Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
problem z komputerem |
mam problem z komputerem tzn ze sterownikami chyba ? zgubilem plyte ze sterownikami do karty graficznej i sciagnelem je z internetu lecz tro nic nie daje. a mianowicie chodzi mi o to ze jak chodze po internecie to strona nie przewija mi sie plynnie tylko tak "kwadratowo" . prosze o pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: problem z komputerem |
A przesuwasz paskiem przewijania czy kręcisz kółkiem w myszce
|
|
no wina sterowników od grafiki
|
|
@quakee Jaką masz kartę graficzną ? ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
Bez wątpliwości wina sterów od grafiki, po prostu ściągnij i zainstaluj odpowiednie dla Twojego sprzętu.
|
|
Podaj model karty graficznej. Na stronie producenta napewno mozna sciagnbac do niej za darmo sterowniki
|
|
ale mam problemn z tym wlasnie tez. w zadnym sciagnietym programie do sprawdzania bebchow nie pokazalo mi co mam jesli chodzi o karte graficzna ale wszystkie inne informacje o komputerz byly. jesli ktos wie jak inaczej to zrobic to bylbym wdzieczny gdyby cos poradził. (w panelu sterownania i te inne duperele tez spradzalem tam tez nic o tym nie ma)
|
|
http://www.hwinfo.com/download32.html
|
|
nic z tego
|
|
Program EVEREST powie ci jaką masz kartę graficznę.
|
|
juz wszystko zainstalowalem jest git. ale jesli wlaczam jakas gre widac gorny pasek aplikacji i na dole nie widac kawalka obrazu gry. i co za tym idzie ? wczesniej gre mialem wogle ni ena pelnym ekranie i nie moglem tego zmienic
|
|
Quake (ale mam problemn z tym wlasnie tez. w zadnym sciagnietym programie do sprawdzania bebchow nie pokazalo mi co mam jesli chodzi o karte graficzna ale wszystkie inne informacje o komputerz byly ) Napewno Ci kartę ukradli, i niestety musisz sobie kupić drugą.
|
|
fanka bociana nie chodzi mi o twoje problemy szmato tylkomoje i morda .
|
|
Zenit: Bez wątpliwości wina sterów od grafiki, po prostu ściągnij i zainstaluj odpowiednie dla Twojego sprzętu. Informatyk? [ironia] Sprawdź w menadżerze urządzeń czy nie ma kolizji między sterownikami. Stery od płyty głównej wgrane?
|
|
hahaha ogarnij się człowieku ,jak nie pokazuje że nie masz to nie masz ktoś się nie bał i zajeebał ;-) i pewnie na zintegrowanej lecisz ...
|
|
no to ja lwasnie prosze o pomoc a nie wywyzszanie swojej wiedzy ;) bo jestem zielony. sledczxy a jestem pewnien dla Twojej swiadomosci ze w wielu innych sprawach bys sie załamał a ja sobie radze ;)
|
|
cklock wgrane (chyba) hehe ;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |