Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lekarz pediatra |
Czy ktos z Was zna lekarza dzieciecego ktory bylby sklonny przyjechac do chorego dziecka podczas weekendu.? Ostatnio mialam taka sytuacje i okazalo sie ze zaden lomzynski lekarz nie jest sklonny do przyjechania do dziecka, nawet prywatnie. A wszedzie w poradnikach pisza: "natychmiast wezwij lekarza" eeech :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lekarz pediatra |
tak doktor Bandzul zawsze kiedy mam taka sytuacje to dzwonie i zamawiam wizyte prywatna nigdy nie zdazylo mi sie ze odmowil
|
|
Czy mi sie wydaje czy to jest alergolog? Czy moglabys mi podac numer do niego? Moja coreczka jest wlasnie chora i martwie sie ze w razie potrzeby nie bede miala szansy na wezwanie lekarza
|
|
Na pogotowiu jest zawsze dyzurujacy lekarz pediatra. Ale musisz tam pojechać z dzieckiem....
|
|
W żadnym razie doktor wyżej wspomniany, ale lepszy on niż lekarze z pogotowia. Raz zawiozłam tam dziecko i więcej tego nie zrobie - już drugi rok odczuwam skutki tej wizyty. W Łomży raczej nie ma lekarza i nie tylko na weekendy, który leczy a nie kaleczy!
|
|
Tylko nie Bandzul.Wydaje mi się że doktor Śliwecka by przyjechała,a tak to raczej nie bardzo,każą jechać na pogotowie
|
|
dr. Skorubska tez w weekendy przyjezdza, mam jej nr ale nie wiem czy powinnam podawac na forum, moze podaj maila. Czemu nie jechac na pogotowie? Tam dyzury maja rozni lekarze dr. Skorubska tez, nie jest tak ze zawsze ten sam lekarz
|
|
Dr Bandzul zawsze przyjedzie nawet w weekendy 602673709, naprawde wspanialy lekarz pediatra i jako jedyny w Lomzy ma tytul Doktora.100 % trafne diagnozy i leczenie.Naprawde polecam
|
|
Dobry dowcip,wspaniały lekarz-koń by sie usmiał
|
|
Może doktor Zielińska?? Bardzo konkretna babka.
|
|
Nie wiem co wam zrobil dr Bandzul,ale ja wiem ze zeby nie on to pewnie nie napisałbym tego postu...
|
|
Mi nie odmówiły przyjazdu do dziecka doktor Śliwecka i doktor Kaszuba. Kilka razy jeździłem też z dzieckiem na pogotowie i wszystko dobrze się kończyło.
|
|
dr Pisowodzka także jezdzi do małych pacjentów- polecam
|
|
tylko Śliwecka!!! po diagnozie pani dr A....i bolesnych zastrzykach wysłano mnie i moje dziecko na szpital, doktor Śliwecka mi nie odmówiła i co tu dużo pisać, dziecko ma się dobrze bez antybiotyków!!! Okazało się alergią. Już nie raz ratuje moje dzieciaki z choróbska.
|
|
Nie każdy musi go wielbić pod niebiosa,baran nie lekarz,córka nie lepsza.
|
|
Doktor Śliwecka. I tyle w temacie.
|
|
i dodam że pan dr B jest ordynatorem na oddziale dziecięcym i jak trafia tam mały pacjent to jak masz znajomości to masz .łóżko dla siebie i jesteś w izolatce z łazienką, jak nie to się gnieździsz na sali ogólnej, to tyle w tym temacie ....
|
|
sala ogolna ma swoje zalety co masz przeciwko!? -sol3?
|
|
Ja bez znajomości miałam z dzieckiem pokój dla siebie z łazienka.Iną sprawą że kochany pan Bandzul i jego córka trzymali w szpitalu dwa tygodnie zupełnie zdrowe dziecko,gdyby nie doktor Śliwecka to jeszcze tydzień byśmy tam siedziały-mam uraz do niego i jego córki
|
|
Bandzula znam z dziecinstwa mialam czeste anginy, nie wzial mojej choroby na powaznie znalazlam sie w szpitalu-na zapalenie miesnia sercowego
|
|
Kazdy lekaz przyjedzie...jak zadzwonisz na prywatną wizyte!!!! Pozdrawiam: Grey
|
|
Autor: sol3 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 18-03-10 08:27 i dodam że pan dr B jest ordynatorem na oddziale dziecięcym i jak trafia tam mały pacjent to jak masz znajomości to masz .łóżko dla siebie i jesteś w izolatce z łazienką, jak nie to się gnieździsz na sali ogólnej, to tyle w tym temacie .... Nie opowiadaj głupot. Jak zapłacisz za swoje łóżko to też będziesz w sali pojedynczej.
|
|
a mace z dzieckiem karmiącym przysługuje ono gratis.
|
|
*matce
|
|
nie prawda ze gratis ja karmilam piersia swoje dziecko lezalam dwa razy i musialam za lozko zaplacic ale mialam sale sama ja jestem zadowolona z bandzula jak cos nie tak jest to zawsze go wzywam prywatnie do domu teraz czekam w kolejce na badania alergologiczne do niego
|
|
Oj tak Pisowocka jest niezła ;)
|
|
Witam,potrzebuje nr,tel do dr.Głębickiej
|
|
moja corka u niej jest leczona na kilkotygodniowy katar , nie wiem czy kiedys sie z tego wylize
|
|
Dr.Pisowodzka -polecam!
|
|
dr Maksimiwicz - polecam:)
|