyd dla miasta...
|
|
az takie tragedii nie zauwazylam, kilkoro ludzi wyglupia sie i tyle, jedni sa dobrze wychowani a inni nie ,i tyle
|
|
Przesadzacie, istnieją przecież fora poważne, moderowane,tematyczne, itp dla chcącego nic trudnego. Istnieją również fora stworzone dla ,, jaj,, i o dziwo na takich forach jest tłok jak w tramwaju na boże ciało natomiast bardzo wiele ,bardzo wartosciowych for, świeci pustkami. Ot jak mówią wolność tomku w swoim domku.Wybór jest olbrzymi.
|
|
smiac mi sie chce z tych co sie dwoja i troja by poderwac jakas osobe, nie byloby latwiej spotkac sie gdzies w parku , a moze rodzina na to nie pozwala, a moze niektorzy sa po slubie i urzadzaja sobie niesforne gierki, oj biedne dzieci , nie widza swoich rodzicow, oj biedne
|
|
Ponadto jak powyżej zauważyła szczebiotka,odpowiedzi są różne jeżeli ktoś zada głupie pytanie niech nie oczekuje mądrej odpowiedzi. A odpowiedzi bywają różne i trzeba troszkę pomyśleć i wyselekcjonować to co ważne a co nie. Ponadto takie urozmaicone posty jednak mają coś w sobie i czynią że forum tętni życiem i nie jest monotonne i nudne. Tak że kochani głowa do góry i nie narzekać dzieci neostrady też muszą mieć cukierki.
|
|
lauracrow1 hahaha no już dzwoń do partaczki co co.I pamiętaj daj jej namiary na adwokatkę czubie.
|
|
lauracrow1 co?Psycha ci siadła.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |