Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PKS Łomża |
Witam, Czy wie może ktoś czy przy tych warunkach pogodowych "sprawnie" kursują autobusy ? Chodzi mi dokładnie o dłuższe trasy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PKS Łomża |
Zalezy jak długie trasy??Jechałam wczoraj do Białegostoku wieczorem pks Łomża i było ok, fakt, zeszło 2 godziny, ale było ok, ciepło kierowca też spokojnie podchodził do sytuacji na drodze...A jak inne trasy to nie wiem ;p
|
|
Muszę jechać do Władysławowa i zastanawiam się w ogóle czy jest ten kurs. Więc może ktoś jeździł i wie coś na ten temat ?
|
|
Jest z Łomży do Gdańska o godz. 7.30 z Białegostoku. W Gdańsku ok. godz. 15. W takich warunkach jakie są na drodze, może mieć opóźnienie.
|
|
A czy wie ktoś może czy jest jednak autobus do Władysławowa? Dzwoniłam do biura PKS ale pani powiedziała że w ogóle nie ma takiego kursu a na stronie PKS jest wykaz że jednak jeździ. Więc jak to jest ?
|
|
Kurs relacji Lublin - Władysławowo jadący przez Łomżę jeździ jedynie w sezonie letnim. WŁADYSŁAWOWO D.A. 21:40 46RP gdzie, R - KURSUJE W OKRESIE LETNICH WAKACJI SZKOLNYCH Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Pozdrawiam : )
|
|
Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |