Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Milano |
Czy nie wiece może kto dzisiaj gra w Jeziorku?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Milano |
Zespol "Jebni.j sie w dekiel" z przebojem: Dla ciebie pojebie....wal jak w dym... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Kolego widać jaką dysponujesz inteligencją a może bardziej jakim jej brakiem...odpowie ktoś normalny co wie coś na ten temat??
|
|
przemek1902 dmuchnij baranowi w dupę az mi sie rogi wyprostują
|
|
spademopn jak bys mieszkal na prusa 8 to by cie juz dawno stad na kopach wyniesli "D"D"D
|
|
Ty jasiu_śmietana Bo ja Ci od razu po imieniu powiem....kogo Ty chcesz k**wa uczyć Ty dzięciole...kogo...
|
|
dmuhnij baranowi w dupe asz mu siem rogi wyprostujom !!!
|
|
Ty to powiedz jaki ch*j Cię tu przyniósł na ten kanał , powiedz debilu pie*******lony, dzwoń na policje, już raz k**wa zadzwoniłeś , dzwon na policje przedstaw!!!! jaki ch*j Ty przededł na ten kanał , debilu pie*******lony, ośle, żydzie Ty ! Ty! Małgosiaaa!
|
|
H@H@H@H@H@H@H@H@
|
|
cała prawda o Prusa 8 xD Ty! Małgosiaaa!
|
|
i tyle sie dowiedziałeś ;/ pff
|
|
nie ma za co panie
|
|
cała przyjemność po mojej brodzie :) Ty! Małgosiaaa!
|
|
Glupie pytania i takie odpowiedzi niech se poslucha radia to znajdzie odpowiedz....fani disco polo lanczta siem.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Ty szczylu Ty. Patrz, wiesz u Ciebie jaka klatka jest prawda? Patrz, i myśl nad tym że którego dnia wyjdziesz z klatki, że jak Cię ktoś zapier**li za tą Twoją mordę"
|
|
spedemon....Ukierunkuj swoje wypowiedzi do kogo???? :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Ty Małgosia!! Bo ja Ci od razu po imieniu powiem , kogo Ty chcesz k***wa uczyć Ty dzięciole...kogo!?dlatego ja mówie , ja poproszę z wejściem do mieszkania - to jest raz i z prawem przeszukania chyba Ty wyraźnie słyszysz , bo jak chcesz to ja Ci k**wa dziś dam auuu na flaszke dla jakichś tu trzech , dwóch , trzech tych tych tych obcokrajowców co chodzą po naszej ulicy rozumiesz , co szukają wrażeń ,i Ci wejdą k**wa a ja tylko zapukam a oni wejdą i Ci roz***olą pół chałupy i jeszcze Ty Małgosia się sadzisz???? Ty! Małgosiaaa!
|
|
Ja ********e nie chodz na prusa 8 hahaha..... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
żebyś mieszkał na Prusa 8 to by Cię już dawno na kopach stąd wynieśli xD Ty! Małgosiaaa!
|
|
zaraz zobaczysz komucha jak tam na tego tych auuuu jak to się nazywa naaaaa piłsudskiego zaraz bedzie komuch....Ty biznesmenku.Piniądze nie wszystko piniądze nie wszystko...
|
|
....ale CB radio to jest k**wa dla mądrych ludzi i pamiętaj , że niejednego komucha już CB zniszczyło, jak Cię boli...to się cmoknij wiesz gdzie???? patrz k**wa wsiadam samochód i zaraz podjadę.... Ty! Małgosiaaa!
|
|
ja mam kawałek budy kawałek ciała....ja jak pi**dolnę a Ty co masz? co masz?!?!?! SQ4 HGW..... euuuuuułłł koleżanko....jak się stroi Twoja antenka? Jak źle , to wsadzę moją antenkę w Twoje gniazdko i zestroimy uuuuuu koleeeeś
|
|
Ty SQ4 HGW ! o co ci chodzi gooofniarzu? Ty! Małgosiaaa!
|
|
Trzepak Jeziorko vs Pisuar Czestochowa o 22, sedziuje arbiter boczny
|
|
Fala jest bogiem, CB nałogiem, Radio podstawą, dopała zabawą
|
|
aaauu pożycz 2zł
|
|
ok u Wieśka pod sklepem za 10 minut Ty! Małgosiaaa!
|
|
szeri szeri ledi ;D
|
|
im me me meee mołszyn heheh Ty! Małgosiaaa!
|
|
auuu forowicze pozyczcie 2zł bo zbieram na radio bo na fm mi stoi
|
|
auuu koleś przyjedź do mnie na Prusa 8 a ja z Kacprem Ci sprawdze częstotliwość za balsamik pomorski Ty! Małgosiaaa!
|
|
uuuaa to chyba normalne
|
|
tak jak mówisz....a nie wiesz gdzie jest w Łomży serwis kosiarek :D? Ty! Małgosiaaa!
|
|
Auu tak jak mówisz facet Prusa 8
|
|
auuuuuu miałem nadzieje na jakiś profesjonalny serwis kosiarek ;( Ty! Małgosiaaa!
|
|
auu koleś aa gdzie ten serwis jak to się mówi
|
|
nie wiem wlasnie...mowili ze gdzies jest taki serwis co nie dość że ostrzy noże to i SWRa ustawia :D Ty! Małgosiaaa!
|
|
euuuuuułłł aa jak się stroi Twoja antenka? Jak źle , to wsadzę moją antenkę w Twoje gniazdko i zestroimy uuuuuu koleeeeś
|
|
dziadek grant , srebrnyyy panellll Ty! Małgosiaaa!
|
|
Auu tak jak mówisz facet
|
|
przepraszam Wiesiek mnie zagadał nie ma to jak seta balsamiku pomorskiego na sen, kacper śpi , na cb nie slychac gooooofniarza ani zadnego fjuk fjuk fjuk wiec mozna ogolić brodę wyjść na balkon popatrzec po oknach i posluchac przenosniaka na sen Ty! Małgosiaaa!
|
|
oto to rozchodzi facet lustereczko w twoją stronę i do usłychu
|
|
73 lima oscar 69 lustereczko w twoją stronę operator Janek i do usłychu :D Ty! Małgosiaaa!
|
|
buahahah
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |