Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podłączenie samochodu pod komputer |
Mam problem z abesem zapala mi się kontrolka i abs raz jest raz nie .Pytanie gdzie najlepiej podjechać żeby ktoś to zdiagnozował i jakby co to naprawił to i w miarę tanio wziął Samochód renault laguna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podłączenie samochodu pod komputer |
na marynarską lub na nowogrodzką
|
|
raczej bedzie to zwiazane z czujnikiem,moga nie laczyc kabelki i trzeba bedzie selikonem oblac.tak mialem pare razy.
|
|
Na marynarską
|
|
w reno salonie
|
|
jak cos to jedz na ul.sosnowa 3 tam leszek ma komputer i nie drogo bierze,a pozatym dobra obsluga.polecam
|
|
Ja bym poczekał aż puszczą mrozy, wtedy będzie pewność czy usterka jest trwała czy tylko spowodowana mrozem. Bez ABS też można jeździć :)
|
|
Tomek u mnie dzieje się to samo, myśle ze to wina mrozów, choć przyznam że gdy kontrolka ABS się swieci hamowanie na aktualnej nawierzchni jest skuteczniejsze ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Tomek a masz może jakiś numer do tego gościa i ile on bierze
|
|
Podam za Tomka... 512 148 226 L. Jaśkiewicz Ile Ci weźmie to nie wiadomo, ciekawe co wyjdzie w praniu, ale za samo podłączenie do kompa zapłacisz grosze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |