Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
służba drogowa |
jak zwykle. w łomży zima zaskoczyła drogowców. szkoda tylko że to jest koniec listopada. żeby to było we wrześniu to rozumiem. a teraz? wstyd i hańba. podatki płacimy kosmiczne a rząd robi nam psikusa. łomża zakorkowana. do piątnicy jedziemy 2 godziny. wstyd!!! bossss
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: służba drogowa |
utro jade o 6 rano do pracy, mieszkam 18 km od lomzy w kierunku na mezenin! jak nie bedzie droga przejezdna to obecuje ze piechotą, na sanka, na nartach czy nawet na pierdolonych łyzwach ale dotre do tych co sie zajmuja odsniezaniem i wlasnorecznie im wyperswaduje ze leca w ***** ! nastepnym razem beda mi odsniezac do samego garazu! ! ! !
|
|
Porażka totalna, jak by to było przed wyborami to pewno ulice były by czarne. Najgorsze jest to ze nawet skrzyżowania nie są odśnieżane, a ronda Hanki Bielickiej to już w ogóle tragedia !!!!!
|
|
sąsiad dziś się strasznie wkurzał problemy wiadomo zawsze so ale w tym roku to przeginka na maksa. ktoś za to piardnie i to powarznie
|
|
Dziś widziałem tylko jedną jedyną piaskarkę na ulicach Łomży. Porażka !!
|
|
a ja widziałam takie małe żółte traktorki na skeitparku
|
|
Wszyscy mądrzy którzy narzekają na DROGOWCÓW. Zadajcie sobie jedno pytanie jak można odgarnąć wszystkie drogi jak wciąż pada śnieg lub stoją samochody w korku. Wiec zamiast zamiast narzekać nie wyjeżdżajcie na ulice samochodami tylko czekajcie aż przestanie padać i drogowcy zgarną śnieg.
|
|
ze sniegiem nikt jeszcze nie wygral taka jest prawda trzeba by miec specjalnych ludzi do kazdej ulicy tak jak jest u nas
|
|
jak tak patrze na wojska polskiego to normalnie rozpacz,tir za tirem stoja po 20 minut podjada ze kawałek i znów postój na drodze jest jedna tafla lodu...darmowe lodowisko tylko na łyżwach hehe właśnie płog pojechal troche mi sniegu zabral...nie zazdroszcze...nie ma co szukac winnych ale fakt jakby podsypali te gorki pod ktore kiry nie moga wjechac to moze troche sprawniej by to szlo
|
|
a to nie tylko w łomży, w Krakowie też i prawie w całej Polsce, samo życie:) ------------------- boże narodzenie góry-na narty słowacja
|
|
Ludzie pomóżcie rano 30.11.2010 o 6.30 rano bo wyjeżdżam do pracy ale nie wiem czy dam radę:) Tak więc 6.30 ul.Rycerska 13 pewnie potrzebna pomoc bo chłopaki z drogówki to pewnie jeszcze ...................... śpią
|
|
Posypanie nic nie da bo za 15 min i tak śnieg to przykryje. ________ Malachit
|
|
ciekawe kto o tej porze pobiegnie ci z pomoca:P powodzenia:]
|