wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kobiety gdzie dobry fryzjer???

Bardzo proszeę podajcie choć jednego dobrego fryzjera w Łomży!
Prawie za każdym razem wychodzę z płaczem. Teraz muszę zrobić balejaż i ściąć jakoś włosy. Większośc fryzjerek u nas to panie po jakichś słabych miesięcznych kursach chyba? Czy jest gdzieś fryzjer po dobrych kursach? Który inwestuje w swój rozwój i kształci się na bieżąco, potrafi doradzić i dobrać fryzure??
Kobiety pomóżcie jeśli byłyście kiedyś zadowolone to napiszcie w którym salonie byłyście.
Albo dajcie znać który omijać?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kobiety gdzie dobry fryzjer???

nie jestem kobieta ale moja siostra chwali sobie fryzjerke co ma salon na ulicy gdzie jest komis "u nolka".do salonu sie po schodach wchodzi jakos tak...dobrego efektu zycze :-]]

Najlepjej pogadaj z sąsiadką.

Dobry fryzjer jest w salonie trendy na sniadeckiego taka niewysoka dziewczyna z cimnymi wosami Wiola chyba
Polecam

ja tez nie wiem gdzie się ściąć!!! pomóżcie!!! cycq gdzie jest jakoś komis u nolka?! nie znam niczego takiego... :/

Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?!
I Have Someone =) He Is My Secret.....

GoSieŃkA tak jakbys szla od rossmana w gore, i jakbys byla na wysokosci wranglera to odbijasz w lewo i w tam juz musisz popatrzec po szyldach gdzie jest ten fryzjer, w sumie z tego co mi wiadomo to robia tam tez jakies fikusne i fantazyjne malowanie i przedluzanie paznokci...naprawde professional full gembo :P

Ja polecam salon na Mazowieckiej, w tej szeregówce, na piętrze. Wchodzi się od strony sklepu IST...

Pozdrawiam

A ja jednego nie moge zrozumiec :jak fryzjer ma doradzic fryzure?Jak człowiek sam nie wie w czym mu dobrze to skad ktos ma wiedziec.Kiedys traficie dziewczyny na takiego goscia co bedzie preferował styl ''łysa głowka" i bedzie duzo placzu.Naogladacie sie tych idoli itp. i pozniej chcecie zeby fryzjer za was myslał.Duuuzy bład.Proponuje wziac chłopaka pod reke niech on doradza w czym mu sie podobacie.Jak czasami ide po ulicy to szlag mnie trafia co niektóre dziewuchy potrafia zrobic ze soba.Ale cóz ,skoro fryzjer tak powiedział,a w najnowszym'' love ciebie i ty mnie love'' ta aktorka tez tak miała

...podobnie bylo z kokiem korzuchowaskiej na rozdaniu jakichs tam super kamer czy obiektywuw nm L:P

Eeee no, styliści są potrzebni przecież. Nie każdy ma talent do dobierania fryzury sobie i innym - wystarczy spojrzeć po pasażerkach w tramwaju... :)
Co do ulegania gustom chłopaka, to można by im ulec nieco pod warunkiem, że nie kłóci się to za bardzo z tym czego samemu się chce. Jeśli zaś gostek prubuje "urobić" sobie dziewczę na swoją modłę, bo taqka mu się niebardzo podoba, tzn. że coś tu jest nie tak i proponowałabym zamienić go na lepszy model... :)

Ryskago

świetne fryzury ( również krótkie) robi Pani Ania z salonu "Agata" na ul. Krótkiej, tam można też dostać namiary na P. Adasia on działa gdzieś na południu koło basenu nie wiem czy to nie przykoszarowa, ale P. Adaś jest obdarzony wielką wyobraźnią więc trzeba odwagi by się oddać w jego szalone ręce, ale coś potrafi nowoczesnego wymyślić. Ja się tnę u P. Ani i jestem bardzo zadowolona, po jej strzyżeniu robię włosy w 5 minut. Polecam.

Ania z salonu Agata hehe

heheehe
miałam ci ja kiedyś koleżankę Baśke Wrone co wyszła za Papugę (jakiegoś Franka) :DDD

RYskago

hewheheheheehheh :)

Było to pytanie wyłącznie do kobiet , ale widzę , że niektóre meny utożsamiają się z babską nacją. Czyżby nie do końca wykształcone geny?

"babską nacją" sam jestes babska nacja!! :P

re:autochton wszystko jest tu mozliwe.

ja od kilku lat chodze do adama. On teraz pracuje w trendy na sniadeckiego.
ma mnostwo pomyslow i robi fryzury, ktorych prawie nie trzeba ukladac. Potrafi tez doradzic, co czesto jest problemem u fryzjerow. Jedynym problemem jest to ze czasem trzeba sie do niego duzo wczesniej zapisywac.

dream on

To jak do kazdego fryziera sie przejdzie to lepjej chodzic obcietym na łyso.

Ptysiu,

Przemyslę to coś zasugerował, niechybnie... :))

Ryskago

:)

koło marzenia kolezka ladnie robi wlosy. grzes sie nazywas. kolo marzenia na gorze jakos to jest zobaczysz jest napisaen jak byk;]

Ja polecam jeszcze panią Iwonę z Kazańskiej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org