niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
problem z komputerem

mam problem z komputerem tzn ze sterownikami chyba ? zgubilem plyte ze sterownikami do karty graficznej i sciagnelem je z internetu lecz tro nic nie daje. a mianowicie chodzi mi o to ze jak chodze po internecie to strona nie przewija mi sie plynnie tylko tak "kwadratowo" . prosze o pomoc

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: problem z komputerem

A przesuwasz paskiem przewijania czy kręcisz kółkiem w myszce

no wina sterowników od grafiki

@quakee

Jaką masz kartę graficzną ?

Bez wątpliwości wina sterów od grafiki, po prostu ściągnij i zainstaluj odpowiednie dla Twojego sprzętu.

Podaj model karty graficznej.
Na stronie producenta napewno mozna sciagnbac do niej za darmo sterowniki

ale mam problemn z tym wlasnie tez. w zadnym sciagnietym programie do sprawdzania bebchow nie pokazalo mi co mam jesli chodzi o karte graficzna ale wszystkie inne informacje o komputerz byly. jesli ktos wie jak inaczej to zrobic to bylbym wdzieczny gdyby cos poradził. (w panelu sterownania i te inne duperele tez spradzalem tam tez nic o tym nie ma)

http://www.hwinfo.com/download32.html

nic z tego

Program EVEREST powie ci jaką masz kartę graficznę.

juz wszystko zainstalowalem jest git. ale jesli wlaczam jakas gre widac gorny pasek aplikacji i na dole nie widac kawalka obrazu gry. i co za tym idzie ? wczesniej gre mialem wogle ni ena pelnym ekranie i nie moglem tego zmienic

Quake (ale mam problemn z tym wlasnie tez. w zadnym sciagnietym programie do sprawdzania bebchow nie pokazalo mi co mam jesli chodzi o karte graficzna ale wszystkie inne informacje o komputerz byly ) Napewno Ci kartę ukradli, i niestety musisz sobie kupić drugą.

fanka bociana nie chodzi mi o twoje problemy szmato tylkomoje i morda .

Zenit: Bez wątpliwości wina sterów od grafiki, po prostu ściągnij i zainstaluj odpowiednie dla Twojego sprzętu.

Informatyk? [ironia]

Sprawdź w menadżerze urządzeń czy nie ma kolizji między sterownikami.
Stery od płyty głównej wgrane?

hahaha ogarnij się człowieku ,jak nie pokazuje że nie masz to nie masz ktoś się nie bał i zajeebał ;-) i pewnie na zintegrowanej lecisz ...

no to ja lwasnie prosze o pomoc a nie wywyzszanie swojej wiedzy ;) bo jestem zielony. sledczxy a jestem pewnien dla Twojej swiadomosci ze w wielu innych sprawach bys sie załamał a ja sobie radze ;)

cklock wgrane (chyba) hehe ;p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org